Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

olurmu öyle şey canımmm :))) benimde çok canım sıkılıyo yaaaa siteyi turluyorum ne var ne yok diye vakit öldürüyorum böyle gerçi benim cadı kızım sağolsun can sıkıntısına izin vermiyo ama iştee :))))

Benim biraz moralim bozuk kafam dağılsın diye bakınıyorum bende.Şimdi bi Türk kahvesi yapayım kendime ohh.

benimde canımı çektirdin bende iyice bağımlısı oldum kahvenin..buarada moralin niye bozuk paylaşmak istersen dertleşebiliriz canım

İşsizlikmi diyeyim erkek arkadaşmı diyeyim hepsi ayrı sorun boşver saol sorduğun için ama düşününce bile ağlayasım geliyo sürekli

İşsizlikmi diyeyim erkek arkadaşmı diyeyim hepsi ayrı sorun boşver saol sorduğun için ama düşününce bile ağlayasım geliyo sürekli

üzüldüm canım..işsizlik için bişey diyemem emin ol istediğin şekilde bir iş mutlaka bulursun ama erkek arkadaş için kendini bukadar yıpratma inan değmiyo hele bide üzen tarafta o ise hiç takma bence herşeyin hayırlısını iste Allahtan

üzüldüm canım..işsizlik için bişey diyemem emin ol istediğin şekilde bir iş mutlaka bulursun ama erkek arkadaş için kendini bukadar yıpratma inan değmiyo hele bide üzen tarafta o ise hiç takma bence herşeyin hayırlısını iste Allahtan

Öyle tabi Allah hayırlısı neyse onu versin de kalp acıyo onu napçaz?

Öyle tabi Allah hayırlısı neyse onu versin de kalp acıyo onu napçaz?[/Q

zaman herşeyin ilacı dert etme bişekilde oyalanmaya bak derim işsizmişsin iş başvuruları yap canım boş durmamaya çalış yoksa takıntı haline dönüşür mazallah takma :))

Öyle tabi Allah hayırlısı neyse onu versin de kalp acıyo onu napçaz?[/Q

zaman herşeyin ilacı dert etme bişekilde oyalanmaya bak derim işsizmişsin iş başvuruları yap canım boş durmamaya çalış yoksa takıntı haline dönüşür mazallah takma :))

Evet haklısın takıntıdan ziyade depresyona gircem hiç iyi olmıcak.

bunun farkında olman çok iyi hem ayrıca o kişi üzülsün o yıpratsın kendini,depresyonada o girsin onun ne farkı varmış Allah Allah yaa :)))) kadınların ne çilesi varmış vay arkadaşş :)) yüzün gülsün eğlenmene bak şekerim :))

bunun farkında olman çok iyi hem ayrıca o kişi üzülsün o yıpratsın kendini,depresyonada o girsin onun ne farkı varmış Allah Allah yaa :)))) kadınların ne çilesi varmış vay arkadaşş :)) yüzün gülsün eğlenmene bak şekerim :))

Oyalıyorum kendimi okadarda ölmedik :) İşler Güçleri açarım şimdi kendime gelirim

X