- 11 Ocak 2018
- 2.765
- 4.875
- 83
- Konu Sahibi BabIEsrarr
-
Aslinda boylelerinin agzina kurekle vurmak lazim.İnanın öyle bir insan değilim.Can yakmayı sevmem,insanları kırmayı sevmem.Ama karismayacagim sonrasında suçlu olmamak adına.
Özel numaradan arat canım baskasına bıldıklerını anlattı.Ailecek görüştüğümüz bir arkadaşımın kocası tarafından aldatıldığını öğrendim.Eşimle mesajda tartışmışlar eşimden ona aklını başına al tarzı msjlar vs.. eşimin telefonunda okudum sonra gördüğümü söyleyince oda anlattı.Bikaç kere cinsel anlamda bir ilişkisi olmuş,eşimin bildiği bu kadar tabi..Aslında bu kızı hiç sevmem.Hatta daha önceleri eşim gece çalıştığı için işte gece dışarda güzel kızlar eşinin maaşı iyi kaparlar boş bırakmazlar falan tarzı konuşmuştu bana sözde şaka yapıyordu.Eşime söylediğimde o kendi kocasına baksın ben işten eve evden işe tarzı konuştu onun eşide sürekli gece dışarı çıkar alkol alır arkadaşlarıyla haftasonları tatillere gider.Bu söylediklerini de aramızı bozmak için söylediğini çok iyi bildiğimden takılmadım, ki zaten eşimde şüpheli bir durum yok.Neyse konumuza dönersek bu kız çok içten pazarlıklı bir insandır ama ne olursa olsun bu yapılanı haketmiyor.5 yıllık evliler kız tedavi görüyor ama çocuk sahibi olamadılar hala.Ben öğrendiğimden beri şaşkın gibiyim.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.Eşim karışma ben uyarımı yaptım kendisi bilir falan diyor ama içim rahat değil söylesem mi diyorum ortalık karıştıran durumuna düşmek istemiyorum.Siz ne dersiniz ne yapmak lazım ???
Ben aciyorum işte,acimaktan ziyade üzülüyorum düştüğü duruma.keşke biraz vicdansız olabilseydimAslinda boylelerinin agzina kurekle vurmak lazim.
Hic acimadim arkadsiniza, gerci arkadas da degil o.
Bir sıfat bulamadığım için arkadaşım dedimKonu başlığına arkadaşim demişsiniz ama arkadaşınız değil ki? Eşler aracılığıyla tanışmışsiniz. Tabii ki karışmayın, arkadaşınız olsa söylerdiniz. Ayrıca eşiniz size karışma demiş zaten, bize sormanıza bile gerek yoktu bence
Zamaninda her kese her seye uzulurdum. Simdi umurumda degiller. Size de aynisini tavsiye ediyorum.Ben aciyorum işte,acimaktan ziyade üzülüyorum düştüğü duruma.keşke biraz vicdansız olabilseydim
DeneyeceğimZamaninda her kese her seye uzulurdum. Simdi umurumda degiller. Size de aynisini tavsiye ediyorum.
İnsanlara aciya aciya kendim acinilacak duruma dustum)))Deneyeceğim
Evet,çok haklısınız.Esimle konuşuyoruz bazen arkadasima şunları dedim falan diyor,şaşırıp kalıyorum nasıl diyorsun ben kırmaktan korkarım söyleyemem diyorum senin kırılmandan iyidir zamanla sen de böyle olacaksın insanlardan çok kendini onemseyeceksin diyor.Bakalim ben o kıvama ne zaman geleceğimİnsanlara aciya aciya kendim acinilacak duruma dustum)))
Zamanla akillaniyorum)))
En iyisi umursamamak)))
İyi yapiyor, adam alışmış artik)))Evet,çok haklısınız.Esimle konuşuyoruz bazen arkadasima şunları dedim falan diyor,şaşırıp kalıyorum nasıl diyorsun ben kırmaktan korkarım söyleyemem diyorum senin kırılmandan iyidir zamanla sen de böyle olacaksın insanlardan çok kendini onemseyeceksin diyor.Bakalim ben o kıvama ne zaman geleceğim
Sana ne, sinsi birine benziyor, demek ki adamın canına tak etmiş
Karışma, sana çamur atar, kendisi biliyordur aldatıldığını
Mantıklı ,altına da bir dost yazayımKağıda yazıp kapısının altından atın
Eşiniz haklı kesinlikle karışmayın zira kocasını savunup sizi karalamayacağının bir garantisi yokAilecek görüştüğümüz bir arkadaşımın kocası tarafından aldatıldığını öğrendim.Eşimle mesajda tartışmışlar eşimden ona aklını başına al tarzı msjlar vs.. eşimin telefonunda okudum sonra gördüğümü söyleyince oda anlattı.Bikaç kere cinsel anlamda bir ilişkisi olmuş,eşimin bildiği bu kadar tabi..Aslında bu kızı hiç sevmem.Hatta daha önceleri eşim gece çalıştığı için işte gece dışarda güzel kızlar eşinin maaşı iyi kaparlar boş bırakmazlar falan tarzı konuşmuştu bana sözde şaka yapıyordu.Eşime söylediğimde o kendi kocasına baksın ben işten eve evden işe tarzı konuştu onun eşide sürekli gece dışarı çıkar alkol alır arkadaşlarıyla haftasonları tatillere gider.Bu söylediklerini de aramızı bozmak için söylediğini çok iyi bildiğimden takılmadım, ki zaten eşimde şüpheli bir durum yok.Neyse konumuza dönersek bu kız çok içten pazarlıklı bir insandır ama ne olursa olsun bu yapılanı haketmiyor.5 yıllık evliler kız tedavi görüyor ama çocuk sahibi olamadılar hala.Ben öğrendiğimden beri şaşkın gibiyim.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.Eşim karışma ben uyarımı yaptım kendisi bilir falan diyor ama içim rahat değil söylesem mi diyorum ortalık karıştıran durumuna düşmek istemiyorum.Siz ne dersiniz ne yapmak lazım ???
İnşallahİyi yapiyor, adam alışmış artik)))
Zamanla siz de oyle olacaksiniz)))
Tabi ki, bu işlerin raconu ‘bir dost’ ta yatarMantıklı ,altına da bir dost yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?