üzülme böyle insanlar çok fazla malesef benmde arkadaşım biri 3.cocuguna hamile dogumu yakın gecen ay asılama oldum dua etsin diye watsaptan msj yazmıstım msj görüldü 1 ay geçti bişey yazmadı bende keşke cvp verme gereği duysaydın yazdım benmde kendimce derdim skntım var canım hayatta tek sıkıntı cocuk meselesi değil dedi kafamdan kaynar su döküldü sanki tamm yazsan ölecekmisn yani benim görümcem cocugunu kucagıma vermek istemiyordu davranışlarıyla belli ediyordu çok zoruma gidiyodu hala aklıma gelince gözlerimden akıveriyor allah böylelrini ıslah etsin bnmde 4 yıla yakındır olmuyor 2 kez hamiel kkaldım düştüewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti
bence nazardan sakınmak değil allahtan korkmuyoraynen hamıleyım nazardan sakınıorm görşmeyelım dedi((
malesef böylelerin cocugu hemen oluveriyor ne hikmetse tövbe allahım isyana girmek gibi olmasında kardeşime birisi ablanın cocugu olmuyor sennkide olmaz vs gibi şeyler söylemiş hemde sucmus gibi konusmus benden sonra evlendi cocugu 2 yasında dünyamı adaletsiz bizmi kötüyüz bilmiyorumIste boylelerinin olacagi varsa bile olmaz. Tobe yarabbim deli mi ne?
hic üzme kendni onunla görüsmemen senin hayrina bence her firsatta üzerdi yoksa sniewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti
aynen hamıleyım nazardan sakınıorm görşmeyelım dedi((