Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Herkese merhabaaaaa Bende 18 yaşındayım sınava girdim ama puanım düşük geldi tercih yapmadım. İstediğim bölüm de ingilizce öğretmenliği. İnşallah olur ya

Son düzenleme:
Herkese merhabaaaaa Bende 18 yaşındayım sınava girdim ama puanım düşük geldi tercih yapmadım. İstediğim bölüm de ingilizce öğretmenliği. İnşallah olur ya
umarım olur canım nasıl çalışıyosun peki hazırlanırken ?

ahh bebeğim böyle bi konu açıyorsun ve bana haber vermiyosun aşk olsun :) Bende varım tabikkiii.

İnsanlara güvenemediğimden arkadaşm yok ama :)

ahh bebeğim böyle bi konu açıyorsun ve bana haber vermiyosun aşk olsun :) Bende varım tabikkiii.

İnsanlara güvenemediğimden arkadaşm yok ama :)

Bebeğim hoşgeldin konuyu açtım kimse gelmeyince unuttum bende ama şimdi herkes gelmeye başlamış

Ben de geldim ben deee

Hoşgeldinn sende nerden bakalım anlat kendini :)

inşallah istediğin bölüm olur bu sefer :) Dershaneye falan gidiyor musun

Bebeğim hoşgeldin konuyu açtım kimse gelmeyince unuttum bende ama şimdi herkes gelmeye başlamış

Hoşbulduk bebeğim ortağınım artık heheh :)

Sarılalım tanışalım kaynaşalım hehehe
Hoşgeldin canım tanışalım kaynaşalım :)
Slmmm kizlar bende geldimm ama herkez gitmis sanirim
Burdayız denk gelemiyoruz sanırım :)
Ben geldiiim farkettim tugçe_1994 ondan yaziim dedim bende
Nasılsınız burda olanlaar ? Günaydın hepinize
İyiyim canım sen nasılsın bu topiğe renk kattın :)
Ben de geldim ben deee
Hoşgeldinnnn :)

Hoşgeldin canım sende inş istediğin bölüm olur bende öyleyim bu sene tekrar giricem sınava...

İnşallah canım seninde istediğin bölüm olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…