Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Canım sen çalışmasından rahatsız mısın ?
Mecbur çalışmak zorunda ama işinden vakit bulduğu dönemlerde de ilişkinize vakit ayırmak zorunda

rahatsız değilim canım neden rahatsız olayım yarın bir gün bende iş hayatına atılacağım ama bu kadar ağır iş şartları beni bunaltıyo artık..
gün içinde tek mesaj atılmıyo kızlar kendinizi benim yerime koyun düşünün lütfen.. ölüp kalsam yada başıma bişi gelse en son haberi olacak insan neredeyse o.
ama yanyanayken klasiktirki hiç ilgisizliğin i si yok..
ağlamaktan bir çözüm bulamamaktan yoruldum daha doğrusu..

haklısın canım ama hergünde onu pof poflaayamam
azıcıkta o kendini bi silklesin bi kendine gelsin..
anlamıyo benimki inşallah size çözüm olur kızlar
tabi ki canım haklısın
karşılıksız yapılmaz ki heran
ama anlatmak istediğim ben bunları yaptıktan sonra sevgilim bana 10 katını yapmaya başladı.

selenacım seninkinin bence sebebi var ve zamanı olsa ilgilenirdi seninle
ben zaman olduğu halde ilgisiz olanlar varsa onlara belki yol gösterir diye yazmak istedim

tabi ki canım haklısın
karşılıksız yapılmaz ki heran
ama anlatmak istediğim ben bunları yaptıktan sonra sevgilim bana 10 katını yapmaya başladı.

ne mutlu sana balım ektiğini biçiyosun bak..
böyle bi durumda benim ona güzel bişi söylememi bırak tek kelime etmek bile istemiyorum..

Bende aynı durumdayım balım sakin ol
Ama onuda anlamaya çalış eve gidince de mi ilgilenmiyor seninle .
Ben iki günde bir konuştuğumuzu biliyorum yazın 12saatten fazla çalışıyodu bende hep ağlardim kötü şeyler düşünürdüm canım sıkılırdı ondan kilometrelerce uzaktaydım ama o beni arayamazdi o kadar yoğundu eve gelince de hemen uyurdu çok zoruma giderdi belli edemezdim çünkü onuda düşünürdüm belki arayıp sormak istiyo ama imkan bulamıyo ?

Belki 5 dkda olsa aramasını istiyorsun sen demi...

bizim telefonla konuşma gibi bi lüksümüz zaten yokki..
neyi bekliyeyim..
işe yaramaz iki mesajına talibim sadece..
oda günaydın-iyi geceler aşkım oluyor..
inanın ağlıyorum şuan sinirden o kadar doldum..

neyi bekliyeyim..

Ağlama lütfen kuzum üzme kendini.
Bak eğer işten çıktıktan sonrada seninle ilgilenmiyorsa yada yüz yüzede fazla ilgili değilse sende bi süre ilgiyi kes.
Bakalım ne tepki vericek.
Fakat tek işteyken böyleysede biraz anlayış göstermeye çalış...

neyi bekliyeyim..

Bende aynıyım düşünmemek için akşama kadar burdayım ayda bir ancak görüşebiliyoruz . Hafta sonları benimkide çalışıyo . Birlikteyken işini telefondan halletmek zorunda kaldığı oluyo çok sıkılıyorum . .

ben kesinlikle cok ilgiliyim mesela bi örnek vereyim 'seni çok özledim tenini,kokunu sıcaklığını vs diyorum bana yazdığı msj 'kıyamam' ama ben bana kıyamam demesini istemiyorum onunda beni özlediğini dile getirmesini istiyorum böyle yapa yapa en sonunda bende artık özledim falan demiyorum son zamanlarda desemde bişey değişmiyo ruhumu okşamıyor çünkü canım

sinirden ağlıyorum.
hak etmediğimi düşünüyorum..
yüz yüzeyken ilgili dediğim gibi ama 11de çıkıyo evden babasıylaa gidiyo yanında telefonu çıkartamıyo öyle despot bir babamız var
ofisteyken anlattım durumu zaten iş çıkışı ben okuldan dolayı uyuyakalıyorum bazen o bir iki mesaj atıp uyuyakalıyo.. böyle işte .. ilgisiz olsam bunu anlamayaca konuşmuyoruz çünkü

Her erkek aynı olmuyor bence canım ondan bizde nasıl davrancağımızı şaşırıyoruz haliyle...

haklısın kuzum ama siz en azından buluşuyomuşsunuz bulustugunuzda elini tutuyodur , gözlerine bakıyodur vs vs bizde o da yok 3 aydır nerdeyse görüşemiyoruz ben gidemem hem maddi olarak hemde ailem bu havada izin vermez ama kendisi öyle mi çalışıyo tmm kendıne göre masrafları var ama gelmek isteyen ne yapar eder gelir helede bu erkekse :)

Anlıyorum canım bi çözümü yok gibi duruyor böyle anlattığına göre yani bilemedimki ne desem sıkıntılı bi durum :26:

bunaldım tubacım..
bizim düzeleceğimiz yok umarım senin ilişkin hep yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…