Arkadaşım aldatılıyor.Söylemelimiyim???

Kız kız kız sakın onlar barışır sen kötü olursun bırak naparsa yapsınlar kadın zaten bunları az çok biliyodur yapacağın tek şey kocanla o adamı görüştürmemek iyiyi bozar mazallh..

Karışmayın bence " kemalim yapmaz" der siz kötü olursunuz

Zaman eski zaman,insanlar eski anlayisli insanlar olsaydi söyleyin derdim. Ama malesef öyle bir zamanda yasiyoruzki söyleyen kisiye bizi cekemiyor damgasi vuruluyor.
Herkeste bir Maske, bir rol yapma sanati ki degme sanatcilara tas cikartiyorlar.
Arkadasiniza anlattiniz diyelim,büyük bir olasilikla kocasini savunacak yok öyle birsey kocama iftira atiyorsunuz bile diyebilir.
Şimdi bile size söylemeyin derken cok düsündüm cünkü yapilan haksizlik karsisinda susmak ta dürüst bir insana yakismaz.
Velhasil cok zor bir durum.

Sizin gibi bilinçli insanları da seviyorum tesekkurler güzel yorumunuz için.Benim kimseyi cekememe gibi bir derdim yok,sadece bu duruma kendim düşmek istemediğim için söyleyeyim diye düşündüm.Kendimi övmek değil ama durust bir insanım kimseye kötülük beslemem.Lakin karşımdaki insanın karakterine güvenemiyorum.Surekli sosyal medyada şov yapan bir insan,ya bilmiyor ya da açık kapatıyor

Ben söylerdim cunku hicbir kadin hatta hicbir insan bunu haketmiyor en azindan bilmek hakkidir. Diyecegim ama boyle düşündüğüm icin zamaninda benzer olayda ben gittim kadina söyledim kocasini akladi pakladi hatta kocasida kendini bir sekilde akladi ben lafci oldum aramizda bozuldu zaten kadinla. Suan kocasi hala aldatiyodur eminim ama beraberler. Ben iyilik yaptigimi dusunurken daha konusmanin basinda pisman olmustum ama is isten gecmisti bir kere

Çok büyük bir ikilem..söyleseniz “benim kocam yapmaz öyle şey sen kıskanıyorsun iftira atıyorsun” deme gibi bi olasılıkta var söylemeseniz böyle bir iç huzursuzluğu..ben olsam söylerdim.inanıp inanmamak,ya da inanmak istememek ona kalmış.

İşte benim karşımdaki insan da bu karakterde malesef.O yüzden söylemeye karar verdim

Sanki arkadasinizin canini yakmak istiyormussunuz gibi geldi bana.
Hani o sizin kocanizla ilgili kafa karistirip aranizi bozmak istiyordu ya, agzinin payini vermek istiyormussunuz hissi verdiniz bana.
Hakkiniz da var ama bence karismayin.

Zaten boşanmaz, olan esinizle arkadasinin dostluguna olur

İşte benim karşımdaki insan da bu karakterde malesef.O yüzden söylemeye karar verdim
Sizde ben gibisiniz kadina karsi vicdan yapiyorsunuz inanin bende oyleydim kötü olacaksam olayim yeterki kadin salak yerine konmasın dedim ve kararttim gözümü ama cok yanlis yaptigimi anlatirkrn kadinin suratindan anladim. Bir dahami tovbeee. Bana ne. Anlatmama pismanligi anlattiktan sonrakinden daha az

İnanın öyle bir insan değilim.Can yakmayı sevmem,insanları kırmayı sevmem.Ama karismayacagim sonrasında suçlu olmamak adına.

Öyle sanırım

Ben olsam soylerim neden derseniz cocuk tedavisi goruyormus. 5 para etmez herif icin kendini yipratmasin, coluk cocuk yokken de bassin kacsin

Iyi olur Allah'tan kötü olur kuldan demişler. Insanin icine dert oluyor ama esiniz hic degilse uyarmış karışmayın derim.

Direkt söyleme ima et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…