- 15 Kasım 2019
- 471
- 526
- 18
- Konu Sahibi BabIEsrarr
-
Allah benim ve kimsenin başına vermesin ama ben olsam bana söylenmesini isterim söylemeyi dersen oda zor insan aslında nasıl söyleyebilir ki eşine sor bi napcağınıAilecek görüştüğümüz bir arkadaşımın kocası tarafından aldatıldığını öğrendim.Eşimle mesajda tartışmışlar eşimden ona aklını başına al tarzı msjlar vs.. eşimin telefonunda okudum sonra gördüğümü söyleyince oda anlattı.Bikaç kere cinsel anlamda bir ilişkisi olmuş,eşimin bildiği bu kadar tabi..Aslında bu kızı hiç sevmem.Hatta daha önceleri eşim gece çalıştığı için işte gece dışarda güzel kızlar eşinin maaşı iyi kaparlar boş bırakmazlar falan tarzı konuşmuştu bana sözde şaka yapıyordu.Eşime söylediğimde o kendi kocasına baksın ben işten eve evden işe tarzı konuştu onun eşide sürekli gece dışarı çıkar alkol alır arkadaşlarıyla haftasonları tatillere gider.Bu söylediklerini de aramızı bozmak için söylediğini çok iyi bildiğimden takılmadım, ki zaten eşimde şüpheli bir durum yok.Neyse konumuza dönersek bu kız çok içten pazarlıklı bir insandır ama ne olursa olsun bu yapılanı haketmiyor.5 yıllık evliler kız tedavi görüyor ama çocuk sahibi olamadılar hala.Ben öğrendiğimden beri şaşkın gibiyim.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.Eşim karışma ben uyarımı yaptım kendisi bilir falan diyor ama içim rahat değil söylesem mi diyorum ortalık karıştıran durumuna düşmek istemiyorum.Siz ne dersiniz ne yapmak lazım ???
Asla karışma. Kocası karısına onun bende gözü var iftira atıyor dese ne yapacaksın? Aman aman asla karışmaAilecek görüştüğümüz bir arkadaşımın kocası tarafından aldatıldığını öğrendim.Eşimle mesajda tartışmışlar eşimden ona aklını başına al tarzı msjlar vs.. eşimin telefonunda okudum sonra gördüğümü söyleyince oda anlattı.Bikaç kere cinsel anlamda bir ilişkisi olmuş,eşimin bildiği bu kadar tabi..Aslında bu kızı hiç sevmem.Hatta daha önceleri eşim gece çalıştığı için işte gece dışarda güzel kızlar eşinin maaşı iyi kaparlar boş bırakmazlar falan tarzı konuşmuştu bana sözde şaka yapıyordu.Eşime söylediğimde o kendi kocasına baksın ben işten eve evden işe tarzı konuştu onun eşide sürekli gece dışarı çıkar alkol alır arkadaşlarıyla haftasonları tatillere gider.Bu söylediklerini de aramızı bozmak için söylediğini çok iyi bildiğimden takılmadım, ki zaten eşimde şüpheli bir durum yok.Neyse konumuza dönersek bu kız çok içten pazarlıklı bir insandır ama ne olursa olsun bu yapılanı haketmiyor.5 yıllık evliler kız tedavi görüyor ama çocuk sahibi olamadılar hala.Ben öğrendiğimden beri şaşkın gibiyim.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.Eşim karışma ben uyarımı yaptım kendisi bilir falan diyor ama içim rahat değil söylesem mi diyorum ortalık karıştıran durumuna düşmek istemiyorum.Siz ne dersiniz ne yapmak lazım ???
Bende aynı düşüncedeyim hani aldatılırsam biliyim isterim.Ama belki o bu düşüncede değildir.Ortalık karıştıran yuva yıkan insan konumuna gelmek istemiyorumKendinizi onun yerine koymalısınız hickimse haketmez böyle birseyi yerinizde olsam söylerdim ne kadar kötü olursak olalım
Çok yakın dost değiliz.Eşlerden dolayı görüşüyoruzAnca böyle bir gerçeği çok yakın dostum olursa söylerim.Bence söylemeyin kocasıyla iyi olur siz kötü olursunuz.
Bence eşinizi dinleyip karışmayın sizin huzurunuz kaçmasın en azındanÇok yakın dost değiliz.Eşlerden dolayı görüşüyoruz
SenBende aynı düşüncedeyim hani aldatılırsam biliyim isterim.Ama belki o bu düşüncede değildir.Ortalık karıştıran yuva yıkan insan konumuna gelmek istemiyorum
Doğru olani yapiyorsunuz ayni durumda siz olsaniz bir kadin olarak karsinizdaki kisinin bilip size söylemediğini düşünün ne hissedersiniz eğer bu durumdan sonra sizi yuva yıkan olarak görecekse oda onun ayıbıdır ortak oluyosunuz yanlışa bana göreBende aynı düşüncedeyim hani aldatılırsam biliyim isterim.Ama belki o bu düşüncede değildir.Ortalık karıştıran yuva yıkan insan konumuna gelmek istemiyorum
Daha başka mesajlar da var.Mesajlarda zaten aldatan tarafın eşim olmadığı ve bu olayla alakası olmadığı aşikar :) Ama eşimi hep takipteyim.Hiçbir zaman Kemalim yapmaz cı bir insan olmadım çok şükür ne kadar güvenirsem güveniyim şüpheli bir durumu olmamasına rağmen takibi bırakmamkarışmayın. Hatta bence eşinizi de takibe alın. Adamın karısını aldattığını nereden biliyor? Sizin gördüğünüz Mesajlar, aklını başına al lafları... ilişkiyi ıslarlar bir şey yok.Ne malum eşinizin doğru dediği?
Kimsenin sebebi olmayın
Evet işte bu yanlışa ortak olmak istemiyorum.Keşke hiç bilmeseydim.Ne kadar sevmesem de çok üzüldüm aldatmak en büyük hakaret o gerizekalı erkekcik aldattım bikaç kere takıldım diye övünürken o kız çocuk sahibi olmak için çabalıyor.Bu duruma kimsenin düşmesini istememSen
Doğru olani yapiyorsunuz ayni durumda siz olsaniz bir kadin olarak karsinizdaki kisinin bilip size söylemediğini düşünün ne hissedersiniz eğer bu durumdan sonra sizi yuva yıkan olarak görecekse oda onun ayıbıdır ortak oluyosunuz yanlışa bana göre
Karismayin sonra ara bozan siz olursunuz bu hep boyle dirAilecek görüştüğümüz bir arkadaşımın kocası tarafından aldatıldığını öğrendim.Eşimle mesajda tartışmışlar eşimden ona aklını başına al tarzı msjlar vs.. eşimin telefonunda okudum sonra gördüğümü söyleyince oda anlattı.Bikaç kere cinsel anlamda bir ilişkisi olmuş,eşimin bildiği bu kadar tabi..Aslında bu kızı hiç sevmem.Hatta daha önceleri eşim gece çalıştığı için işte gece dışarda güzel kızlar eşinin maaşı iyi kaparlar boş bırakmazlar falan tarzı konuşmuştu bana sözde şaka yapıyordu.Eşime söylediğimde o kendi kocasına baksın ben işten eve evden işe tarzı konuştu onun eşide sürekli gece dışarı çıkar alkol alır arkadaşlarıyla haftasonları tatillere gider.Bu söylediklerini de aramızı bozmak için söylediğini çok iyi bildiğimden takılmadım, ki zaten eşimde şüpheli bir durum yok.Neyse konumuza dönersek bu kız çok içten pazarlıklı bir insandır ama ne olursa olsun bu yapılanı haketmiyor.5 yıllık evliler kız tedavi görüyor ama çocuk sahibi olamadılar hala.Ben öğrendiğimden beri şaşkın gibiyim.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.Eşim karışma ben uyarımı yaptım kendisi bilir falan diyor ama içim rahat değil söylesem mi diyorum ortalık karıştıran durumuna düşmek istemiyorum.Siz ne dersiniz ne yapmak lazım ???
Evet kadını salak yerine koymuş siz doğru olani yapip söyleyin gerekirse kötü olun ama doğru olani yapınEvet işte bu yanlışa ortak olmak istemiyorum.Keşke hiç bilmeseydim.Ne kadar sevmesem de çok üzüldüm aldatmak en büyük hakaret o gerizekalı erkekcik aldattım bikaç kere takıldım diye övünürken o kız çocuk sahibi olmak için çabalıyor.Bu duruma kimsenin düşmesini istemem
Öyle olsaydı direk duyduğum gibi söyler mesajları da ss alıp kıza gönderirdim.Burdan fikir almaya gelmezdim.Beni reelde tanımadığınız için böyle düşünmeniz normal.Saygı duyarımKıza olan kininizden söylemek istiyorsunuz ama siz hiç birbirimizi kandırmayalım satır aralarından belli :) Hiç karışmayın sizlik bir durum yok
Sinsi ise adamın canına tak dediyse aldatmak normal yani. HmmSana ne, sinsi birine benziyor, demek ki adamın canına tak etmiş
Karışma, sana çamur atar, kendisi biliyordur aldatıldığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?