- 9 Ekim 2012
- 4.625
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım olur canım nasıl çalışıyosun peki hazırlanırken ?Herkese merhabaaaaa Bende 18 yaşındayım sınava girdim ama puanım düşük geldi tercih yapmadım. İstediğim bölüm de ingilizce öğretmenliği. İnşallah olur ya
ahh bebeğim böyle bi konu açıyorsun ve bana haber vermiyosun aşk olsun :) Bende varım tabikkiii.
İnsanlara güvenemediğimden arkadaşm yok ama :)
Ben de geldim ben deee
Herkese merhabaaaaa Bende 18 yaşındayım sınava girdim ama puanım düşük geldi tercih yapmadım. İstediğim bölüm de ingilizce öğretmenliği. İnşallah olur ya
Bebeğim hoşgeldin konuyu açtım kimse gelmeyince unuttum bende ama şimdi herkes gelmeye başlamış
Hoşgeldin canım tanışalım kaynaşalım :)Sarılalım tanışalım kaynaşalım hehehe
Burdayız denk gelemiyoruz sanırım :)Slmmm kizlar bende geldimm ama herkez gitmis sanirim
İyiyim canım sen nasılsın bu topiğe renk kattın :)Ben geldiiim farkettim tugçe_1994 ondan yaziim dedim bende
Nasılsınız burda olanlaar ? Günaydın hepinize
Hoşgeldinnnn :)Ben de geldim ben deee
Herkese merhabaaaaa Bende 18 yaşındayım sınava girdim ama puanım düşük geldi tercih yapmadım. İstediğim bölüm de ingilizce öğretmenliği. İnşallah olur ya
Hoşbulduk bebeğim ortağınım artık heheh :)
Renklendirelim biraz şu topiği bebeğim
umarım olur canım nasıl çalışıyosun peki hazırlanırken ?
Hoşgeldinn sende nerden bakalım anlat kendini :)
inşallah istediğin bölüm olur bu sefer :) Dershaneye falan gidiyor musun
Hoşbulduk bebeğim ortağınım artık heheh :)
Hoşgeldin canım tanışalım kaynaşalım :)
Burdayız denk gelemiyoruz sanırım :)
İyiyim canım sen nasılsın bu topiğe renk kattın :)
Hoşgeldinnnn :)
Hoşgeldin canım sende inş istediğin bölüm olur bende öyleyim bu sene tekrar giricem sınava...
Ben geldiiim kimsecikler yok muuu ?
Olmaz olur muuu :))
selam kızlar bende çok yalnızım hiç arkadaşım yokkkk