Arkadaşım aldatılıyor.Söylemelimiyim???

Allah benim ve kimsenin başına vermesin ama ben olsam bana söylenmesini isterim söylemeyi dersen oda zor insan aslında nasıl söyleyebilir ki eşine sor bi napcağını

Kendinizi onun yerine koymalısınız hickimse haketmez böyle birseyi yerinizde olsam söylerdim ne kadar kötü olursak olalım

Asla karışma. Kocası karısına onun bende gözü var iftira atıyor dese ne yapacaksın? Aman aman asla karışma

Kendinizi onun yerine koymalısınız hickimse haketmez böyle birseyi yerinizde olsam söylerdim ne kadar kötü olursak olalım
Bende aynı düşüncedeyim hani aldatılırsam biliyim isterim.Ama belki o bu düşüncede değildir.Ortalık karıştıran yuva yıkan insan konumuna gelmek istemiyorum

Herkes söylemeyin demiş ama bence içinizde kalmaması açısından fake hesaptan yazın. O kişi sorgular o zaman ayrılıp ayrılmamak ona kalmış. Siz de kötü olmazsiniz hem

Bende aynı düşüncedeyim hani aldatılırsam biliyim isterim.Ama belki o bu düşüncede değildir.Ortalık karıştıran yuva yıkan insan konumuna gelmek istemiyorum
Sen
Doğru olani yapiyorsunuz ayni durumda siz olsaniz bir kadin olarak karsinizdaki kisinin bilip size söylemediğini düşünün ne hissedersiniz eğer bu durumdan sonra sizi yuva yıkan olarak görecekse oda onun ayıbıdır ortak oluyosunuz yanlışa bana göre

Daha başka mesajlar da var.Mesajlarda zaten aldatan tarafın eşim olmadığı ve bu olayla alakası olmadığı aşikar :) Ama eşimi hep takipteyim.Hiçbir zaman Kemalim yapmaz cı bir insan olmadım çok şükür ne kadar güvenirsem güveniyim şüpheli bir durumu olmamasına rağmen takibi bırakmam

Evet işte bu yanlışa ortak olmak istemiyorum.Keşke hiç bilmeseydim.Ne kadar sevmesem de çok üzüldüm aldatmak en büyük hakaret o gerizekalı erkekcik aldattım bikaç kere takıldım diye övünürken o kız çocuk sahibi olmak için çabalıyor.Bu duruma kimsenin düşmesini istemem

Karismayin sonra ara bozan siz olursunuz bu hep boyle dir

Herkes söylemiş ama asıl fikrimi ben de söyleyeyim; onlar sonra düzelir siz kötü olursunuz ben olsam hiç karışmazdım.

Evet kadını salak yerine koymuş siz doğru olani yapip söyleyin gerekirse kötü olun ama doğru olani yapın

Kıza olan kininizden söylemek istiyorsunuz ama siz hiç birbirimizi kandırmayalım satır aralarından belli :) Hiç karışmayın sizlik bir durum yok
Öyle olsaydı direk duyduğum gibi söyler mesajları da ss alıp kıza gönderirdim.Burdan fikir almaya gelmezdim.Beni reelde tanımadığınız için böyle düşünmeniz normal.Saygı duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…