arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

Sen buna arkadaşmı diyorsun,? Bence sevinmelisin ondan kurtulduguna, çoook kötü niyetli biriymişki herkesi kendi gibi sanıyor, böylelerinden hayır gelmez, iyi gün dostu bile değilmiş. Allah akıl fikir versin ona, ondan doğacak çocuğada sabır!

Üzülmeyin insanlara ince davranmalarını sağlıcak bi gücümüz yok malesef kii dilerim rabbim yuvanızı tez zamanda bebiş müjdesiyle taçlandırır ve siz bu konuyu düşünmek kenara dursun aklınızın ucundan bile geçirmeyin :)))

iyiki varsınız kızlar

Ne kadar samimisiniz bilmiyorum ama sizde bundan snra onunla görüşmeyi kesin böyle insandan arkadas olur mu!

Tatlummmmm neden uzuluyorsun boyle bir kadinla gorusmemen en dogrusu seninle bu mutlukugu yasamayacaksa cani cehenneme neden uzuluyorsub ki birak.kendi uzulsun

Iste boylelerinin olacagi varsa bile olmaz. Tobe yarabbim deli mi ne?

sorgulamaya gerek yok.. ben artık eminim bazı şeylerden

ben hakkımı helal etmiyorum mesela..
bana ettiği dilediği tüm kötülükleri yada iyilikleri (var olduğunu sanmıyorum ama ) Allah ona da nasip etsin diyorum.

iki yüzlülük, iftira, kurgu, yalan, küfür, kıskançlık ve nicelerini barındırmakta.

neyse ki onun gibi basit olmaya niyetim yok..
kendi çalıp kendisi oynuyor şu an..

gülüp acıyorum bende bu basitliğine

Allahım ya nasıl sinirlendim başlığı okuyunca..
Benim de çocuğum olmuyo, ama ben görüşüyorum çocuğu olan tüm arkadaşlarımla...
Bence arkadaş seçiminde bir sıkıntı var .. Bazı insanlarla arkadaş olunmaz, o arkadaşın (!) da onlardan biriymiş...
İletişimi kes, Allah akıl fikir versin böyle düşünen, davranan tüm insancıklara (!) ....

Var oyle karaktersizler bosver canim. Bence onunla hic kontak kurma konusmada. ne hali varsa gorsun pislik sey... Rabbim sana ve isteyen tum insanlara evlat sevgisini taddirsin acisini gostermesin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…