arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

Çocuğu olmayan biri olarak söylüyorum o iyi bi arkadas olsaydı senin için tüm kalbiyle dua eder sevincini seninle paylaşırdi hiç üzülme kendi kaybetmiş Bak bi kere olmuş bidaha olur benim tüp bebek bile tutmadi arkadasim beteri beteri vardır üzülme sakin

Maşallah ya cok tatli nazar değmesin

Vay be hatırlıyorum konunu. Zaman ne cabuk gecmis yaa.

Bence konuna bir güncelleme yap bari. Senin konu sürekli başa sarıyor

Görüşmemesinin kesin nedeni nazar yüzünden mi ? Size bunu mu soyledi yoksa tahmin mi ediyorsunuz ?

aynen hamıleyım nazardan sakınıorm görşmeyelım dedi((
senin içinin fesat olduğunu düşünen birisi senin nasıl gerçek dostun arkadaşın olabilir. demekki senin hakkında çokta iyi düşünceleri yokmuş. verende Allah alanda Allah böyle negatif düşüncelere kapıldıkça onunkine bişey olur seninki dünyaya gelir Allah bilir bunu. tabiki herkesin sağlıklı doğsun yavrusu ama , böylesine kalp kırmak hiç hoş değil Allahında gücüne gider.. bence suçu kendinde değil onda ara asıl onun içi fesatmış , demekki sen hamile olsan onun olmasa o fesatlanıcakki senin içinde öyle düşünüyor kişi kendinden bilirmiş. hiç takma yol ver bacım..

Benim de evlendiğimden beri olmuyor çocuğum, henüz tüp bebeğe başvurmadık. Yakın arkadaşım geçenlerde hamile kaldı. İlk aradığı insan ben oldum. Cinsiyetini öğrenmeye beraber gittik. Ben bir iki gün adetim gecikse hemen ona yazarım dua isterim. Sizinkisi gerçek arkadaşlık değilmiş. Ben arkadaşımın bebeğini kıskanmam, aksine sevinirim. Sizin arkadaşınız da tam olarak öyle düşünmeliydi.
Bence böyle yaptığı iyi olmuş fesat birinden kurtulmuş oldunuz. Sakın bir daha görüşmeyin onunla. Sakınıyorum kendimi diyin sorarsa falan

ayyyyyyy şaun sesli çığlık attım..acayip içerlemiştim senin konuna..ne biçim arkadaş demiştim..allah sana ne guzel bir armağan vermiş maşşşallaah.şeyi cok merak ettim;sen konuyu açtıktan ne kadar sonra hamile oldugunu öğrendiiiiin

çok üzülüorm((tüp bebek yaptım düşük oldu o da hamıle kaldı ve çook soğuk davrandı görşmeyi kesti
Nefret ediyorum boylelerini duydukca. Ben cok seviniyorum hamilelik haberlerini duydukca kendim olmus gibi. Demek ki sen kalip o kalmasaymis kim bilir nasil davranacakti sana kiskanc bakislar olacakmis demek ki asil o nazar degdirecekmis sana. Bizimde 4 senedir olmuyor arkadaşlarımdan kuzenlerimden kalan oldu hic aramızda boyle seyler yasanmadi. Eltimle yasanir gibi oldu yasanmadan hissettim hemen kestim gorusmeyi. Ben hamilelik icin ugrasirken o hamile kalmisti doğum yaptı ve hissettim yani sanki is edecem bebege cahiller tobe tobe nefret ediyorum boylelerinden

Bunu size söyledi demek...E deseydinya koskoca Angelina Jolie'nin bebeğine nazar değmedi senin pikaçu tipli kocandan yaptığın bebeğe mi nazar değicek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…