- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
Görmemışsın oglu olmuş buda neymış neymış derken tutmus koparmışAllah akıl verirken o neredeymiş acaba ?
iyiki varsınız kızlarÜzülmeyin insanlara ince davranmalarını sağlıcak bi gücümüz yok malesef kii dilerim rabbim yuvanızı tez zamanda bebiş müjdesiyle taçlandırır ve siz bu konuyu düşünmek kenara dursun aklınızın ucundan bile geçirmeyin :)))
zaten çok krıldm...ama kin tutamıorm işteNe kadar samimisiniz bilmiyorum ama sizde bundan snra onunla görüşmeyi kesin böyle insandan arkadas olur mu!
bilmıom beklemıodum ondan bu lafıTatlummmmm neden uzuluyorsun boyle bir kadinla gorusmemen en dogrusu seninle bu mutlukugu yasamayacaksa cani cehenneme neden uzuluyorsub ki birak.kendi uzulsun
Bende senin gibi çocuksuzum ama bu güne kadar böyle bir sorun yaşamadım yaşarsam silerim o kişiyizaten çok krıldm...ama kin tutamıorm işte
Iste boylelerinin olacagi varsa bile olmaz. Tobe yarabbim deli mi ne?
Hayatımda ılk defa böyle sacma sapan bırsey duydum arkadaşda denılmezkı o dengesı bozuk ınsanahamileliğini 2 ay benden sakladı ağzından kaçırıdı hamılelığını pislik kadın
amin inşallah canım inşallah isteyen herkese versin AllahımBoyle arkadas olmaz olsun.Gormemislikten edepsizlikten baska birsey degil bu.Allah sizede en yakin zamanda bebek nasip eder insallah.
amiiin inşallah canmVar oyle karaktersizler bosver canim. Bence onunla hic kontak kurma konusmada. ne hali varsa gorsun pislik sey... Rabbim sana ve isteyen tum insanlara evlat sevgisini taddirsin acisini gostermesin insallah.