- 22 Ocak 2020
- 79
- 94
- 38
- 25
- Konu Sahibi BabIEsrarr
Kız kız kız sakın onlar barışır sen kötü olursun bırak naparsa yapsınlar kadın zaten bunları az çok biliyodur yapacağın tek şey kocanla o adamı görüştürmemek iyiyi bozar mazallh.. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız kız kız sakın onlar barışır sen kötü olursun bırak naparsa yapsınlar kadın zaten bunları az çok biliyodur yapacağın tek şey kocanla o adamı görüştürmemek iyiyi bozar mazallh..![]()
Adı da kemal dermişimKarışmayın bence " kemalim yapmaz" der siz kötü olursunuz
Adı da kemal dermişim![]()
Sizin gibi bilinçli insanları da seviyorumZaman eski zaman,insanlar eski anlayisli insanlar olsaydi söyleyin derdim. Ama malesef öyle bir zamanda yasiyoruzki söyleyen kisiye bizi cekemiyor damgasi vuruluyor.
Herkeste bir Maske, bir rol yapma sanati ki degme sanatcilara tas cikartiyorlar.
Arkadasiniza anlattiniz diyelim,büyük bir olasilikla kocasini savunacak yok öyle birsey kocama iftira atiyorsunuz bile diyebilir.
Şimdi bile size söylemeyin derken cok düsündüm cünkü yapilan haksizlik karsisinda susmak ta dürüst bir insana yakismaz.
Velhasil cok zor bir durum.
İnsanlar nankör malesef.Bilemedim.
Buna benzer bisey yasadim. Arkadasima soyledim kanitladim hatta sonra nemi oldu ben suclu oldum. Hala o kisiyle beraber. Riskli yani
İşte benim karşımdaki insan da bu karakterde malesef.O yüzden söylemeye karar verdimBen söylerdim cunku hicbir kadin hatta hicbir insan bunu haketmiyor en azindan bilmek hakkidir. Diyecegim ama boyle düşündüğüm icin zamaninda benzer olayda ben gittim kadina söyledim kocasini akladi pakladi hatta kocasida kendini bir sekilde akladi ben lafci oldum aramizda bozuldu zaten kadinla. Suan kocasi hala aldatiyodur eminim ama beraberler. Ben iyilik yaptigimi dusunurken daha konusmanin basinda pisman olmustum ama is isten gecmisti bir kere
Sizde ben gibisiniz kadina karsi vicdan yapiyorsunuz inanin bende oyleydim kötü olacaksam olayim yeterki kadin salak yerine konmasın dedim ve kararttim gözümü ama cok yanlis yaptigimi anlatirkrn kadinin suratindan anladim. Bir dahami tovbeee. Bana ne. Anlatmama pismanligi anlattiktan sonrakinden daha azİşte benim karşımdaki insan da bu karakterde malesef.O yüzden söylemeye karar verdim
İnanın öyle bir insan değilim.Can yakmayı sevmem,insanları kırmayı sevmem.Ama karismayacagim sonrasında suçlu olmamak adına.Sanki arkadasinizin canini yakmak istiyormussunuz gibi geldi bana.
Hani o sizin kocanizla ilgili kafa karistirip aranizi bozmak istiyordu ya, agzinin payini vermek istiyormussunuz hissi verdiniz bana.
Hakkiniz da var ama bence karismayin.
Zaten boşanmaz, olan esinizle arkadasinin dostluguna olur
Öyle sanırımSizde ben gibisiniz kadina karsi vicdan yapiyorsunuz inanin bende oyleydim kötü olacaksam olayim yeterki kadin salak yerine konmasın dedim ve kararttim gözümü ama cok yanlis yaptigimi anlatirkrn kadinin suratindan anladim. Bir dahami tovbeee. Bana ne. Anlatmama pismanligi anlattiktan sonrakinden daha az![]()
Iyi olur Allah'tan kötü olur kuldan demişler. Insanin icine dert oluyor ama esiniz hic degilse uyarmış karışmayın derim.Ailecek görüştüğümüz bir arkadaşımın kocası tarafından aldatıldığını öğrendim.Eşimle mesajda tartışmışlar eşimden ona aklını başına al tarzı msjlar vs.. eşimin telefonunda okudum sonra gördüğümü söyleyince oda anlattı.Bikaç kere cinsel anlamda bir ilişkisi olmuş,eşimin bildiği bu kadar tabi..Aslında bu kızı hiç sevmem.Hatta daha önceleri eşim gece çalıştığı için işte gece dışarda güzel kızlar eşinin maaşı iyi kaparlar boş bırakmazlar falan tarzı konuşmuştu bana sözde şaka yapıyordu.Eşime söylediğimde o kendi kocasına baksın ben işten eve evden işe tarzı konuştu onun eşide sürekli gece dışarı çıkar alkol alır arkadaşlarıyla haftasonları tatillere gider.Bu söylediklerini de aramızı bozmak için söylediğini çok iyi bildiğimden takılmadım, ki zaten eşimde şüpheli bir durum yok.Neyse konumuza dönersek bu kız çok içten pazarlıklı bir insandır ama ne olursa olsun bu yapılanı haketmiyor.5 yıllık evliler kız tedavi görüyor ama çocuk sahibi olamadılar hala.Ben öğrendiğimden beri şaşkın gibiyim.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.Eşim karışma ben uyarımı yaptım kendisi bilir falan diyor ama içim rahat değil söylesem mi diyorum ortalık karıştıran durumuna düşmek istemiyorum.Siz ne dersiniz ne yapmak lazım ???