Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Offff çok bunaldım yaa. erkek arkadaşım bi giiriyor ofise çıkana kadar mesaj atmıyo uyuz oluyorum ya
bıktım ben bu duurumdan resmen kızlar :2:
benimde şımartılmaya ilgi görmeye hakkım var. tamam normal saatte çıksa yine eyvallah ama 12 de 1 de çıktığı oluyo işten
napim ben şimdi. patladım

Bende aynı durumdayım 12saatten fazla çalışıyor çok yorucu stresli bir işi var bunu bazen bana yansıtıyor sürekli yorgun uykulu . Öğlen arıycam birazdan dedi hala aramadı arayamadi :KK50:

kaç kere söylediğimi bilmiyorum canım inankii..

residance kira-satış departmanında canım.. aile dostlarının şirketi laf edilse babasıda orda genel müdür ondan azar işiticek öyle saçma salak bi durumdayız anlıyacağın.
anladım :KK50:
ama bak en azından geçerli bir sebebi var
haftasonları falan nasıl ?

Ay bu laftan anlamaz erkekler. Bizde ilgi,sevgi bekliyoruz yani :KK19:

Boşa beklediğimide biliyorum ama ne yapim ya bir umut işte..
ama inan okadar bunalıyorumki bazen çıldırıyorum resmen yeteeeeerrrrr diye bağırıp cağırmak istiyorum yapamayınca ailemdekilere sarıyorum :2:

Son düzenleme:
Kızlar aslında ilgisizliğe en iyi çözüm konuşmak eğer anlamıyorsada ilgisiz kalmak. Eninde sonunda neden böylesin diycektir.
Benimki ilgisiz değildi ama bazen onada gelirlerdi öyle yapardım hemen farkederdi.
Fakat işinden dolayı yazamıyorsada anlayışla karşılamak lazım mecburen...

Boşa beklediğimide biliyorum ama ne yapim ya bir umut işte..
ama inan okadar bunalıyorumki bazen çıldırıyorum resmen yeteeeeerrrrr diye bağırıp cağırmak istiyorum yapamayınca ailemdekilere sarıyorum :2:

Ne zamandır beraberdiniz canım siz yani hepmi böyleydi ?

Kızlar aslında ilgisizliğe en iyi çözüm konuşmak eğer anlamıyorsada ilgisiz kalmak. Eninde sonunda neden böylesin diycektir.
Benimki ilgisiz değildi ama bazen onada gelirlerdi öyle yapardım hemen farkederdi.
Fakat işinden dolayı yazamıyorsada anlayışla karşılamak lazım mecburen...

Canım nasılsın ne yaptın ne var ne yok

Canım nasılsın ne yaptın ne var ne yok

Canım işte dün engeli kaldırmıştı bugünde dayısının oğlu var hüseyin diye 8 yaşında.
O eklemiş beni faceden.
Ben onlara gittiğimdede hüseyin bak tuğçe abla atılay abiyle beraber açtık bu faceyi derdi oyun falan oynarlardı beraber.
Onun işimi diye düşündüm kabul ettim bende başkada bişey yok :)

Ne zamandır beraberdiniz canım siz yani hepmi böyleydi ?

3 yıldır birlikteyiz canım.. ilk zamanlar liseliydik sıkıntı yoktu ne zamanki iş hayatına başladı aman Allahım sanki sınanıyorum nevrim döndü resmen

kıyamam yaa benım odunda aynı senınki gibi yok işteyim msj atmaz yorgunum msj atmaz oyun oynar msj atmazzz :KK19:

ya bıktım artık..
benim ona ilgisiz davranıcağım bir zaman bile yokki. haftada bir görüşebiliyoruz konuşucaklarımız oluyo ne bilim bilirsiniz işte. yinede o arada bu durumdan sıkıldığımı söylüyorum elimden geldiğince yapmaya calısıyorum durumun farkındayım diyo o kadar yani..
oyun oynasa neyse canım bir gün oynar iki gün oynar ama bu hergün yaa hergün. buluştuktan sonra bile işe götürüyo babası..
of bak yine cinnet geçiricem

Canım işte dün engeli kaldırmıştı bugünde dayısının oğlu var hüseyin diye 8 yaşında.
O eklemiş beni faceden.
Ben onlara gittiğimdede hüseyin bak tuğçe abla atılay abiyle beraber açtık bu faceyi derdi oyun falan oynarlardı beraber.
Onun işimi diye düşündüm kabul ettim bende başkada bişey yok :)

Bak bu dediğin olabilir :KK1:
Eger öyleyse meraktan kuduruyo bu :KK1:

anladım :KK50:
ama bak en azından geçerli bir sebebi var
haftasonları falan nasıl ?

Bak bugun cumartesi canım çalışıyor kimbilir kaçta çıkacak..
yarın bir iki saat görüşebilirseek ne ala sonra yine işe.. tamam aşığım ama bazende
en güzel zamanlarımı bu sebepten harcamak istemiyorum canıma tak ediyo

3 yıldır birlikteyiz canım.. ilk zamanlar liseliydik sıkıntı yoktu ne zamanki iş hayatına başladı aman Allahım sanki sınanıyorum nevrim döndü resmen

ya bıktım artık..
benim ona ilgisiz davranıcağım bir zaman bile yokki. haftada bir görüşebiliyoruz konuşucaklarımız oluyo ne bilim bilirsiniz işte. yinede o arada bu durumdan sıkıldığımı söylüyorum elimden geldiğince yapmaya calısıyorum durumun farkındayım diyo o kadar yani..
oyun oynasa neyse canım bir gün oynar iki gün oynar ama bu hergün yaa hergün. buluştuktan sonra bile işe götürüyo babası..
of bak yine cinnet geçiricem

Canım sen çalışmasından rahatsız mısın ?
Mecbur çalışmak zorunda ama işinden vakit bulduğu dönemlerde de ilişkinize vakit ayırmak zorunda

burdanda söylesen olur canımm merak ederm şimdiii :KK1:
erkeklerde en az bizim kadar ilgiyi seviyorlar ve çocuk gibi şımartılmak istiyorlar
kendimize şunu soralım
ben ona yeterince ilgi gösteriyor muyum?
ilgiden kastım güzel mesajlar atmak ona onu ne kadar sevdiğimizi anlatmak gibi.
ben ilişkimizn başında çok soğuktum duygularımı yeterince ifade edemezdim.onun gözlerine bile bakamazdım.
ama şimdi bunu aştım.gözlerine bakıp onu sevdiğimi söylüyorum.
onu ne kadar yakışıklı ve çekici bulduğumdan bahsediyorum.
bunları yapmaya başladıkça sevgilim benimle daha çok ilgilenmeye başladı.resmen beni mutlu etmek için özel çaba gösteriyordu.ben bunun nededini anlayamadım.açık açık sordum. sen beni çok mutlu ediyorsun bunun nedeni nedir dedim.
kendine sor bunu dedi.

bu yazdıklarımda işe yaramıyorsa
işi olmadığı halde hala ilgisizse
tugcenin yöntemini deniyoruz
kısasa kısas yani :KK47::KK47:

erkeklerde en az bizim kadar ilgiyi seviyorlar ve çocuk gibi şımartılmak istiyorlar
kendimize şunu soralım
ben ona yeterince ilgi gösteriyor muyum?
ilgiden kastım güzel mesajlar atmak ona onu ne kadar sevdiğimizi anlatmak gibi.
ben ilişkimizn başında çok soğuktum duygularımı yeterince ifade edemezdim.onun gözlerine bile bakamazdım.
ama şimdi bunu aştım.gözlerine bakıp onu sevdiğimi söylüyorum.
onu ne kadar yakışıklı ve çekici bulduğumdan bahsediyorum.
bunları yapmaya başladıkça sevgilim benimle daha çok ilgilenmeye başladı.resmen beni mutlu etmek için özel çaba gösteriyordu.ben bunun nededini anlayamadım.açık açık sordum. sen beni çok mutlu ediyorsun bunun nedeni nedir dedim.
kendine sor bunu dedi.

haklısın canım ama hergünde onu pof poflaayamam
azıcıkta o kendini bi silklesin bi kendine gelsin..
anlamıyo benimki inşallah size çözüm olur kızlar

X