Arkadaşım çok kötü kokuyor

Bizim iş yerinde 1 değil 4 kişi aşırı kötü kokuyor. Öyle dayanılmaz ki en fazla 2-3 sn durabiliyorum yanlarında. Sağlık falan olduğunu da sanmıyorum dördünün birden. Hele biri genc kiz, onun da saçlar uzun ama yağlı yağlı, yüzde bi ton makyaj .Nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum.

Herkese merhaba. En yakın arkadaşlarımdan biri gerçekten çok kötü kokuyor. Kendisine bunu kırmadan söylemek istedim ima ettim ama parfüm kullanmayı sevmediğini söyledi. Bu sefer de kişisel bakımı ima ettim saçlarının çok uzun olduğunu bu yüzden banyo yapmasının onun için bir yük oluğunu söyledi. Ama gerçekten midem kalkıyor ki başkası da bu kokuyu duyuyordur onun bu duruma düşmesini de istemiyorum. Nasıl desem böyle ahır kokusu gibi. Ne yapmalıyım? Onu nasıl uyarmalıyım? Yardım edin lütfen:110:

Yok artık hani tamam parfüme ya da deodoranta yaklaşmıyor olabilir alerjisi vardır ama yıkanmamak yaz geliyo saçı uzunmuş bitlensinde görsün pis şey üf midem bulandı

Banyo yaptiginda saclarini yikamasi zorunlu degil, siz de onu soylersiniz. Yani gerci bilemiyorum ki acaba siz mi cok temizsiniz? Ben yurtdisindayken uc gunde bir banyo yapiyordum (eger terlememi gerektiren bir durum yasamadiysam), kaldigim yerdeki kisi sen neden her gun banyo yapmiyorsun diye sormustu. Saclarim kuru yapida oldugu icin dedim. O da o zaman vucudumu yikamami onerdi. Onlar her gun yikaniyorlar. Cidden oyle kokan, terleyen birisi degilimdir, simdi de iki gunde bir'e indi banyo olayim, ama sebebi saclarimin artik yaglaniyor olmasi.
Ben olsam o kişiye şöyle derdim “canım siz niye ağda yapmıyor ve kıçınızı yıkamıyorsunuz?” Taharet musluğu denen bişey yok adamlarda ya 45 gün Almanya’da kaldım dışarda tuvalete giremedim. Sonra her dakika duşa girse ne olur? Hem kıllarını almıyorlar hem yıkamıyorlar orası ne halde kim bilir, nasıl kokuşuktur :kusmuk:Ağda yapacak kuaför bulamadım 300 lira verdim ağda için Türk kuaförüne Alman’ın birine dedim ki “hadi ağda yapmıyorsunuz bari lazer yapın da rahat edin” “ya bir gün kol uzatmak moda olursa?”dedi.

İlk ve son sayfayı okudum midem bulandı, ben sabun kokuma engel oluyor diye parfüm bile kullanmıyorum. Şampuanın kokusu sacimdan gitse kendimi leş gibi hissediyorum. Regl olduğum zamanlar her tuvaletten sonra duştayım. Tamam ben de normal değilim ama bu insanlar nasıl yaşıyorlar empati bile kuramıyorum

Saçın uzun olmasi nasıl bi bahanedir ya ? Benimde saçlarım cok uzun nerdeyse popomu geciyor ama asssssla duş almadan duramam. Yaz-kış mutlaka günlük dusumu alıyorum. Her dusta saçlarımıda yıkar kremlerim mutlaka. Açık açık ben pisim demiyoda sacim uzun diyor. O saclar 2 gün yikanmazsa yağdan geçilmez be. İvrenç.

Herkese merhaba. En yakın arkadaşlarımdan biri gerçekten çok kötü kokuyor. Kendisine bunu kırmadan söylemek istedim ima ettim ama parfüm kullanmayı sevmediğini söyledi. Bu sefer de kişisel bakımı ima ettim saçlarının çok uzun olduğunu bu yüzden banyo yapmasının onun için bir yük oluğunu söyledi. Ama gerçekten midem kalkıyor ki başkası da bu kokuyu duyuyordur onun bu duruma düşmesini de istemiyorum. Nasıl desem böyle ahır kokusu gibi. Ne yapmalıyım? Onu nasıl uyarmalıyım? Yardım edin lütfen:110:
Parfüm kötü kokuya fayda etmez ki canım. Saçlarını kestirmesini önerin. Çok rahat oluyor 5 dk sürüyor duş filan diyin belki işe yarar. Bir de deodorant kullanmasını sağlayın. Gidin beraber deodorant seçin o sırada deodorant sürerken öncesinde koltuk altınızı temizlediğinizi yoksa rahat edemediğinizi filan söyleyin. Belki bir şeyler anlar.

Hahahahah kusura bakmayin yorumunuza istemsizce cok güldum kizimin saci okul kokuyor yazmisiniz ya o nasil bi koku acaba:KK70::KK70::KK70:
Yani okula gidiyorum arada bi kızımı bırakmaya filan.sınıfın o havasız kokusuyla aynı bi koku.gerçekten resmen siniyor kızımın saçına.kıyafetlerini hergün yıkıyorum zaten.okuldan gelir gelmez hemen üstünü soyarım hop makineye hepsi.ama kız hasta olur diye hergün yıkayamıyorum.saçları aşırı gür o yüzden çok zor oluyor.

İlk ve son sayfayı okudum midem bulandı, ben sabun kokuma engel oluyor diye parfüm bile kullanmıyorum. Şampuanın kokusu sacimdan gitse kendimi leş gibi hissediyorum. Regl olduğum zamanlar her tuvaletten sonra duştayım. Tamam ben de normal değilim ama bu insanlar nasıl yaşıyorlar empati bile kuramıyorum
Ay regl olmuşken sizin yazınızı görmek ve her tuvalete girdiğimde aklıma sizin gelmeniz :KK70:
Ya yok siz de abartmayın öğretmen değil misiniz siz okuldayken tuvalete girmiyor musunuz nasıl hemen duşa giriyorsunuz? Mecazen söylediniz sanırım.

Olmaz olsun böyle arkadaş diyesim var :) kusura bakma ama empati kuramadim nasıl bir psikolojik sorunu var acaba....madem alt metinden anlamıyor sende açık açık söyleyeceksin havalar işin artık ter kokuyoruz bi zahmet yikan yada birgün üstüne kusarim de..yakinliginda bir sınırı var..hastalık falan ok ama hijyen problemi benim affedebilecegim birşey değil maalesef

Benim de bir yakınım var benzer sorunlu.
Banyo yapıyor, aynı kıyafetleri giyip oturuyor bir de :olamaz:
Daha sık banyo yapmalısın, kıyafetlerini yıkamalısın falan dedim. Elektrik su faturamı sen mi ödeyeceksin dedi :işsiz:
Görüşmemek için elimden ne geliyorsa yapıyorum.

Allah sabir versin size ne deyim. Benim de vardi boyle bir arkadaşım. İnanilmaz kötü kokardi. Boyle dusundugum icin kendimi cok kotu hissederdim.bazen öğürme gelirdi yaninda hastayim falan diye Gecistirirdim. Benden baska kimse de rahatsiz olmazdi o yuzden bir sey de diyemezdim demek ki ben cok hassasim diye. Ama gercekten benim icin cok zordu.

Ne yaptınız acaba açık açık söylediniz mi yoksa hala katlanıyor musunuz bu duruma bilmiyorum ama bence direk söyleyin. Siz ona iyilik yapmış olacaksınız. Belki size sinirlenir alınır küsebilir de ama gerçekten onun iyiliği için bunu yapmalısınız. Onu kırmadan dost acı söyler sana bişey söyleyeceğim lütfen beni yanlış anlama diye başlayarak anlatmaya çalışabilirsiniz. Anlamazsa da kendi bilir uzaklaşın derimm.. öyle arkadaşa asla tahammül edemem..

Ben olsam o kişiye şöyle derdim “canım siz niye ağda yapmıyor ve kıçınızı yıkamıyorsunuz?” Taharet musluğu denen bişey yok adamlarda ya 45 gün Almanya’da kaldım dışarda tuvalete giremedim. Sonra her dakika duşa girse ne olur? Hem kıllarını almıyorlar hem yıkamıyorlar orası ne halde kim bilir, nasıl kokuşuktur :kusmuk:Ağda yapacak kuaför bulamadım 300 lira verdim ağda için Türk kuaförüne Alman’ın birine dedim ki “hadi ağda yapmıyorsunuz bari lazer yapın da rahat edin” “ya bir gün kol uzatmak moda olursa?”dedi.

Ay iğrenç nasıl durabiliyorlar öyle ya

Ne yaptınız acaba açık açık söylediniz mi yoksa hala katlanıyor musunuz bu duruma bilmiyorum ama bence direk söyleyin. Siz ona iyilik yapmış olacaksınız. Belki size sinirlenir alınır küsebilir de ama gerçekten onun iyiliği için bunu yapmalısınız. Onu kırmadan dost acı söyler sana bişey söyleyeceğim lütfen beni yanlış anlama diye başlayarak anlatmaya çalışabilirsiniz. Anlamazsa da kendi bilir uzaklaşın derimm.. öyle arkadaşa asla tahammül edemem..

Yok henüz görüşmedik ama görüstüğümüzde biraz daha açık bir şekilde konusacagim.

Benim de bir yakınım var benzer sorunlu.
Banyo yapıyor, aynı kıyafetleri giyip oturuyor bir de :olamaz:
Daha sık banyo yapmalısın, kıyafetlerini yıkamalısın falan dedim. Elektrik su faturamı sen mi ödeyeceksin dedi :işsiz:
Görüşmemek için elimden ne geliyorsa yapıyorum.

Inanamıyorum cidden böyle mi söyledi? Arsız dedikleri bu olsa gerek.

Psikolojik sorunu var kessin cünkü normal degil
Normal bi insan kendisi rahatsiz olur kokusundan ki ben en cok ayak kokusundan nefret ediyorum böggggg

Ay regl olmuşken sizin yazınızı görmek ve her tuvalete girdiğimde aklıma sizin gelmeniz :KK70:
Ya yok siz de abartmayın öğretmen değil misiniz siz okuldayken tuvalete girmiyor musunuz nasıl hemen duşa giriyorsunuz? Mecazen söylediniz sanırım.

mecazen söylemedim ciddiyim. Okul zamanı elbette duşa girme gibi bi lüksüm olmuyor eve gelir gelmez giriyorum. Duş derken komple yıkanmaktan bahsetmiyorum. Sıcak suyla ve şampuanla belimden aşağısını yıkıyorum. Regl donemlerimde hep bağırsak sorunu da yaşıyorum, ishal oluyorum.mikrop kapmamak için mecbur yıkamak zorundayım.

Anlamiom bu sicak havada adetken bi hafta banyo yapma.. les gibi kokarsin resmen. Herkesin temizlik anlayisi farkli

X