arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

Yuh diyorum ben de.
O nasıl bir art niyet, nasıl çirkin bir zihniyetmiş... siz böyle birine arkadaş dediğiniz için üzülün. Ama zararın neresinden dönülse kardır. Bunlar başkasında olana ne hasetlikle bakıyorsa artık, sizi de kendi gibi bilmiş. Aklınca çocuğunu koruyor hasbam. Bu insanı sonsuza kadar çıkarın hayatınızdan. Güzel insanlara yer açın. Ay bana demiş gibi sinirlendim.

Canim benim, sen sakin üzülme, böyle sacma sapan seylere inanlarada prim verme.
Bak tüm dünya`da nazar diye bir sey yok. Bu sadece türklerin ve arap ülkelerin uydurmalari.
Ben nazar boncugun rengini ve formunu begendigim icin almisimdir veya süs icin almisimdir veya bana hediye gelmistir ama beni kem gözlerden koruyacak diye kullanmam.
Sana diyecegim su, kalbi kötü olan insanlar nazara inanir, kalbi temiz olanlar böyle seylere inanmaz.
Ben her insani seviyorum, cünkü onuda benim gibi yüce Allah yaratmis ve hic kimsenin kötü düsünceli olacagini bir saniye bile düsünmem, sende öyle düsün.
Iyilik iyiligi getirir diyorum, o senin arkadasin gibi olanlar ne yazikki cok kötü durumlara düsüyorlar böyle mantiksiz bu hayatta yasadiklari icin.
Cünkü gercekten cok cahilmis, yazik, bence aci ona.

nedir bu yani anlamıyorum
bir tek ona has bir şeymişymiş gebe kalmak acaba...

kimileri de birşeyi olmadığı halde gebelik hastalık sanki numaradan nazlanmayan yok yatıyorum dinleniyorum demeler.
anlamıyorum insanlar nasıl da 3,5 yapıyor kendini.

kendi kendine değer onun nazarı bırak. ne cins insanlar var yahu

Dünya çok acayip oldu çok!!

Allah vermesin ama böyle sakınanların tam tersi oluyor..Onun çocuğu Allah korusun doğamayıp seninde bebeğin hatta ikizlerin olursa napacak o arakadaşın!! Olmaz olmaz diye birşey yok...

ben de aynı düşünüyorum ALLAH VERİR ALLAH ALIR bunu kimse bilemez

aranızdaki samimiyeti bilemicem ama, belkide siz onu görüp üzülmeyin diye yapmış olabilirmi?

bilakis, ancak sen ister istemez uzaklaşabilirdin o sivrizekadan. münasip olmuş boşver. onun mızmızlığıylamı ugrasacaktın, kendi sıkıntın varken. hiççç üzülme yaklaşırsada prim verme

Yuh diycem pardon. Benimde cocugu olmayan arkadaslarım var.benden cok hevesleniyolar.ne görgüsüzlük.salla o arkadası

gerçekten çok üzüldüm... çevrenizden böyle insanların gitmesine asla üzülmeyin... dostluk bu değil...bu aslında insanlıkta değil

Bosver vcanim kisi kendinden bilor isi demekki o artniyetli senide oyle sanmis gorgusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…