adetım geçikti streslıyım bıde bu olay oldu gerıldım yanıNiye üzüldüğünüzü anlamadım arkadaşım benle görüşmeyi kestiyse kendi üzülsün..yok hamile kalamadığınıza üzülüyorsanız o ayrı..
bu selam verilecek bir tip değilmiş ki!!!aynen yolda gödm selam wermedı
adet olamadım ya stresten onun yuzundenbu selam verilecek bir tip değilmiş ki!!!
Bir daha rastladığında, yine öyle kafasını çevirip kaçarsa sen de geç karşısına ne düşünüyorsan söyle,
içinde tutmandan iyidir....
yolda gördüm bugün selam verdim ama almadı(
iyi hamile kaldıysan sende onla görüşmeyi kesersin tam oluradet olamadım ya stresten onun yuzunden
Selam canım? NasılsınSlm kizlar
Benimde bebeğim olmuyor bu bir sınav ama sadece bizim değil etrafimizdaki insanlarinda sinavi o arkadaşın gerçek bi arkadas değilmiş unut gitsin üzülmeaynen hamıleyım nazardan sakınıorm görşmeyelım dedi((
Amin inşallah ama daha yeni tup bebek yaptım olumsuzBuldumcuk sanki bi tek o halime terbiyesiz sey bosver takma kafana demekki arkadasin degilmis dogumdan sonra bekler hediye goturmeni sende o zaman aman nazarim deger diye gelmiyorum dersin olur biter..rabbim hayirlisiyla evlat versin sana
Amin inşallah ama daha yeni tup bebek yaptım olumsuz((([/QUOTE
Bu hamilelik oyle garip biseyki en kucuk bi streste bile etkileniyosun bi sure sakin olamya calis yani stres olmamaya akisina birak herseyi yumurtlama gunlerini takip et ama kasma eger ciddi bi problemin yada esinde yoksa normal yolla olur zaten allaha sigin dua et ve zamana birak insallah tez zamanda hayirlisyla guzel haberlerini aliriz
Ne demek istedi npis bi insansın demek ki=D