- 1 Şubat 2015
- 853
- 428
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Valla annem uyarmasa ben daha devam edecektım bana gun hala aymayacaktı:))günaydınn :)))))))))))
Aman Allahım ne kadar yüzsüz bır ınsanmıs ınanamadım. Allah böylelerinden korusun huy mu karakter mı bılmıyorum ama Terbıyesızlık etmıs yanıBasima gelen bir olayi anlatayim
2008 yilinda unvden mezun oldum geldim ama atnamdim ucretli ogretmenlik basvurusu yaptim ancak birinci donem cagirmadilar 2. Donem cagirdilar fenciyim ama mat. Ogretmenligi icin tabi o donemde ucretli calisacak ogretmen kalmamis 1 tane de sinif ogretmeni lazim isletme mezunu bir kiz geldi oyle tanistik cok samimi olduk gercekten cok iyi niyetli cok da guzel bi kizdi benden buyuktu bir yas ayni hesap islerini bana yikardi hic dert etmezdim neredeyse her gun gorusuyirduk yil oldu 2010 aralik ben atandim atanmadan once hizlandirilmis bir kursa yazilmistim kpss icin ama cumartesi gunu tam gun calisiyordum uc hfta benim yerimde durmasini rica ettim aldigim prayi hesaplyip ona verecektim kensisine soyledim kabul etti. Mudurumle konustum o da kabul etti benim 12 de cikip kursa gitmem gerekiyor o iki de geldi ilk hafta kurs 4 te bitiyordu e ben kursa gidene kadar dolmustu vs derken bir saat gecti 3 te kursa gidebildim ikinci hafta da aynisini yapti 3. Hafta aradim gelme dedim bozuldu cok hem kursa para verdim yandi gelicem dedi gec geldi toplamda iki saat durdu 10 saatlik para aldi bir de 3. Hafta gelme dedigimde iyi o zaman alacaklarimi alayim senden dedi tamam dedim gel dersanedeyim geldi o zaman 68 lira yapiyodu ben 70 verdim oyle de bitti sonr cok ulamaya calisti Ama ben asla konusmadim birdaha
Kendini kullandirma kullanir kullanir en ufak azaltirsan yemini ahan da boyle yapar
Evet dogru.. Evde goruselım ben sana tatlı ne ıstersen yaparım dıyorum en rahatı boyleKız cimri. Cimri olduğu için böyle insanlar zengin olur genelde. Para işine girmeyeceğiniz tarzda aktiviteler yapmayı deneyin.
Inan oyle kirildim ki hala o kaxigin acisi icimdedir bak 4 yil olmus ustunden hala aklima gwlince sinirleniyorumAman Allahım ne kadar yüzsüz bır ınsanmıs ınanamadım. Allah böylelerinden korusun huy mu karakter mı bılmıyorum ama Terbıyesızlık etmıs yanı
Evet kesınlıkle dogru bır ayrım cömertlık cok baska bır sey. Onunlayken kendımı diken üstünde gıbı hıssedıyorum...ne bu ya ergen tripleri gibi. bir de tablo alacak kadar zenginmiş. aslında cömertliğin zenginlikle hiçbir alakası yoktur. öyle insanlar vardır ki kendine lüks diye almadığı şeyleri misafirine yedirir, içirir. kimi de çok zengindir ama resmen lokmalarınızı sayar, içtiğiniz su bile gözüne batar. SON SÖZÜM ALLAH CÖMERT KULLARINI SEVER VE CENNETLE MÜJDELER.
Kızı sevıyorum cok ıyı bır kız gercekten, basta saflığından boyle yaptıgını dusunmustum ama hesap muhabbetıne es zamanlı olarak yuzunu astığını gorunce anladım ki kasti...Madem böyle biri neden yakin arkadasin?
Kiz belli ki takilmayi seviyor nasilsa oduyor arkadaslari parasini..ilginc bi tip..
Cok haklısın sınırlenmekte hem sana bır yardımı dokunmadı hem kursa verdigin para gitti hem de bır de ona para verdın.. Insan kendısını enayi gibi hissediyorInan oyle kirildim ki hala o kaxigin acisi icimdedir bak 4 yil olmus ustunden hala aklima gwlince sinirleniyorum
Kullanma amaclı yapacak kadar kötü bır kız degıl ama kasıtlı yaptıgı kesın.Kullanmak Amacıyla mı yapıyor bilmem ama bu kadar ince hesapları olan biriyle asla yakın olamam ne kadar iyi anlaşsam da zaruriyet dışı görüşmem
Sekerim ne yapayım para parayı cekıyor
Hemde nasil enayi ben az gorus ya da ewe gelsin derim sana evde gorus hangi tatliyi istiyosa yap birde gelirken sunu alsana eksikmis falan de kesinlikle almayacaktir daha iyi gormus olursun hemCok haklısın sınırlenmekte hem sana bır yardımı dokunmadı hem kursa verdigin para gitti hem de bır de ona para verdın.. Insan kendısını enayi gibi hissediyor