- 10 Aralık 2019
- 226
- 264
- 23
- Konu Sahibi BabIEsrarr
-
Bence karışmayın, bu karakterde biri size eşime iftira atıyorsun diye çirkeflik de yapabilir. Boşuna bela açmayın başınıza.Ailecek görüştüğümüz bir arkadaşımın kocası tarafından aldatıldığını öğrendim.Eşimle mesajda tartışmışlar eşimden ona aklını başına al tarzı msjlar vs.. eşimin telefonunda okudum sonra gördüğümü söyleyince oda anlattı.Bikaç kere cinsel anlamda bir ilişkisi olmuş,eşimin bildiği bu kadar tabi..Aslında bu kızı hiç sevmem.Hatta daha önceleri eşim gece çalıştığı için işte gece dışarda güzel kızlar eşinin maaşı iyi kaparlar boş bırakmazlar falan tarzı konuşmuştu bana sözde şaka yapıyordu.Eşime söylediğimde o kendi kocasına baksın ben işten eve evden işe tarzı konuştu onun eşide sürekli gece dışarı çıkar alkol alır arkadaşlarıyla haftasonları tatillere gider.Bu söylediklerini de aramızı bozmak için söylediğini çok iyi bildiğimden takılmadım, ki zaten eşimde şüpheli bir durum yok.Neyse konumuza dönersek bu kız çok içten pazarlıklı bir insandır ama ne olursa olsun bu yapılanı haketmiyor.5 yıllık evliler kız tedavi görüyor ama çocuk sahibi olamadılar hala.Ben öğrendiğimden beri şaşkın gibiyim.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.Eşim karışma ben uyarımı yaptım kendisi bilir falan diyor ama içim rahat değil söylesem mi diyorum ortalık karıştıran durumuna düşmek istemiyorum.Siz ne dersiniz ne yapmak lazım ???
Zaten eşlerimizden dolayı tanışıp görüşüyoruz.Ama en az ayda 1 kezde görüşüyoruz hani çok samimi değilim ama bunu bilip de söyleyememek çok tuhafÇok samimi yakın olsanız, sevdiğiniz biri olsa söyleyin derdim ama böyle bir kadın kocasını aklar sizi suçlu yapar bence hiç karışmayın.
Hayır asla o karakterde bir insan değilim :) Acısını çıkartmak istesem direk söylerdim zaten.Ben de söylememe taraftarıyım ama bir yandan da vicdanım rahat değilSize söylediklerinin acısını mi çıkarmak istiyorsunuz? Sanki öyle gibi.
Çok samimi yakın olsanız, sevdiğiniz biri olsa söyleyin derdim ama böyle bir kadın kocasını aklar sizi suçlu yapar bence hiç karışmayın.
Bence karışmayın, bu karakterde biri size eşime iftira atıyorsun diye çirkeflik de yapabilir. Boşuna bela açmayın başınıza.
Haklısınız sanırım karışmamak en iyisiHiç karismayin.
Kocasını affeder kötü olan siz olursunuz
Empati yaptığım zaman,yani aldatılan ben olsaydım eğer bilmek isterdim daha fazla kandırılmamak için.İntikam almak veya yuva yıkmak gibi bir amacım yok o karakterde bir insan değilimAmacınız ne, niye söyleyeceksiniz?
Öyle tabi ama mümkünse hiç görüşmeyin hatta eşinizde görüşmesin hiç olurda oda uyar falan nede olsa bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim derler. Bu zamanda kimseye tam güven olmuyo malesef. Art niyetli bi kadın belli sen iftira atıyosun der ya da senin eşine iftira atar falan çık işin içinden çıkabilirsen hiç görüşmeyin sürekli bahaneler bulun aynı ortamlarda bile bulunmayın derim ben.Zaten eşlerimizden dolayı tanışıp görüşüyoruz.Ama en az ayda 1 kezde görüşüyoruz hani çok samimi değilim ama bunu bilip de söyleyememek çok tuhaf
Hayır asla o karakterde bir insan değilim :) Acısını çıkartmak istesem direk söylerdim zaten.Ben de söylememe taraftarıyım ama bir yandan da vicdanım rahat değil
Zaten eşim onla tek olarak hiç görüşmez.Ailecek gider geliriz çoğu zaman.Ama çok haklısınız karışmamak ve görüşmemekte fayda varÖyle tabi ama mümkünse hiç görüşmeyin hatta eşinizde görüşmesin hiç olurda oda uyar falan nede olsa bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim derler. Bu zamanda kimseye tam güven olmuyo malesef. Art niyetli bi kadın belli sen iftira atıyosun der ya da senin eşine iftira atar falan çık işin içinden çıkabilirsen hiç görüşmeyin sürekli bahaneler bulun aynı ortamlarda bile bulunmayın derim ben.
Benimde başıma 2 kere geldi söylemedim bence en doğrusu bu bu seferde yuva yıkan oluruzAilecek görüştüğümüz bir arkadaşımın kocası tarafından aldatıldığını öğrendim.Eşimle mesajda tartışmışlar eşimden ona aklını başına al tarzı msjlar vs.. eşimin telefonunda okudum sonra gördüğümü söyleyince oda anlattı.Bikaç kere cinsel anlamda bir ilişkisi olmuş,eşimin bildiği bu kadar tabi..Aslında bu kızı hiç sevmem.Hatta daha önceleri eşim gece çalıştığı için işte gece dışarda güzel kızlar eşinin maaşı iyi kaparlar boş bırakmazlar falan tarzı konuşmuştu bana sözde şaka yapıyordu.Eşime söylediğimde o kendi kocasına baksın ben işten eve evden işe tarzı konuştu onun eşide sürekli gece dışarı çıkar alkol alır arkadaşlarıyla haftasonları tatillere gider.Bu söylediklerini de aramızı bozmak için söylediğini çok iyi bildiğimden takılmadım, ki zaten eşimde şüpheli bir durum yok.Neyse konumuza dönersek bu kız çok içten pazarlıklı bir insandır ama ne olursa olsun bu yapılanı haketmiyor.5 yıllık evliler kız tedavi görüyor ama çocuk sahibi olamadılar hala.Ben öğrendiğimden beri şaşkın gibiyim.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.Eşim karışma ben uyarımı yaptım kendisi bilir falan diyor ama içim rahat değil söylesem mi diyorum ortalık karıştıran durumuna düşmek istemiyorum.Siz ne dersiniz ne yapmak lazım ???
HaklısınızBenimde başıma 2 kere geldi söylemedim bence en doğrusu bu bu seferde yuva yıkan oluruz
Ailecek görüştüğümüz bir arkadaşımın kocası tarafından aldatıldığını öğrendim.Eşimle mesajda tartışmışlar eşimden ona aklını başına al tarzı msjlar vs.. eşimin telefonunda okudum sonra gördüğümü söyleyince oda anlattı.Bikaç kere cinsel anlamda bir ilişkisi olmuş,eşimin bildiği bu kadar tabi..Aslında bu kızı hiç sevmem.Hatta daha önceleri eşim gece çalıştığı için işte gece dışarda güzel kızlar eşinin maaşı iyi kaparlar boş bırakmazlar falan tarzı konuşmuştu bana sözde şaka yapıyordu.Eşime söylediğimde o kendi kocasına baksın ben işten eve evden işe tarzı konuştu onun eşide sürekli gece dışarı çıkar alkol alır arkadaşlarıyla haftasonları tatillere gider.Bu söylediklerini de aramızı bozmak için söylediğini çok iyi bildiğimden takılmadım, ki zaten eşimde şüpheli bir durum yok.Neyse konumuza dönersek bu kız çok içten pazarlıklı bir insandır ama ne olursa olsun bu yapılanı haketmiyor.5 yıllık evliler kız tedavi görüyor ama çocuk sahibi olamadılar hala.Ben öğrendiğimden beri şaşkın gibiyim.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.Eşim karışma ben uyarımı yaptım kendisi bilir falan diyor ama içim rahat değil söylesem mi diyorum ortalık karıştıran durumuna düşmek istemiyorum.Siz ne dersiniz ne yapmak lazım ???
Haklısınız.TeşekkürlerEe ne olacak söyleyince? Ortalık toz duman olunca "ohh vicdanım rahatladı" mi diyeceksiniz? Her doğru her yerde söylenmez. Siz aile dışından biri olarak ever sadece ortalık karıştıran olacaksınız. Kimseye bir faydanız olmayacak. Karisi muhtemelen biliyor veya yakında öğrenecek. Böyle şeyler gizli kalmaz merak etmeyin. Siz uzak durun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?