arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

aaaaaa kadına bakarmısın.ne oldum delisi doğum yaptıktan sonra göruselım derse yok canım sağol ben almayım dertelefonu kapatırım suratına. balık baştan kokar zaten ıyı olmuş boşverrr numarasını sill hattaa

Kendisi gibi sanmis sizi icindeki pisligi göstermis oldu size..
Benimde tanidigim böyle bir kac insancik var.
Dillerinden düsmez nazar lafi.. onu ondan sakliyorum bunu bundan gizliyorum sende sakin söyleme ona demisti biri bana..
Tamam haset eden insanlar var ama ozaman oku felak suresini otur asagi
Birde insanlari sucluluk hissi yüklüyor böyleleri..sanki cok kötü pis kalpli insan var karsisinda kendileri gibi saniyorlar milleti

demekki siz önce hamile kalsaydınız o ii gözle bakmayacaktı size işi kendinden bilir işi demişler bence bi arkadaşın dediği gibi kendisinin içindeki niyeti göstermiş oldu size

niye nazarın değecekmiş ki senin?
yani bu nasıl saçma bir düşüncedir böyle.

"şimdi anladım demek senin nazarın yüzünden düşük yapmışım ben de " deseydiniz keşke...

üzülmeyin keşke bütün gereksiz insanlar bu kadar kolay çıkabilseler hayatımızdan :)

nasıl insanlar var Allah'ım ? sıkmayın canınızı, nasıl biri olduğunu göstermiş size. Rabbim sizede hayırlısıyla sağlıklı bir çocuk nasip etsin..

Tovbe tovbe Allah akil fikir versin o kadina.
hic üzülme gercek yuzunu gordun.
Arkadasinin yaptigi cok sacma SAKINAN GÖZE CÖP BATAR. Rabbim sanada nasip etsin evlat sevgisini tatmani hic acele etme dua et sabir göster.

Ben olsam öyle arkadaşın yüzüne bile bakmam bir daha. Ayrıca hiçte üzülme niye üzülüyorsun ki.. Arkadaş bile denmez ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…