ne kadar geç kalırsa o kadar katı bi tugceyle karşılascakAy dur bakalım kız belkide aramıcak yada uzun süre sonra arıcak :)
ne kadar geç kalırsa o kadar katı bi tugceyle karşılascak
bunuda göz önüne alsın
Offff çok bunaldım yaa. erkek arkadaşım bi giiriyor ofise çıkana kadar mesaj atmıyo uyuz oluyorum ya
bıktım ben bu duurumdan resmen kızlar :2:
benimde şımartılmaya ilgi görmeye hakkım var. tamam normal saatte çıksa yine eyvallah ama 12 de 1 de çıktığı oluyo işten
napim ben şimdi. patladım
anladımkaç kere söylediğimi bilmiyorum canım inankii..
residance kira-satış departmanında canım.. aile dostlarının şirketi laf edilse babasıda orda genel müdür ondan azar işiticek öyle saçma salak bi durumdayız anlıyacağın.
Ay bu laftan anlamaz erkekler. Bizde ilgi,sevgi bekliyoruz yani
ben sana birşey daha söylicektim mesajı göndermiş bulundum
içimden bir ses seninlede çok iyi anlaşıcağımızı söylüyor kader arkadaşım :2:
Boşa beklediğimide biliyorum ama ne yapim ya bir umut işte..
ama inan okadar bunalıyorumki bazen çıldırıyorum resmen yeteeeeerrrrr diye bağırıp cağırmak istiyorum yapamayınca ailemdekilere sarıyorum :2:
Kızlar aslında ilgisizliğe en iyi çözüm konuşmak eğer anlamıyorsada ilgisiz kalmak. Eninde sonunda neden böylesin diycektir.
Benimki ilgisiz değildi ama bazen onada gelirlerdi öyle yapardım hemen farkederdi.
Fakat işinden dolayı yazamıyorsada anlayışla karşılamak lazım mecburen...
Canım nasılsın ne yaptın ne var ne yok
kıyamam yaa benım odunda aynı senınki gibi yok işteyim msj atmaz yorgunum msj atmaz oyun oynar msj atmazzz
Ne zamandır beraberdiniz canım siz yani hepmi böyleydi ?
kıyamam yaa benım odunda aynı senınki gibi yok işteyim msj atmaz yorgunum msj atmaz oyun oynar msj atmazzz
Canım işte dün engeli kaldırmıştı bugünde dayısının oğlu var hüseyin diye 8 yaşında.
O eklemiş beni faceden.
Ben onlara gittiğimdede hüseyin bak tuğçe abla atılay abiyle beraber açtık bu faceyi derdi oyun falan oynarlardı beraber.
Onun işimi diye düşündüm kabul ettim bende başkada bişey yok :)
anladım
ama bak en azından geçerli bir sebebi var
haftasonları falan nasıl ?
3 yıldır birlikteyiz canım.. ilk zamanlar liseliydik sıkıntı yoktu ne zamanki iş hayatına başladı aman Allahım sanki sınanıyorum nevrim döndü resmen
ya bıktım artık..
benim ona ilgisiz davranıcağım bir zaman bile yokki. haftada bir görüşebiliyoruz konuşucaklarımız oluyo ne bilim bilirsiniz işte. yinede o arada bu durumdan sıkıldığımı söylüyorum elimden geldiğince yapmaya calısıyorum durumun farkındayım diyo o kadar yani..
oyun oynasa neyse canım bir gün oynar iki gün oynar ama bu hergün yaa hergün. buluştuktan sonra bile işe götürüyo babası..
of bak yine cinnet geçiricem
erkeklerde en az bizim kadar ilgiyi seviyorlar ve çocuk gibi şımartılmak istiyorlarburdanda söylesen olur canımm merak ederm şimdiii
erkeklerde en az bizim kadar ilgiyi seviyorlar ve çocuk gibi şımartılmak istiyorlar
kendimize şunu soralım
ben ona yeterince ilgi gösteriyor muyum?
ilgiden kastım güzel mesajlar atmak ona onu ne kadar sevdiğimizi anlatmak gibi.
ben ilişkimizn başında çok soğuktum duygularımı yeterince ifade edemezdim.onun gözlerine bile bakamazdım.
ama şimdi bunu aştım.gözlerine bakıp onu sevdiğimi söylüyorum.
onu ne kadar yakışıklı ve çekici bulduğumdan bahsediyorum.
bunları yapmaya başladıkça sevgilim benimle daha çok ilgilenmeye başladı.resmen beni mutlu etmek için özel çaba gösteriyordu.ben bunun nededini anlayamadım.açık açık sordum. sen beni çok mutlu ediyorsun bunun nedeni nedir dedim.
kendine sor bunu dedi.
3 yıldır birlikteyiz canım.. ilk zamanlar liseliydik sıkıntı yoktu ne zamanki iş hayatına başladı aman Allahım sanki sınanıyorum nevrim döndü resmen