ahaha ben mi erkek bulamıcam cok sükür erkek kıtlığı yaşamıyorum erkeksiz yaşayamayan bi tipte değilim yakın arkadaşımla gözümün önünde oynanınca insanım ya üzülüyorum canım sen anlamayabilirsin
Birazdan davalık olacan gibi bir his var içimde iremgül.ne anlatıyon olm diğer cocukla zaten konusuyom neden bisi demesine ihtiyacım olsun ne igrenc beyınlerınız var
İnsandan daha çok kıskançlıktan kudurmuşa benziyosunahaha ben mi erkek bulamıcam cok sükür erkek kıtlığı yaşamıyorum erkeksiz yaşayamayan bi tipte değilim yakın arkadaşımla gözümün önünde oynanınca insanım ya üzülüyorum canım sen anlamayabilirsin
alakası yok o karaktersizliğin ucu bir gün yakın arkadaşlara da değebilir onu kastediyorumSizin fikriniz.
Arkadaşlarımın özel hayatları beni ilgilendirmiyor.
Sonuçta duygusal cinsel çekim farklı bir şey arkadaşlık farklı bir şey.
Ağzından köpükler çıkara çıkara ne anlatiyon lan oğlum dediğine göre doğru tuşa bastıkBirazdan davalık olacan gibi bir his var içimde iremgül.
kkltşkweşltkşlwektşlk hayatınızı karakterinizi erkek bulmaya odakladıysanız benım sorunum degil canım benım kusura bakmayınİnsandan daha çok kıskançlıktan kudurmuşa benziyosunhadi geçmiş olsun. Niyet et seninde olur . Böyle hemcinslerine saldırınca dişil enerji yerlere düşüyor bak haberin olsun , bulamazsın yoksa .
alakası yok o karaktersizliğin ucu bir gün yakın arkadaşlara da değebilir onu kastediyorum
kaç yaşındasın bilmiyorum ama özel hayattan ziyade direkt o insanın kişiliği hakkında fikir veren hafife alınmayacak bir konu bu.
mesele duygusal cinsel çekim falan değil ihanet .
Hay senin canını...kkltşkweşltkşlwektşlk hayatınızı karakterinizi erkek bulmaya odakladıysanız benım sorunum degil canım benım kusura bakmayın
kendini aldatilsa hungur hungur aglicak tipler konusuyo komedisiniz
Ay derya dururken çocuk bu kudurugu mu öper yaSen ne kadar çok sevmişsin sahiplenmişsin bu çocuğu kıyamam
Akşam dudağından pardon yanağından öperek sarılarak teselli et üzülmesin:)
ahahah ihaneti normalleştirecek kadar hasta zihniyetli insanlarla daha fazla tartısmıcam zaten anlamanızı beklemiyom yas olmus 35 bence sende colugun cocugunla ilgilen aldatilma sen de dikkat et
Derya 3’leyecek alfa kadınAhmet gidip kankasına irem çok iyi kız yaaa beni uyandırdı diyecek kankası da ireme aşık olacak sanıyor. Ama kanka muhtemelen bunları duyunca deryaya yürüyecek
Deryanın yedekleri vardır zaten daha, irem ikisini biliyordurDerya 3’leyecek alfa kadın
Yav 18-19 yaşında çocuklar flört oyunları oynuyorlar. Bu kadar ciddi yaklaşmanın anlamı yok. Karısını kocasını aldatana tepkimiz farklı olur. Bunlar çocuk, böyle böyle tanıyacaklar kendilerini de karşı cinsi de.Konuya gelen yorumlari sok icinde okuyorum. Bir kac kisi haricinde cogu yorum Derya sevgilisini aldatiyor olmasina ragmen Derya'yi savunuyor, ustune konu sahibini kiskanclikla sucluyor???!!!
Oysa benzer seyi erkekler yaptiginda burada hakli olarak adami magmaya gonderiyoruz.
Erkekler yapinca tukaka kizlar yapinca owww afferin olmuyor kizlar. Curumusluk kim yaparsa yine curumusluk.
Konu sahibi, yorumumu gormezden geldiniz ama yineliyorum. Deryayla araniza mesafe koyun.
Konuya gelen yorumlari sok icinde okuyorum. Bir kac kisi haricinde cogu yorum Derya sevgilisini aldatiyor olmasina ragmen Derya'yi savunuyor, ustune konu sahibini kiskanclikla sucluyor???!!!
Oysa benzer seyi erkekler yaptiginda burada hakli olarak adami magmaya gonderiyoruz.
Erkekler yapinca tukaka kizlar yapinca owww afferin olmuyor kizlar. Curumusluk kim yaparsa yine curumusluk.
Konu sahibi, yorumumu gormezden geldiniz ama yineliyorum. Deryayla araniza mesafe koyun.