Kızlar dün gıremedım gelısmelerı haber veremedım sıze. Oncelıkle hava muhalefetinden dolayı oncelıkle gorussek mı görüşmesek mı dıye muallakta kaldık, sonuc olarak görüşmeye karar verdik.
Önce buluştuk, sergi açılışına gıttık (babamın bıze getırdıgı davetıyelerle) sonra yemek yiyelim dedık. Nereye gidelim derken o bir yer söyledi ben orası guzel degil gitmeyelim dedim, sonra ben bir yer söyledim o zaman suratı asıldı (kendi istediği olmayınca surat asıp herkesin modunu düşüren insanlardan hic hoşlanmıyorum ama arkadas ıste) oraya gidelim ben diğer arkadasımla da hep oraya gidiyorum aksam yemeğe dedim. Neyse mekana gittik, diğer arkadasım da geldi, tanıştılar oturduk sohbet ettik falan yemek söyledik.
Uc kisi olduğumuz icin başlangıç falan da istedik ortaya bır seyler. Yedik ictik, ama kendisi tatlıya eşlik etmedi ben cok tokum dedi. Tamam dedik biz ikimiz yedik. Sonra hesap geldi diğer arkadasım açtı üçe bölüyoruz di mi dedi ben de evet dedim
üçe böldük.
Bizim kız da yine suratını astı, acaba onu zor durumda mı bıraktım diye dusunuyorum ama hayır simdiye kadar hep o nerede isterse orada yedik hep onun istedıgı sekilde oldu, kendi istediği olmayınca surat astı insanların tadını kaçırdı, yeri geldi ben zor durumda kaldım onun yüzünden, o yüzden dünkü hesap muhabbetinde basta üzülsem de sonra ama dogru olan bu dedim. Evet arkadasız ama ben onun kapısını çekmek zorunda degilim, ıkı kısı bir program yapılıyorsa yüzde elli yüzde elli karar verilir, o canı istemediği bır sey olunca surat asıyor benim de tadım kacıyor. Ben onu ikame etmek veya istemediğim bir seye katlanmak zorunda değilim. Ben o surat asmasın dıye hep kendi istediklerimden ödün verdim, o yüzden kendisi de surat asmadan kapris yapmadan ortama uyum sağlamayı öğrenmek zorunda.
Sonuc olarak ben yemem diye tatlı yemedi ödememek icin, ama hesap gelince üçe böldük o da ödemek zorunda kaldı (bu iyi bir adım oldu) ve her zamanki gibi surat astı. Bakalım bir sonraki buluşmada neler olacak...