- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Merhaba arkadaşlar. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Cünkü çok üzülmeye başladım. Şimdi bir kurumda iki kız arkadaşımla çalışıyorum. 3. Senem burada. Bir kız arkadaşım bizden bi kaç yaş büyük ablamız gibi çok seviyoruz onu diğer kız arkadaşımla. Gerci her ikisini de ayrı ayrı seviyorum. Şimdi büyük olanın adı Melek olsun. Küçük olanın da adı eda olsun. Ben melekle tüm gün çalışıyorum. Eda arkadaşımız da bir kaç sonra gelip bizden bir kaç saat sonra çıkıyor işten. Yani biz melekle daha çok vakit geçiriyoruz. Bu üç senede de sürekli dönüşümlü çalıştık. Ya ben geç geldim yA eda ya da Melek iste. Yani ayrı ayrı hepimiz birbirimizle çokça vakit geçirdik. İlk geldiğim sene eda ile Melek beraber çalıştığı icin paylaşımları daha fazla oldu haliyle. Gecen sene de eda ile benim paylaşımım fazlaydı. Yani arada gelen arkadaş ister istemez konulardan olaylardan biraz uzak kalırdı. Ama ben yine de herkesin fikrini alan biriyim. Derdimi anlatırım fikir alırım yani. Her ikisini de seviyorum yani. Neyse Konuya gelecek olursak. Eda bizden geç geliyor demistim. Son bir haftadır morali bozuktu. Çok sordum söylemedi. Gözleri doldu. Sonra eve gidince tekrar aradım bir şey yok aslında senle ilgili de değil dedi gelecek hafta konuşuruz dedi ben de üstelemedim. Neyse konuştuk dedi ki ben kendimi dışlanmış hissettim Melek seni daha çok seviyor. İkinizin de ailesi burda ben yalnızım dedi. Melek bana soğuk sana daha yakın sanki dedi. Halbuki öyle nir şey yok. En çok onunla vakit geçirirler ikisi de evli paylaşımları benimkinden fazla. Sabah kahvaltı yaparken bile ilk onu arar Melek. Ben hic bana neden demiyor dememiştim. Sadece bir kaç kez şakalaştık melekle güldük onu Bİle söyledi. Üzüldüm yani öyle düşünmesine de, sonra melekle de konuştular, en azından birbirimizi anladık daha da dikkatli oluruz dedik. Ama yok arkadaşlar. Ben bir espiri yapıyorum meleke takılıyorum eda yüzünü buruşturuyor kasını kaldırıyor. O yapsa benim güleceğim bir şey mesela ama olaydan sonra da bu tarz şeyleri yapmaya devam ediyor. Meleke bak ona anlatmışsın şuraya gideceğini bana anlatmadın dedi daha sonra da. Dün de meleke kahvaltı hazırlamış gelmiş. Melek bana gel sen de ye dedi ama eda hic oralı olmadı yüzüme baktı öyle. Biz Eda’nın doğum gününü kutladık mesela. Bana diyor ki Melek’in doğum günü ne zaman sunu yapalım bunu yapalım falan. Bana gelince de AA seninki tatile mi denk geliyor diyor. Acayip üzgünüm ben de mi hata var. Bilemiyorum.