evet Tabiki Kafaya Takma Birsey Olmaz Diyorlar Ama Endiselenmeden edemiyorum sizce ne yapmam lazimSadece çirkin fotoğraf olduklarına emin misin?
evet Tabiki Kafaya Takma Birsey Olmaz Diyorlar Ama Endiselenmeden edemiyorum sizce ne yapmam lazim
Fark Ediyor Ve Kiz benden Nasil Oluyorsa KorkmuyorNe kadar doğru olur bilmem ama sen de gizlice eline koz topla
degilmi ? icim Birazda olsa Rahatladi Tesekkur ederim :))e yaysın çirkin fotoğraf nedir ki hadi yay de nolacak
herkes de oturup senin çirkin fotoğraflarını beklemiyordur herhalde
O zaman korktuğunu belli etmeyeceksinFark Ediyor Ve Kiz benden Nasil Oluyorsa KorkmuyorUykum Kacdi Resmen (
degilmi ? icim Birazda olsa Rahatladi Tesekkur ederim :))
İcim Rahatladi Sagolun Bencede Atarsa Atsin Cok Fena Gaza Geldim :)) haklisiniz Sagolun :))Atarsan at de sende. Ne olabilir ki en fazla?
Aa ama bir de sırların var bence fotoğraflardan daha mühim
tehdit mesajlarını silme, "yay hadi çok da umrumdaydı güzelliğimi gerçekte bilen biliyor" tarzı konuş işte çok tepenin tasını attırırsa da savcılığa vericem seni dersin o zaten tırsar
ay tehdidini yesinler onun ya çirkin fotoğraflarını yayacakmış
koskoca siyasilerin kasetlerini vs. yayınlıyolar da unutluyor bir haftaya seninki 2 saati bulmaz rahat ol
Nasıl bi çevreniz var ortak olarak bilmiyorum ama senin ailenin ozelini birilerine anlatirsa bence dislanmasi gereken ve rezil olacak olan oAilevi Meseleler disinda Pek Birsey Yok Ama Bunlari Baskalarina anlatmasindan Rahatsiz Olurum Gercekden
Fazlasiyla ErgenO zaman korktuğunu belli etmeyeceksin
Arkadasin biraz ergen sanırım
Suan Atiyorum :)) cidden cok cok tesekkur ederim Yapacagim Bunu ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?