benim çevremde arkadaşlar var ama siteye yeni üye olduğum için daha bi ortam oluşturamadım aranıza katılmak için burdayım :))
Ayy hoşgeldin canım. Yeni evliyim dedin ya nasılda dikkatimi çekti bu ara bi evliliğe sardımmm öyle böyle değil güzel bişeyler söylede içimiz açılsıınn
kız yok yeni evli sayılmam 5 buçuk senelik evliyim ben buraya yeni üye oldum ondan bahsettim canımDD buarada hoşbuldukkk bakalım
Ahah algılarım duruyor bazenn kendime güldüm yaaolsun çok sayılmaz 5 buçukk yıl canım annemler bu ay sonu 20.yılı kutlayacaklar
:)) annenlere kocaman maşallah diyelim ozaman canım inşallah bizde görürüz o günleri buarada daha nice 20 yıllar görmek nasip etsin Allah ailene ve hepimize :))
iyi akşamlar kızlar bende geldim
Hoşgeldin tatlım...
hoşbuldum iyi akşamlar canım sen nasılsın
Fena değilim işte canım sen nasılsın iyisindir umarım...
bende öyle neyin var canım hayırdır
Benim 2 senelik bi ilişkim vardı canım 3 aydırda ayrı şehirlerdeyiz.
Bu hafta sonuda beraberdik.
Konuşmasını istemediğim bi kız vardı ve onunla konuştunu gördüm.
Tabi konuşmanın içeriğini bilemiyorum o sinirle ayrıldım telefonumda kapalı dünden beri.
Yanlış bişey yapmadığını söyledi fakat doğrumu yalanmı bilmiyorum o yüzdende moralim bozuk 1 aydır üzerimizde hep bi mutsuzluk zaten...
tüh canım ya iki senelik ilişki inşallah düşündüğün gibi değildir bu erkeklerde konuşma diyince konuşma işte araya uzaklık girince böle oluyor üzülme sen canım ilgisi nasıl sana karşı değişti mi fark mesafe var mı aranızda
Benim 2 senelik bi ilişkim vardı canım 3 aydırda ayrı şehirlerdeyiz.
Bu hafta sonuda beraberdik.
Konuşmasını istemediğim bi kız vardı ve onunla konuştunu gördüm.
Tabi konuşmanın içeriğini bilemiyorum o sinirle ayrıldım telefonumda kapalı dünden beri.
Yanlış bişey yapmadığını söyledi fakat doğrumu yalanmı bilmiyorum o yüzdende moralim bozuk 1 aydır üzerimizde hep bi mutsuzluk zaten...
Of canım yaa :26:
Biz hep bunlarla mı uğraşacağız?
Allah bize peygamber sabrı vermiş diyorum,
Hayırlısı olsun hepimiz için diyorum...
Başka da daha hiçbir şey diyemiyorum gerçekten :26: