Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Ay canım evet benimde bir adet çözelemeyen tiksinç bir sorunum var.. Adı : ilgisizlik..
sebep : Çalışma şartları..
sonuç : bende bilmiyorum :2:

Ne kadardır birliktesiniz canım ?
İlgisizlik derken
Yani her gün arar mı mesela
Veya her gün mesaj atar mı konuşur musunuz ? :26:

gel bacım gel..
sende mi yavuklundan yana dertlisin :KK1:
gell kızzzzz gel hadıııı :KK16:

Ay kız sana ne oldu dur ben de dertlendim şuan :KK5:
Herkeste bir haller var yav :44:

benim yavuklum yok kii :KK43: 1 ay oldu ayrılalı.. telefon numaramı bile değiştirdim yeter dedim artık.. bu seferde beni mail yağmuruna tutuyor :KK53: ve canımı sıkıyor.. derdim bu aslında daha çok başka dertlerimde var ama kafamı en çok meşgul eden şey bu..

yok yok arkadaşlar
bugünlerde birşeyler var
şimdi arkadaşımla konuşuyoruz
o da dertli erkek arkadşaından ayrılcak sanırım
bizde dün tartışmıştık:26:

Ne kadardır birliktesiniz canım ?
İlgisizlik derken
Yani her gün arar mı mesela
Veya her gün mesaj atar mı konuşur musunuz ? :26:

3 yıldır birlikteyiz canım..
bizim hergün telefonla konuşma gibi bi lüksümüz yok gün içinde mesaj atmaz genelde işe gitmeden yada çıktıktan sonra ben uyanık olursam mesajlaşırız az bişi.
ama yüzyüzeyken bu anlattığım adamın tam tersi çıkar karşıma..
çalışma şartlarıda yukarlarda var.. yoğun gerçekten.. ama bu bu kadarda ilgisiz olacağı anlamına gelmiyor bence

benim yavuklum yok kii :KK43: 1 ay oldu ayrılalı.. telefon numaramı bile değiştirdim yeter dedim artık.. bu seferde beni mail yağmuruna tutuyor :KK53: ve canımı sıkıyor.. derdim bu aslında daha çok başka dertlerimde var ama kafamı en çok meşgul eden şey bu..

Barışmak mı istiyor canım ?
Bizim hikayemiz diye bir konun vardı zannedersem onu hatırlıyorum ama neden ayrıldığınızı bilmiyorum neden ayrıldınız? :44:

Hımm bu çok sert işte :KK43:
Her gün konuşur musunuz peki telefon da falan ?
Bir de aynı şehirde misiniz?

işten dönerken genellikle arar 20 dk falan konuşuruz ama ozamanda asla seni çok özledim vs vs demez aşkım falan derde bu laflara alıştım artık :) yok 3 saat uzağız birbirimize görüşemiyorz gelmiyo bilirsin kızların gitmesi zaten zordur o da gelmiyo :KK43:

X