arkadaşım iki erkeği idare ediyor napmalıyım?

Karisma hic birsey yapma yakin arkadasin dedigin kisiyi de arana mesafe koy ister istemez başına bela gelecek Allah korusun..
arkadasinin flörtünden hoslaniyorsun diye öyle midesiz misin sen? Arkadaşınin artiklariyla toplama.. her sey göründügü gibi degil ikisi belki birbirine kapak tencere belkide sen cocugu hoslaniyosun diye arkadasini bile bile yakiyosun bilemedim..

Konunun sizi alakadar eden kısmını göremedim ? Ahmetin annesi veya ablası misiniz ? Ortalığı karıştırıp mikserlik yapmayın ,yoksa kiskandiniz mi iki erkeği elinde oynatıyor diye ?
? iki erkeğii parmagında oynatıyor diye kıskanmak? sanırım siz heveslisiniz böyle şeylere ben arkadaşlarımı düsünüyorum aklınızda böyle şeyler varsa bana yanstımayın

Sizin hayatınızda biri yok sanırım arkadaş iki kişilik hak yiyor diye mi bu kadar dert ettiniz yoksa haksızlığa uğrayan çocuğu beğendiniz mi? İtiraf edin bizbizeyiz
farkındaysanız üzülecek olan cocuk bana destek olmus iyi bir insan sizin kalbiniz yok sanırım

arkadaşımın flörtünden hoşlanmıyorum çocuk benim yakın arkadaşım ben tam tersi cocugun bir arkadasından hoslanıyorum yanlıs anladınız sanırım?

O öyle değil:)
Hani burada nasıl diyoruz eşliği kötü ama babalığı iyi eşini aldatmış boşanmış adamın babalığı iyi olabilir mesela, arkadaşlığı da iyi olabilir.
Sevgililiği kötüdür diye arkadaşlığı berbat olacak diye bir şey yok. Çok fazla çetrefilli işe bulaşırsa neyse de diğer türlü özel hayat farklı arkadaşlık farklı.

Derya yaşını yaşıyor, keyfine bakıyor. Deryayı sevdim

Sen de oğlana yaranmak için planlar yapıyorsun gibi geldi. Ayrılsalar çocuğa yürüyecen kesin.

? iki erkeğii parmagında oynatıyor diye kıskanmak? sanırım siz heveslisiniz böyle şeylere ben arkadaşlarımı düsünüyorum aklınızda böyle şeyler varsa bana yanstımayın

Yaşlar kaç ?

Buradaki üyelerden öğrendiğim bir terim var pick me girl :)
Bence sen de öylesin erkeklerden onay almak şirin görünmek için arkadaşını gömen tiplerden

Derya yaşını yaşıyor, keyfine bakıyor. Deryayı sevdim

Sen de oğlana yaranmak için planlar yapıyorsun gibi geldi. Ayrılsalar çocuğa yürüyecen kesin.
cocugun arkadaşından hoslanıyorum dıyorum ne anlatıyorsun? neden cocuga yuruyeyım okudugunu anlayamıyorsun sanırım yaştan dolayı

Komiksiniz :) iki erkeği parmağımda oynatmak istesem çok rahat oynatirim ki böyle şeyleri asla kötü gormem hep erkekler mi yapacak ? burda sizin gibi zirlamam :) buraya konu açacak kadar dert edildiğine göre arkadaşında ki erkek bolluğu seni baya rahatsız etmiş . Erkek bulamayan hatunların alayı tıpkı senin gibi ortalık karıştırma peşinde canım senden çok var.

söylediğin şey ihanet için geçerli değil bana göre
ha kötü bi partner olabilir mesela ilişki içersinde çok trip atıyor olabilir, kaprisli olabilir,
yapıcı değil yıkıcı olabilir , pek çekilir dert değildir geçimsizdir falan ilişki içinde yine
o zaman diyebiliriz kötü bi sevgili ama iyi bi dost olabilir diye
fakat ihanet dediğimiz şey tamamen karakterdeki sorundan ve kalpteki kötülükten kaynaklanır
ihaneti sıradan bi problem olarak görmememiz lazım
ihanet bir davranış hatası değildir, kişilik bozukluğudur
aynı zamanda vicdanla da alakalıdır çünkü hayatındaki insanı gözünün içine baka baka kandırıyor

Kendi birini oynatamamıs bilenmesi normal

Ee Ahmet'i uyandirinca nolacak ahmedin kankasi mi seni alacak dikkat et o kız hem Ahmedi hem kankasinin uzerine de seni alır .
Ahmet gidip kankasına irem çok iyi kız yaaa beni uyandırdı diyecek kankası da ireme aşık olacak sanıyor. Ama kanka muhtemelen bunları duyunca deryaya yürüyecek

ahaha ben mi erkek bulamıcam cok sükür erkek kıtlığı yaşamıyorum erkeksiz yaşayamayan bi tipte değilim yakın arkadaşımla gözümün önünde oynanınca insanım ya üzülüyorum canım sen anlamayabilirsin

Sizin fikriniz.
Arkadaşlarımın özel hayatları beni ilgilendirmiyor.
Sonuçta duygusal cinsel çekim farklı bir şey arkadaşlık farklı bir şey.

Ahmet gidip kankasına irem çok iyi kız yaaa beni uyandırdı diyecek kankası da ireme aşık olacak sanıyor. Ama kanka muhtemelen bunları duyunca deryaya yürüyecek
ne anlatıyon olm diğer cocukla zaten konusuyom neden bisi demesine ihtiyacım olsun ne igrenc beyınlerınız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…