Arkadaşım aldatılıyor.Söylemelimiyim???

Özel numaradan arat canım baskasına bıldıklerını anlattı.

Konu başlığına arkadaşim demişsiniz ama arkadaşınız değil ki? Eşler aracılığıyla tanışmışsiniz. Tabii ki karışmayın, arkadaşınız olsa söylerdiniz. Ayrıca eşiniz size karışma demiş zaten, bize sormanıza bile gerek yoktu bence

ben bir kere bunu yaptım daha da yapmam bütün pisliğini kendi gözleriyle görmesine rağmen onlar barıştı sonunda suçlu ben oldum.uyanık olan zaten anlıyor bir noktada.

Bir sıfat bulamadığım için arkadaşım dedim

Yakın arkadasınız olsa söyleyin tabii ki diycektim ama kız da muhtemelen olumsuz hisleriniz olduğunu biliyordur. Bir de size inanmama ihtimali var o yüzden kötü siz olursunuz

Belki karışmamak daha doğru ama ben olsam ben de vicdan azabı çekerdim. Yazık bir de çocuk yapmaya çalışıyor çocuktan sonra öğrenmesi daha kötü olur onun için. Siz söylemiş olmayın ama sahte bir hesaptan yazın bence en azından şüphesi olur ve araştırır belki.

İnsanlara aciya aciya kendim acinilacak duruma dustum)))
Zamanla akillaniyorum)))
En iyisi umursamamak)))
Evet,çok haklısınız.Esimle konuşuyoruz bazen arkadasima şunları dedim falan diyor,şaşırıp kalıyorum nasıl diyorsun ben kırmaktan korkarım söyleyemem diyorum senin kırılmandan iyidir zamanla sen de böyle olacaksın insanlardan çok kendini onemseyeceksin diyor.Bakalim ben o kıvama ne zaman geleceğim

İyi yapiyor, adam alışmış artik)))
Zamanla siz de oyle olacaksiniz)))

Sana ne, sinsi birine benziyor, demek ki adamın canına tak etmiş
Karışma, sana çamur atar, kendisi biliyordur aldatıldığını

Adam demeyelim ona lütfen. Ve istediği kadar canına tak etsin, Kimse bu adiligi hak etmez.

Gebersin , Dünya bir pislikten daha kurtulsun.

Ben olsam direkt söylemezdim ama gizli hesaptan yazardım .

Eşiniz haklı kesinlikle karışmayın zira kocasını savunup sizi karalamayacağının bir garantisi yok

İyi yapiyor, adam alışmış artik)))
Zamanla siz de oyle olacaksiniz)))
İnşallah Hatta yeni evlendigimizde çok sevdiği asker arkadaşi bize gelmek istedi,Benim evimde bekar olarak işin yok evlendigin gün gelirsin eşinle dedi.Sok olmuştum ben böyle birşeyi asla söyleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…