Sir ağdaların içerisinde kendiliğinden pudrası oluyor mu ? Bu konuda bilginiz var mı
Bilmiyorum ki hiç canım ama şurada araştırırsan daha çok şey bulabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler-f600/ :)
Konulara bakıyorum ne evliyim ne de hamile yazcak yer bulamıyorum heryere saldırıyorum can sıkıntısından
Ayrı şehire gelince yüzümü aldırmaktan korkar hale geldim .. Şuana kadar pembe renkte olan pudralı sir ağdalarla yüzümü aldırmıştım .. Diyorum ki acaba bulunduğum yerdeki yerlerde bu pudralı sir ağdalardan bulabilir miyim .. Olmadı İstanbul'dan alacağım döndüğümde.. Bu arada mathilda11 ben buraların yabancısı değilim canım benim eski üyeliğim var fakat özel sebeblerden dolayı onu kullanmayacağım adminlerinde bilgisi var yeni değilim yani bilgin olsun .. =)
tabikide tatlım 2010 senesinde evlendim bebegimiz yok . 2011 temmuzda işten ayrıldım suan evde calısıyorum hediyelik eşya üzerine peki sen tatlım ???
Konulara bakıyorum ne evliyim ne de hamile yazcak yer bulamıyorum heryere saldırıyorum can sıkıntısından
O zaman sende hoşgeldin canım nasılsın :)
iyiyim sen nasılsın canım
benim çevremde arkadaşlar var ama siteye yeni üye olduğum için daha bi ortam oluşturamadım aranıza katılmak için burdayım :))
Bizimde arkadaşımız var ezikmiyiz kız biz :)) can sıkıntısı falan filan yazıyoruz öyle bende yeniyim hadi bakalım ortam oluşturalım
Arkadaşı olmayanlar ezik mi oluyor acaba ? Şakası dahi hoş değil.
Bizimde arkadaşımız var ezikmiyiz kız biz :)) can sıkıntısı falan filan yazıyoruz öyle bende yeniyim hadi bakalım ortam oluşturalım