Canım bence çalıştığı için seninle ilgilenemiyo , sıkma sen canını yeni mi başladi ise
Kesinlikle öyle. Başta çokmu taviz verdik ondanmı böyle her konuda yani.
Cidden şu arkadaşıma özeniyorum bazen 2 gün ayrı kalamazlar biliyormusun oğlan meraktan delirir çok bağlı ona. 1 buçuk senedir beraberler ama kızda bişey var herkesi bağlamasını biliyor sanki.
Kızın sevgiliside benimkinin arkadaşı bide biraz benzeseymiş.
hoşgeldinn sevgililerimizden dertliyiz onları çekiştiriyoruz anca napalımmm
aynı benımkide öyle ya duyguları alınmış sankii dediğin gibi bana değer verdiğini hissettir bana duyguların eskisi gibi değil hissdiyorum ne oldugunu söyle diyorum verdği cvp 'lütfen :) ' sus, kapa çeneni diyo dahada kısacası yani
kusura bakkma canım ama seninki benim odundan bi beden daha büyükmüş yani.
yuuh ben öyle bişi yazsam belki zorla belki isteyerekte olsa bi kaç bişi sıkıştırıverir araya öyle lütfen mütfen garsondan bişi rica eder gibi. başka bi isteğiniz var mı çekilebilrmiiyim de bari sende üstüne
Kızlar bende gelebilir miyim bende dertliyim..
Sen de mi dertlisin sevgilinden :26: Neden ki ? :26:
sorma fırsatın olursa sorsana kız belki vardır bi bildiği bizede ipucu olurrcok yakın bi arkadaasım var o da bizim gibi ilgisizlikten şikayetçi onunla konusurken bi arkadası varmış kıza her çıktığı deli divane aşık dedi bende ne yapıyo ki ilgisiz mi dedim yooo her 5 dkda bi hatta gece yarısı telde arayıp aşkım napıyosun dikkat et kendine seni cok seviyorum muck muck falan diyomuşş yani kız tam tersi aşırı ilgili ama çocuk bu kız için ailesinden ayrı ev tutmuş ailesiyle konuşmuyomuş kızla ilişkisine onay vermiyolar diyee
Yazılanların hepsini okuyamadım canım ama kısaca bir özet geçsen, hayırdır ne oldu ? Sevgilinle mi yoksa senin de sorunun ? :26:
ilgisizlikkk bunun dışında sorun yokta ama buda olabilecek en büyük sorun yaniiii
kusura bakkma canım ama seninki benim odundan bi beden daha büyükmüş yani.
yuuh ben öyle bişi yazsam belki zorla belki isteyerekte olsa bi kaç bişi sıkıştırıverir araya öyle lütfen mütfen garsondan bişi rica eder gibi. başka bi isteğiniz var mı çekilebilrmiiyim de bari sende üstüne