Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Herkese merhabaaaaa :KK3::KK3: Bende 18 yaşındayım sınava girdim ama puanım düşük geldi tercih yapmadım. İstediğim bölüm de ingilizce öğretmenliği. İnşallah olur ya :KK14:

Son düzenleme:
Herkese merhabaaaaa :KK3::KK3: Bende 18 yaşındayım sınava girdim ama puanım düşük geldi tercih yapmadım. İstediğim bölüm de ingilizce öğretmenliği. İnşallah olur ya :KK14:
umarım olur canım nasıl çalışıyosun peki hazırlanırken ?

ahh bebeğim böyle bi konu açıyorsun ve bana haber vermiyosun aşk olsun :) Bende varım tabikkiii.

İnsanlara güvenemediğimden arkadaşm yok ama :)

ahh bebeğim böyle bi konu açıyorsun ve bana haber vermiyosun aşk olsun :) Bende varım tabikkiii.

İnsanlara güvenemediğimden arkadaşm yok ama :)

Bebeğim hoşgeldin konuyu açtım kimse gelmeyince unuttum bende ama şimdi herkes gelmeye başlamış :KK1:

Ben de geldim ben deee :KK3::KK1:

Hoşgeldinn sende nerden bakalım anlat kendini :)

inşallah istediğin bölüm olur bu sefer :) Dershaneye falan gidiyor musun

Bebeğim hoşgeldin konuyu açtım kimse gelmeyince unuttum bende ama şimdi herkes gelmeye başlamış :KK1:

Hoşbulduk bebeğim ortağınım artık heheh :)

Sarılalım tanışalım kaynaşalım hehehe :KK9:
Hoşgeldin canım tanışalım kaynaşalım :)
Slmmm kizlar bende geldimm ama herkez gitmis sanirim:KK31:
Burdayız denk gelemiyoruz sanırım :)
Ben geldiiim farkettim tugçe_1994 :KK61: ondan yaziim dedim bende :KK61:
Nasılsınız burda olanlaar ? Günaydın hepinize :KK16:
İyiyim canım sen nasılsın bu topiğe renk kattın :)
Ben de geldim ben deee :KK3::KK1:
Hoşgeldinnnn :)

Hoşgeldin canım sende inş istediğin bölüm olur bende öyleyim bu sene tekrar giricem sınava...

Hoşgeldin canım tanışalım kaynaşalım :)

Burdayız denk gelemiyoruz sanırım :)

İyiyim canım sen nasılsın bu topiğe renk kattın :)

Hoşgeldinnnn :)

Hoşgeldin canım sende inş istediğin bölüm olur bende öyleyim bu sene tekrar giricem sınava...

İnşallah canım seninde istediğin bölüm olur :KK16:

X