arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

Canim benim, sen sakin üzülme, böyle sacma sapan seylere inanlarada prim verme.
Bak tüm dünya`da nazar diye bir sey yok. Bu sadece türklerin ve arap ülkelerin uydurmalari.
Ben nazar boncugun rengini ve formunu begendigim icin almisimdir veya süs icin almisimdir veya bana hediye gelmistir ama beni kem gözlerden koruyacak diye kullanmam.
Sana diyecegim su, kalbi kötü olan insanlar nazara inanir, kalbi temiz olanlar böyle seylere inanmaz.
Ben her insani seviyorum, cünkü onuda benim gibi yüce Allah yaratmis ve hic kimsenin kötü düsünceli olacagini bir saniye bile düsünmem, sende öyle düsün.
Iyilik iyiligi getirir diyorum, o senin arkadasin gibi olanlar ne yazikki cok kötü durumlara düsüyorlar böyle mantiksiz bu hayatta yasadiklari icin.
Cünkü gercekten cok cahilmis, yazik, bence aci ona.

nazar vardır hanımefendi...ayrıca yıldızın düşük olmasıyla etkilenilebilinecek bünye zayıflığıda vardır buda nazarla gerçekleşir.nazar boncuğu olayına gelince ona bende inanmıyorum işte o batıl olabilir...

Canım sen hiç üzülme densizlik etmiş sen de Allah'ın izniyle hamile kalacaksın inşallah.. Ya böyle insanları anlamıyorum nazar nazar diye yatıp kalkan bi tanıdığım da saçlarıma nazar değdiği için saç kıran oldum demişti. Komik sadece..

bana da görümce hanım ;

eğer ondan önce hamile kalırsam benimle asla görüşmeyeceğini konuşmayacağını söylemişti..
inşallah çocuğun olmaz, senin değil benim olsun demişti...
üstelik ben evli değilim henüz... ola ki evlenir evlenmez çocuğum olsun dersem asla yapmayacakmışım , yapmaya çalışırsam da inşallah olmazmış..
onun yoksa benim de olmayacak , olmamalı...

işte bir de böyle çeşitler var..

kısaca dünya da o kadar kötü insan var ki, ben şaşırmadım...

ama o kötü insanların hesap edemediği ilahi adalet de var bu dünya da...
emin olun Allah hiçbir şeyi karşılıksız bırakmıyor..

Rabbim inşallah size de tüm isteyenlere de en kısa sürede nasip eder...

bana da görümce hanım ;

eğer ondan önce hamile kalırsam benimle asla görüşmeyeceğini konuşmayacağını söylemişti..
üstelik ben evli değilim henüz... ola ki evlenir evlenmez çocuğum olsun dersem asla yapmayacakmışım , yapmaya çalışırsam da inşallah olmazmış..

amiiin inşallah

Bir insan nasıl bu şekilde kalp kırabilir ya. Yoldan geçen insanında nazarı değebilir sonuçta.Hiç sokağa da çıkmasın o zaman.Sende hiç üsteleme boşver. Sen yinede içini ferah tut.İnşallah Rabbim tez vakitte sana dünyalar tatlısı bi bebek verir.aminnnn...

bana da görümce hanım ;

Iste boylelerinin olacagi varsa bile olmaz. Tobe yarabbim deli mi ne?

ay bi de bu kadın anne olacak çocuk yetiştirecek. sonra diyoruz bunu kim doğurdu diye. acırım acırım çocuğuna acırım. görgüsüz. taktığına değmez, böyle kötü kalpli biri kendi kendine hayatından çıktığı için sevinmelisin.

ay bi de bu kadın anne olacak çocuk yetiştirecek. sonra diyoruz bunu kim doğurdu diye. acırım acırım çocuğuna acırım. görgüsüz. taktığına değmez, böyle kötü kalpli biri kendi kendine hayatından çıktığı için sevinmelisin.
en çokta gizli gizli doktora gtmesıne bozuldum

X