Ben olsam uğraşamam. Ama çocuğa çok üzülüyorsanız da söylemeyin de görmesini sağlayın. Diyelim ki kız diğer çocukla x yerde buluşacak, arkadaşınızı oraya götürün bir bahaneyle. Tabii bu işe kalkışırken kızla arkadaşlığınızın tamamen bitmesini de göze alın.Merhaba benim yakın bir arkadaşım var yıllardır. Bu kız bı dönem bir çocukla flortlesti o sürede çocukla ben de arkadaş oldum ben de çocuğun yakın arkadaşından hoslaniyordum konuşuyordum çocuğun adı Ahmet ve çok saf temiz iyi niyetli bir çocuk arkadaşı ile ayrildigimda bana fazlasıyla destek oldu arkadaş olarak çok severim kendisini
Bu arkadaşım derya gitti yeni birisini buldu bu çocukla flörtken ve onla sevgili oldu ama çocuktan sevgilisi olduğunu sakladi çocukla flört etmeye devam etti uzaklaşmaya çalışıyorum sana bağlanıyorum diye yalan attı çocuğa
Çocuk çok üzüldü ve benimle dertlesti çocuğa soyleyemedim ama o çocuk beni yakın arkadaşıyla olan mevzuda hep korudu benim yüzümden araları bozuldu neyse çocukla dertlestik kız şimdi çocuğa tekrar umut veriyor çocuk mutlu ama üzülecek arkadaşım ikisini de seviyorum dedi kafam karıştı çocuğa söylemek istiyorum ama derya her seyimi biliyor yıllardır arkadaşım ona yanlış yapamam çocuğa da çok üzülüyorum çok saf kalpli inanıyor benim sinirlerim bozuldu çocukla konuştukça o ben deliriyorum sevgilisini de aldatmış oluyor cocugu önemsiyorum napmalıyım?
haklısın da cocuga üzülüyorum istekarisma bence, suclu sen olursun
Böyle bir durum olduğunda ben söylememistim hiç pişman olmadım sanırım. Evet insan diğer çocuk için üzülüyor gerçekten çok üzücü bir durum ama karismamak en doğrusu.Merhaba benim yakın bir arkadaşım var yıllardır. Bu kız bı dönem bir çocukla flortlesti o sürede çocukla ben de arkadaş oldum ben de çocuğun yakın arkadaşından hoslaniyordum konuşuyordum çocuğun adı Ahmet ve çok saf temiz iyi niyetli bir çocuk arkadaşı ile ayrildigimda bana fazlasıyla destek oldu arkadaş olarak çok severim kendisini
Bu arkadaşım derya gitti yeni birisini buldu bu çocukla flörtken ve onla sevgili oldu ama çocuktan sevgilisi olduğunu sakladi çocukla flört etmeye devam etti uzaklaşmaya çalışıyorum sana bağlanıyorum diye yalan attı çocuğa
Çocuk çok üzüldü ve benimle dertlesti çocuğa soyleyemedim ama o çocuk beni yakın arkadaşıyla olan mevzuda hep korudu benim yüzümden araları bozuldu neyse çocukla dertlestik kız şimdi çocuğa tekrar umut veriyor çocuk mutlu ama üzülecek arkadaşım ikisini de seviyorum dedi kafam karıştı çocuğa söylemek istiyorum ama derya her seyimi biliyor yıllardır arkadaşım ona yanlış yapamam çocuğa da çok üzülüyorum çok saf kalpli inanıyor benim sinirlerim bozuldu çocukla konuştukça o ben deliriyorum sevgilisini de aldatmış oluyor cocugu önemsiyorum napmalıyım?
Sizin hayatınızda biri yok sanırım arkadaş iki kişilik hak yiyor diye mi bu kadar dert ettinizyoksa haksızlığa uğrayan çocuğu beğendiniz mi? İtiraf edin bizbizeyiz
amaan haberim yoktu ki benim deyip geçerİki taraf da arkadaşınızmış. Bir gün bu olay ortaya çıktığında erkek olan da size bana niye söylemedin diye iletişimi kesebilir.
Merhaba benim yakın bir arkadaşım var yıllardır. Bu kız bı dönem bir çocukla flortlesti o sürede çocukla ben de arkadaş oldum ben de çocuğun yakın arkadaşından hoslaniyordum konuşuyordum çocuğun adı Ahmet ve çok saf temiz iyi niyetli bir çocuk arkadaşı ile ayrildigimda bana fazlasıyla destek oldu arkadaş olarak çok severim kendisini
ahaha ben olsam bu hikayede aldatan kız arkadaşın yakın arkadaşlığını değil aldatılan çocuğun yakın arkadaşlığını tercih ederdimBana da ona şirin görünmek için yakın arkadaşlığını yakacak gibi geliyor hadi bakalım