Arkadaşım evlendi hediye olarak ne alabilirim?

Berceste23

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
151
123
29
Yakın arkadaşım evlendi yaklaşık 1 ay önce. Bende düğününe katılamadım bazı sebeplerden dolayı. Şimdi evine gideceğim diğer arkadaşlarım hediyelerini göndermişler. Bende hem ziyaret olsun hemde hediye götürmek istiyorum. Şu an çalışmıyorum bana kalsa bilezik takmak isterdim ama sizce hediye ne olabilir gram altın takmak az mı çok da tecrübeli değilim bu konuda annem yeterli diyor ama bilemedim???

Yakınlık derecenize ve maddi durumunuza göre değişir .
Gram da az değil 24 ayar gram 1715 TL .
Gayet iyi bir hediye aslında

Herkesin zevki farklı, bize düğün hediyesi olarak gelen kahve takımını kayınvalideme hediye ettim, diğerlerini birilerine dağıttım. Çok yakınsanız neye ihtiyacı olduğunu sorun , değilseniz de altın ya da zarf içinde para verebilirsiniz güzel bir not yazıp

Cok yakinsaniz gram verilir.ama kahvetakimi pasta takimi ile birlikte güzel olabilir battaniye olabilir herzaman kullanışlıdır battaniye .nevresim takimi pikeli olarak eksigi varsa mutfak esyasinda o sorulur tost makinesi elektrikli caydanlik vs

Yakın arkadaşım ama şunu al falan demez hatta alma der ona kalsa bende alacaksa da kendi alsın zevkine göre diye düşünüyorum aslında

Evet çok yakın arkadaşım o yüzden özenli olsun istiyorum

Bence ev eşyası vs alma onlrınkendisi de alabilir. Ben yakın arkadaşlarıma düğünde çeyrek taktım. Bence çeyrek almalısın. Eğer olmuyorsa da gram altın. Kendisi istediği gibi değerlendirebilir.

Tupperware saklama kabı
Chakra havlu
İyi bir marka bıçak seti

İlla hediye istiyorum derseniz böyle lüks ama kullanılacak birsey alabilirsiniz

Kesinlikle olmaması gereken şey kahve takımı bence

Birde sorun biz borcum gelir diye almadık 6 ay borcam bekledim sonra bir yakınıma söylemiştim
Ben ztn çok eşya yigmamistim cam sunum da severim

Gram altın olabilir ya da Karaca'dan ya da başka marka bir hediye kartı olabilir. Arkadaşlarım ev hediyesi olarak hediye kartı almıştı. Mutfak için birkaç ihtiyacımı gidermiştim iyi olmuştu.

Zevklerini biliyorsanız ona göre bi hediye olabilir. Sevdiği renklerde bir mutfak eşyası veya dekoratif bir ürün. Yada ilgi alanına uygun birşeyler. Annesi ile görüşüyorsanız evinde ihtiyacı olan bişeyi öğrenip alırsanız, çok mutlu olur

Zarfın içerisine bin tl para koyup verebilirsin bence.Maddi durumunu zorlamaz hem

Şuan altın takmak bir lüks bence eve bir hediye daha mantıklı

Bence gram altın alıp hediye edin ev hediyesi olayına girmeyin derim.

Arkadaşınızın evine gidenlerden bilgi alabilirsiniz. Evinde bariz eksikliği hissedilen ne var? Belki ilk ziyarette gözlem yapıp ikinci seferde hediyeyle gidebilirsiniz. Biz bir arkadaşımıza öyle yapmıştık. Evde ev sahibinin beğendiği bir bitki vardı. Onun motifinde masa için örtü alınmıştı. Yakın arkadaş olduğumuz için de hatta ne eksik diye de sormuştuk Alınma vs olmamıştı

Gram altın düşünüyorsanız da şu anda fırsatı. Dolar düştü öğlen sularında. 100 tl gibi düşüş var şu anda. Yine artmadan alın derim.

Bana gelen bütün hediyeleri değiştirdim o yüzden diyorum ki ya güzel bir yerden hediye kartı alın ya da gram altın. Dünyadaki en güzel hediye nakit paradır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…