Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

benim çevremde arkadaşlar var ama siteye yeni üye olduğum için daha bi ortam oluşturamadım aranıza katılmak için burdayım :))

Ayy hoşgeldin canım. Yeni evliyim dedin ya nasılda dikkatimi çekti bu ara bi evliliğe sardımmm öyle böyle değil güzel bişeyler söylede içimiz açılsıınn

Ayy hoşgeldin canım. Yeni evliyim dedin ya nasılda dikkatimi çekti bu ara bi evliliğe sardımmm öyle böyle değil güzel bişeyler söylede içimiz açılsıınn

kız yok yeni evli sayılmam 5 buçuk senelik evliyim ben buraya yeni üye oldum ondan bahsettim canım DD buarada hoşbuldukkk bakalım

kız yok yeni evli sayılmam 5 buçuk senelik evliyim ben buraya yeni üye oldum ondan bahsettim canım DD buarada hoşbuldukkk bakalım

Ahah algılarım duruyor bazenn kendime güldüm yaa olsun çok sayılmaz 5 buçukk yıl canım annemler bu ay sonu 20.yılı kutlayacaklar

Ahah algılarım duruyor bazenn kendime güldüm yaa olsun çok sayılmaz 5 buçukk yıl canım annemler bu ay sonu 20.yılı kutlayacaklar

:)) annenlere kocaman maşallah diyelim ozaman canım inşallah bizde görürüz o günleri buarada daha nice 20 yıllar görmek nasip etsin Allah ailene ve hepimize :))

:)) annenlere kocaman maşallah diyelim ozaman canım inşallah bizde görürüz o günleri buarada daha nice 20 yıllar görmek nasip etsin Allah ailene ve hepimize :))

Amiiiiin amiiiin halden herkes mutlu olmalıı

bende öyle neyin var canım hayırdır

Benim 2 senelik bi ilişkim vardı canım 3 aydırda ayrı şehirlerdeyiz.
Bu hafta sonuda beraberdik.
Konuşmasını istemediğim bi kız vardı ve onunla konuştunu gördüm.
Tabi konuşmanın içeriğini bilemiyorum o sinirle ayrıldım telefonumda kapalı dünden beri.
Yanlış bişey yapmadığını söyledi fakat doğrumu yalanmı bilmiyorum o yüzdende moralim bozuk 1 aydır üzerimizde hep bi mutsuzluk zaten...

tüh canım ya iki senelik ilişki inşallah düşündüğün gibi değildir bu erkeklerde konuşma diyince konuşma işte araya uzaklık girince böle oluyor üzülme sen canım ilgisi nasıl sana karşı değişti mi fark mesafe var mı aranızda

Canım ilgisi aynıydı hafta sonu beraberken çok iyiydik hatta duygusal anlamda kızla bişey olduğunu düşünmüyorum ama konuşmanın içeriğini bilmediğim içinde napcağımıda bilemedim.
Dünden beri telefonum kapalı işte.
Evi falanda aramadı ulaşmak istese ev numarasını biliyor.

Of canım yaa :26:

Biz hep bunlarla mı uğraşacağız?

Allah bize peygamber sabrı vermiş diyorum,

Hayırlısı olsun hepimiz için diyorum...

Başka da daha hiçbir şey diyemiyorum gerçekten :26:

Of canım yaa :26:

Biz hep bunlarla mı uğraşacağız?

Allah bize peygamber sabrı vermiş diyorum,

Hayırlısı olsun hepimiz için diyorum...

Başka da daha hiçbir şey diyemiyorum gerçekten :26:

Küçük hatalara göz yumarım ama bu gerçekten beni çok kırdı ne yapıcağımıda bilmiyorum.
Üzgün bi şekilde oluruna bıraktım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…