arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

Boyle bi rezalet de ilk defa duydum..hani tam dicektim siz uzulmeyin diye sık sık gorusmeye cekiniyordur , ama direk soylemis nazardan sakiniyorum gorusmeyelim demis, sil onu rehberden .engelle hatta..
aa oyle mi demis, ben de oyle yazdim ama geri aliyorum su an.. insan Allah'tan korkar, bu nasil laf.. veren de Allah, vermeyen de.. o kim veya biz kimiz.. hayret..
uzulme konu sahibi arkadasim, herkes kendine yakisani yapar.. sen dua et, inşaAllah olur hayirlisiyla evladin..

Üzülme boşver ben alıştım artık hem bizim çocuğumuz yok diye neden başkalarının çocuklarına nazar değirelim ki..AAh işte seversin nazar değirdi derler sevmezsin kıskanıyo derler bu insanlara Allah akıl fikir versin..

aynen ((napacamı bılmıorm

Hiç üzülme sende kucağına alırsın inşallah bebişini görgüsüz kadın terbiyesiz! hey Allah'ım ya düşünceye bak

ben şok oldum ağladım ((sessiz kaldım o an sen bılırsın dedım benm bı hatamımı gördüm dedın hayr dedı..çocuğu olmayan kadınlardan korkuyorum dedi((
Ohaaa diyorum.
O nasıl arkadaşmış yahu
Siz bir daha hiç görüşmeyin onunla. Kendinizi üzdüğünüze de değmez.
Acınızı da bile bile nasıl utanmadan şak diye söyleyivermiş.
Resmen hastalıklı bir ruh hali içinde..
İnşallah hayırlısıyla sen de bebişini kucağına alırsın canım.

inşallah canım

Bizim başımızda da vardı böyle bi tanıdık. Ondan önce biz ailecek alakayı kestik, en başta ben. İnsanın sinir sistemini oynatır bunlar.

Yuhhhhhh! Çüşşşşş!!!!
kayıp yaşamış bayana söylenecek laf mı bu şimdi?
Herkesi kendi gibi pislik sanıyor ki böyle bir cümleyi kurabilmiş...

sweet-73 sıkma canını, bu kadının yüreği gerçekten kirliymiş...
böyle yürekten kimseye hayır gelmez zaten boşver...

malesef boyle cahil insanlarda var dua edecegi yere sana bide boyle diyo terbiyesiz seviyesizce bi varlikmis arkadasin hic uzulme ins sende evlat sahibi olur anneligi tadarsin arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…