anladım canımben kesinlikle cok ilgiliyim mesela bi örnek vereyim 'seni çok özledim tenini,kokunu sıcaklığını vs diyorum bana yazdığı msj 'kıyamam' ama ben bana kıyamam demesini istemiyorum onunda beni özlediğini dile getirmesini istiyorum böyle yapa yapa en sonunda bende artık özledim falan demiyorum son zamanlarda desemde bişey değişmiyo ruhumu okşamıyor çünkü canım
Her erkek aynı olmuyor bence canım ondan bizde nasıl davrancağımızı şaşırıyoruz haliyle...
en basından beri böyle olsaydı benım sevgilimde böyle der kabullenmek zorunda kalırdım ama biliyorumki istediğinde en romantik erkek bile yanında halt eder bu beni çıldırtıyo
sağolun kızlar ya..
burasıda olmasa yanmışım ben..
daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum..
en basından beri böyle olsaydı benım sevgilimde böyle der kabullenmek zorunda kalırdım ama biliyorumki istediğinde en romantik erkek bile yanında halt eder bu beni çıldırtıyo
bunaldım tubacım..
bizim düzeleceğimiz yok umarım senin ilişkin hep yolunda gider
Canım ben alıştım artık zor bi insan zaten ne desem yanlıs anlaşılıyorum bende susuyorum artık , işi olmadığında nasıldı peki
Anlıyorum canım sanırım onun gibi davranmak başka çözüm yok er geç anlar belki şu gelme gitme konusunda benimkide öyleydi maalesef.
Çoğunlukla ben giderdim özleyince tabi dayanamazdım
Barışırsak tavrımı koymayı düşünüyorum ama bi yerini kaldırıp gelemiyor onların maddi durumu benimkinden daha iyi hem...
ya yapmak istemiyolar..
isteyen insan gerçekten yapar..
yüzyüze görüştüğümüz 2 saat için ben bu ilişkiyi devam ettirememki..
benimde ruhum okşansın şıımartılayım istiyorum..
sokakta yol tarifi isteyen adamla bile daha çok konuşuyorum bunanla kıyaslarsam..
off ya düzelsin yada içim soğusun katılaşıyım bitirim şu ilişkiyi arkama bakmadan gideyim..
ya yapmak istemiyolar..
isteyen insan gerçekten yapar..
yüzyüze görüştüğümüz 2 saat için ben bu ilişkiyi devam ettirememki..
benimde ruhum okşansın şıımartılayım istiyorum..
sokakta yol tarifi isteyen adamla bile daha çok konuşuyorum bunanla kıyaslarsam..
off ya düzelsin yada içim soğusun katılaşıyım bitirim şu ilişkiyi arkama bakmadan gideyim..
buluşalım dediğimde havalar cok soğuk kar yağarsa araba kayarsa düşünsene falan diyo ama benım arkadaslarımın sevgilileri bunları düşünmeyip geliyolar ama demekki iş sadece görmeyi istemekle oluyormuşşcanım sen gerçekten cok iyi bi kızsın benım gibi hassas bi yapın var bu kez barıştığınızda şımartma onu o koşsun peşinden eski tuğçeyi ona verme ki o da bidaha seni üzmemesi gerektiğini anlasın
bizde o 2 saatlik buluşma bile yok neyazıkki :) aynı şeyleri bende cok istiyorum arkadaslarım akrabalarım benım ruhumu daha cok okşuyolar iltifatlar ediyolar vs o bide sevgilim olacak yanii :) senı cok iyi anlıyorum ama sanırım bu durumda yapacağımız en mantıklı şey onlar gibi olmaktır belki ozaman hatalarını farkederler..
Ne güzel anlatmışsin canım , sıkma canını onunla bu durumu yüz yüze konuşmaya çalış
Benimkide yolculuktan sıkılıyorum diyordu bakarmısın şu lafa. 5 buçuk saat ya ben nasıl görme heyecanıyla gidiyorum ama kendisinde yoktu sanırım
Aynen benim arkadaşımında sevgilisi bilgisayarını satıp geliyor kızı görmek için.
Bizdemi şans yok yoksa aklımızı kullanmayımı bilmiyoruz anlamadım cidden.
Çok teşekkür ederim sende çok iyi birisin eğer barışırsak bu sefer farklı olmak istiyorum hazır değerimi anlayıp gelmişken bi daha üzmemesi gerektiğini anlasın...
çok ilgiliydi.. sürekli yanıma gelirdi..
dershaneme arkadasımlaysam oraya okuluma evime..
belkide o zamanlar daha yeniydi ilişkimiz ondan öyleydi
anlamıyo.
duyguları alınmış resmen kayadan odundan farkı yok..
daha kime neyi anlatmaya çalışayımki..
finallerim yaklaşıyo çalışacaktım şevk mevk bırakmadı bende..
oof Allahım nolur gör duy beni ya nolurr
dün kuzenımın sevgilisi kuzenım üniv okuyo aydında onu görmeye gitti ve bu çocuk henüz 18 yasında çalışmıyor dersaneye gidiyor 8 saatlik yola gtti orda kalacakmış bi kac gün pansiyonda sanırım :) görüyo musun millet 8 saat gidiyo bizimki 3 saatliğe gelemiyo biz bi yerde hata yapıyoruz buna eminim ama nerde yapıyoruz onu çözemedimm :44:
İyi akşamlar ben geldim :)
Neler konuşuyorsunuz,kimleri dedikoduluyorsunuz bakiim
İyi akşamlar ben geldim :)
Neler konuşuyorsunuz,kimleri dedikoduluyorsunuz bakiim