arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

ewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti
üzülme böyle insanlar çok fazla malesef benmde arkadaşım biri 3.cocuguna hamile dogumu yakın gecen ay asılama oldum dua etsin diye watsaptan msj yazmıstım msj görüldü 1 ay geçti bişey yazmadı bende keşke cvp verme gereği duysaydın yazdım benmde kendimce derdim skntım var canım hayatta tek sıkıntı cocuk meselesi değil dedi kafamdan kaynar su döküldü sanki tamm yazsan ölecekmisn yani benim görümcem cocugunu kucagıma vermek istemiyordu davranışlarıyla belli ediyordu çok zoruma gidiyodu hala aklıma gelince gözlerimden akıveriyor allah böylelrini ıslah etsin bnmde 4 yıla yakındır olmuyor 2 kez hamiel kkaldım düştü

Iste boylelerinin olacagi varsa bile olmaz. Tobe yarabbim deli mi ne?
malesef böylelerin cocugu hemen oluveriyor ne hikmetse tövbe allahım isyana girmek gibi olmasında kardeşime birisi ablanın cocugu olmuyor sennkide olmaz vs gibi şeyler söylemiş hemde sucmus gibi konusmus benden sonra evlendi cocugu 2 yasında dünyamı adaletsiz bizmi kötüyüz bilmiyorum

Evetttt evettt var böyle densizler aynı anda hamile olan iki bayandık o 3. Kez erkek çoçuğuna hamile kaldı bende 2. Kızıma bu ortadan kayboldu birşey oldu diye merak edip sorduğumda aldığım cvpla şokaaaa girdim bir süre kadın ortamlarından uzak duruyormuş sebebi 3. Kez erkek çoçuğuna hamileymiş nazar olurmuş kimse 3 tane erkek doğuramıyormuş :KK57::KK57::KK57:bende gitsin söylesin diye dedimki doğurmak marifet değilki asıl önemli olan doğurdukdan sonra adam gibi yetiştirmek oda bu kafayla zor allah kuzucuğa acısın dedim ne manyaklar var nasıl böyle birşey düşünüyorlar pessss doğrusu başkasının kalbini incitenler bilmiyorlarmıkiii rabbimin varlığını bizlere çoçuk verdi üstünmü olduk çoçuğu olmayanlardan hayırrrr hayırrr bizlerde çoçuklarımızdan test olucaz yada başka şeylerden testimiz nerden biliyoruz teyzeminde var iki oğlu teyzem sürekli rabbim sen bilirsin ama al canlarınıda bende birgün huzurlu göçeyim şu hayattan diyor hergün bir problemle geçiyor kadının günü hergün ama kimse unutmasın kimse kimseden üstün değil kimsede övünüp kasılmasın rabbimi kimse kızdırmasın herkes testte sınava geliyor bu dünyaya

Allah bebeğini korusun, nazarlardan saklasın. keşke kalbini böyle kırmasaydı. ama boşver canını sıkma, üstüne de düşünme. ayıp onun ayıbı.

Bana da eşimin yengesi ayni kelimeyi kullanmıştı bende doğunca da gelmeyiz o zaman demiştim saka yaptım alınma falan dedi ama ben sonra her doktora gittiğinde yaninda oldum simdi de çok şükür sağlıkla doğum yaptı.

Gebelik sayfasında yazismistik bi ara sende demistin arkadaşım daha 3 aylık evli hamile kalmis(bu arkadaşın o mu bilmiyorum) kiskandim arkadasligimi kesecek kadar sinir oldum demistin . sana kullandığı kelime yanlış . ama iste bazen insanlar yanlış düşünceye dusebiliyor bize yazdigin bu arkadaşlığı kesecek kadar sinir olmayı ona yansitmissindir belki ondan öyle bi düşünceye kapılmıştır ama dediğim gibi kullandığı tavır yanlış

Böyle okudukça üzülüyorum kızlar:KK61:

Üzülmeyin bol bol dua edin.. Rabbim en kısa zamanda, çocuğu olmayan ve anne olmak isteyen bütün kadınlara hayırlısı ile bu duyguyu yaşatıp, herkese sağlıklı, güzel kaderli, hayırlı evlatlar nasip etsin..

Amiiinnnn :KK60::KK74:

aynen hamıleyım nazardan sakınıorm görşmeyelım dedi:KK43:((

tövbe tövbe ne insanlar var yaaa oysa bilselerki verende Allah alanda Allah O herşeyi herkesi görür herkesin imtihanı ayrıdır Allah herşeyin hayırlısını versin diye dua etmek varken kalp kırmak niye

Üzülmeyin lütfen o arkadaş değilmiş ki hatta insanlığından bile şüpheliyim, o canı ona veren Allah bu onun marifetimiymiş!!!

Kalbindeki karalıkla çok kişiyi kaybeder.

Hayır sizin üzüleceğinizi düşünüp saklasaydı anlaşılırda açık açık nazar edersin demiş densiz!!

İnşaallah sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur.

Boyle insan cok var..evlenince bekar arkadaslarini silenler falanda var..biz neler gördük. .evlennene kadar yemedigi halt kalmayıp evlendikten sonra kutsal kadin olanlar ona buna namus dersi vermeye kalkanlar ooo yani..
benim kuzenim bile soylemek istemiyorum ama himbilin tekiyle evlendi diye bekar kuzenlerine ayy nazar degerler diye ortalarda dolandi aylarca..
ayy hiçbirini görmek istemiyorum. .
en cokda maddi durumu olmayip surekli doguran tiplere gicigim.sen o cocuga gelecek hazirlayamayacaksan ne doguruyorsun? Bu neyin ispati? Zaten yeteri kadar kalabalık ülke. .cahil kesim iste okumus olmalarida farketmez bu ulkede okuyaninda çoğu cahil hala akraba evliligi yapılıyor maşallah ne mide..
Yazilarima hemen atlayip yorum yapmayin sinir oluyorum benim doğrum bu..
bu ulkede evlenmek cocuk yapmak basari..hele bide kadin cirkinse kompleksini evlilik cocukla bastiriyor iste..

X