- 31 Ocak 2023
- 151
- 123
- 29
-
- Konu Sahibi Berceste23
Yakınlık derecenize ve maddi durumunuza göre değişir .Yakın arkadaşım evlendi yaklaşık 1 ay önce. Bende düğününe katılamadım bazı sebeplerden dolayı. Şimdi evine gideceğim diğer arkadaşlarım hediyelerini göndermişler. Bende hem ziyaret olsun hemde hediye götürmek istiyorum. Şu an çalışmıyorum bana kalsa bilezik takmak isterdim ama sizce hediye ne olabilir gram altın takmak az mı çok da tecrübeli değilim bu konuda annem yeterli diyor ama bilemedim???
Yakın arkadaşım ama şunu al falan demez hatta alma der ona kalsaHerkesin zevki farklı, bize düğün hediyesi olarak gelen kahve takımını kayınvalideme hediye ettim, diğerlerini birilerine dağıttım. Çok yakınsanız neye ihtiyacı olduğunu sorun , değilseniz de altın ya da zarf içinde para verebilirsiniz güzel bir not yazıp
Evet çok yakın arkadaşım o yüzden özenli olsun istiyorumCok yakinsaniz gram verilir.ama kahvetakimi pasta takimi ile birlikte güzel olabilir battaniye olabilir herzaman kullanışlıdır battaniye .nevresim takimi pikeli olarak eksigi varsa mutfak esyasinda o sorulur tost makinesi elektrikli caydanlik vs
Bence ev eşyası vs alma onlrınkendisi de alabilir. Ben yakın arkadaşlarıma düğünde çeyrek taktım. Bence çeyrek almalısın. Eğer olmuyorsa da gram altın. Kendisi istediği gibi değerlendirebilir.Yakın arkadaşım evlendi yaklaşık 1 ay önce. Bende düğününe katılamadım bazı sebeplerden dolayı. Şimdi evine gideceğim diğer arkadaşlarım hediyelerini göndermişler. Bende hem ziyaret olsun hemde hediye götürmek istiyorum. Şu an çalışmıyorum bana kalsa bilezik takmak isterdim ama sizce hediye ne olabilir gram altın takmak az mı çok da tecrübeli değilim bu konuda annem yeterli diyor ama bilemedim???
Sizi zorlamayacksa gram verin .yoksa eksigini sorun mutfakta eksik bisey tost makinesi kahve makinesi elektirkli caydanlik bunlar guzel olurEvet çok yakın arkadaşım o yüzden özenli olsun istiyorum
Zevklerini biliyorsanız ona göre bi hediye olabilir. Sevdiği renklerde bir mutfak eşyası veya dekoratif bir ürün. Yada ilgi alanına uygun birşeyler. Annesi ile görüşüyorsanız evinde ihtiyacı olan bişeyi öğrenip alırsanız, çok mutlu olurYakın arkadaşım evlendi yaklaşık 1 ay önce. Bende düğününe katılamadım bazı sebeplerden dolayı. Şimdi evine gideceğim diğer arkadaşlarım hediyelerini göndermişler. Bende hem ziyaret olsun hemde hediye götürmek istiyorum. Şu an çalışmıyorum bana kalsa bilezik takmak isterdim ama sizce hediye ne olabilir gram altın takmak az mı çok da tecrübeli değilim bu konuda annem yeterli diyor ama bilemedim???
Zarfın içerisine bin tl para koyup verebilirsin bence.Maddi durumunu zorlamaz hemYakın arkadaşım evlendi yaklaşık 1 ay önce. Bende düğününe katılamadım bazı sebeplerden dolayı. Şimdi evine gideceğim diğer arkadaşlarım hediyelerini göndermişler. Bende hem ziyaret olsun hemde hediye götürmek istiyorum. Şu an çalışmıyorum bana kalsa bilezik takmak isterdim ama sizce hediye ne olabilir gram altın takmak az mı çok da tecrübeli değilim bu konuda annem yeterli diyor ama bilemedim???
Şuan altın takmak bir lüks bence eve bir hediye daha mantıklıYakın arkadaşım evlendi yaklaşık 1 ay önce. Bende düğününe katılamadım bazı sebeplerden dolayı. Şimdi evine gideceğim diğer arkadaşlarım hediyelerini göndermişler. Bende hem ziyaret olsun hemde hediye götürmek istiyorum. Şu an çalışmıyorum bana kalsa bilezik takmak isterdim ama sizce hediye ne olabilir gram altın takmak az mı çok da tecrübeli değilim bu konuda annem yeterli diyor ama bilemedim???
Bence gram altın alıp hediye edin ev hediyesi olayına girmeyin derim.Yakın arkadaşım evlendi yaklaşık 1 ay önce. Bende düğününe katılamadım bazı sebeplerden dolayı. Şimdi evine gideceğim diğer arkadaşlarım hediyelerini göndermişler. Bende hem ziyaret olsun hemde hediye götürmek istiyorum. Şu an çalışmıyorum bana kalsa bilezik takmak isterdim ama sizce hediye ne olabilir gram altın takmak az mı çok da tecrübeli değilim bu konuda annem yeterli diyor ama bilemedim???
Yakın arkadaşınizsa gram alın bence. Ben olsam öyle yaparımYakın arkadaşım ama şunu al falan demez hatta alma der ona kalsabende alacaksa da kendi alsın zevkine göre diye düşünüyorum aslında