Arkadasım beni kullanıyor mu?

Ben sinir olurum öyle insanlara.Uzak dur bence veya tavır yap o da mesajı alır bırakır bence.Yemek yemeye gitme bence bir daha onunla gitsende bastan uyar

aynısını yapan bir arkadaşım vardı ki ailesinin durumu gerçekten iyiydi. ben artık görüşmüyorum canım açıklama yapma ihtiyacı bile görmedim ne zaman görüşmek istese 'olur bakarız' diye geçiştirdim. şimdi sağa sola beni çekiştiriyo ama çok da tın.. karşıma alıp ciddi ciddi de konuşmuştum ama üste çıkmıştı. uğraşma bence yani insan 10 yıllık arkadaşım deyip hassass davranıyor ama çekmek zorunda değilsin,benim 1 senelik arkadaşımın 15 senelik arkadaşımdan daha çok faydası oldu o yüzden takılma böyle şeylere görüşmeyi azalt o isterse de bize gel dışarı çıkasım yok de

Madem böyle biri neden yakin arkadasin?
Kiz belli ki takilmayi seviyor nasilsa oduyor arkadaslari parasini..ilginc bi tip..

ne bu ya ergen tripleri gibi. bir de tablo alacak kadar zenginmiş. aslında cömertliğin zenginlikle hiçbir alakası yoktur. öyle insanlar vardır ki kendine lüks diye almadığı şeyleri misafirine yedirir, içirir. kimi de çok zengindir ama resmen lokmalarınızı sayar, içtiğiniz su bile gözüne batar. SON SÖZÜM ALLAH CÖMERT KULLARINI SEVER VE CENNETLE MÜJDELER.

Kız cimri. Cimri olduğu için böyle insanlar zengin olur genelde. Para işine girmeyeceğiniz tarzda aktiviteler yapmayı deneyin.

Basima gelen bir olayi anlatayim

2008 yilinda unvden mezun oldum geldim ama atnamdim ucretli ogretmenlik basvurusu yaptim ancak birinci donem cagirmadilar 2. Donem cagirdilar fenciyim ama mat. Ogretmenligi icin tabi o donemde ucretli calisacak ogretmen kalmamis 1 tane de sinif ogretmeni lazim isletme mezunu bir kiz geldi oyle tanistik cok samimi olduk gercekten cok iyi niyetli cok da guzel bi kizdi benden buyuktu bir yas ayni hesap islerini bana yikardi hic dert etmezdim neredeyse her gun gorusuyirduk yil oldu 2010 aralik ben atandim atanmadan once hizlandirilmis bir kursa yazilmistim kpss icin ama cumartesi gunu tam gun calisiyordum uc hfta benim yerimde durmasini rica ettim aldigim prayi hesaplyip ona verecektim kensisine soyledim kabul etti. Mudurumle konustum o da kabul etti benim 12 de cikip kursa gitmem gerekiyor o iki de geldi ilk hafta kurs 4 te bitiyordu e ben kursa gidene kadar dolmustu vs derken bir saat gecti 3 te kursa gidebildim ikinci hafta da aynisini yapti 3. Hafta aradim gelme dedim bozuldu cok hem kursa para verdim yandi gelicem dedi gec geldi toplamda iki saat durdu 10 saatlik para aldi bir de 3. Hafta gelme dedigimde iyi o zaman alacaklarimi alayim senden dedi tamam dedim gel dersanedeyim geldi o zaman 68 lira yapiyodu ben 70 verdim oyle de bitti sonr cok ulamaya calisti Ama ben asla konusmadim birdaha

Kendini kullandirma kullanir kullanir en ufak azaltirsan yemini ahan da boyle yapar

Aman Allahım ne kadar yüzsüz bır ınsanmıs ınanamadım. Allah böylelerinden korusun huy mu karakter mı bılmıyorum ama Terbıyesızlık etmıs yanı

Aman Allahım ne kadar yüzsüz bır ınsanmıs ınanamadım. Allah böylelerinden korusun huy mu karakter mı bılmıyorum ama Terbıyesızlık etmıs yanı
Inan oyle kirildim ki hala o kaxigin acisi icimdedir bak 4 yil olmus ustunden hala aklima gwlince sinirleniyorum

Evet kesınlıkle dogru bır ayrım cömertlık cok baska bır sey. Onunlayken kendımı diken üstünde gıbı hıssedıyorum...

Madem böyle biri neden yakin arkadasin?
Kiz belli ki takilmayi seviyor nasilsa oduyor arkadaslari parasini..ilginc bi tip..
Kızı sevıyorum cok ıyı bır kız gercekten, basta saflığından boyle yaptıgını dusunmustum ama hesap muhabbetıne es zamanlı olarak yuzunu astığını gorunce anladım ki kasti...

Kullanmak Amacıyla mı yapıyor bilmem ama bu kadar ince hesapları olan biriyle asla yakın olamam ne kadar iyi anlaşsam da zaruriyet dışı görüşmem

Kullanmak Amacıyla mı yapıyor bilmem ama bu kadar ince hesapları olan biriyle asla yakın olamam ne kadar iyi anlaşsam da zaruriyet dışı görüşmem

Cok haklısın sınırlenmekte hem sana bır yardımı dokunmadı hem kursa verdigin para gitti hem de bır de ona para verdın.. Insan kendısını enayi gibi hissediyor
Hemde nasil enayi ben az gorus ya da ewe gelsin derim sana evde gorus hangi tatliyi istiyosa yap birde gelirken sunu alsana eksikmis falan de kesinlikle almayacaktir daha iyi gormus olursun hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…