Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Bizim de tecilimiz vardı ama okuluna kayıt yaptırmayı unutunca gitti bitti tecil meselesi canım
Kavgada hep bozdurur giderim lafını ben de duyuyodum sonunda kendi kendine bozuldu tecil işte

:
Düşünmesi bile yetiyo gidince düşünemiyorum bile Beklemek çok zor ama ona daha bi zor düşünsene ..

Sağol canım hem de nası zor oluyo. Bu aralar hep asker yarenleri topiklerine bakıyorum okuyorum arada çok zor gerçekten Allah sabır versin yani tüm bekleyenlere de beklenenlere de .

Zaman çok çabuk geçiyor ama inan buna ilk başlarda zor olucaktır tabiki canımda vatani görev gitmesi bile gurur verici...

Zaman çok çabuk geçiyor ama inan buna ilk başlarda zor olucaktır tabiki canımda vatani görev gitmesi bile gurur verici...

Tabi ki gurur verici Hem de nasıl
Benim sıkıntım o "zaman" işte. Nası geçecek bilmiyorum
Aradığı zaman açıp da rahat rahat konuşamamak var yemin törenine gidememek var izinde doğru düzgün özlem giderememek var

Bence geldiği zaman olacak güzel şeyleri düşün biraz olsun rahatla. Sağ sağlim gidip gelsin inşaallah

Ya ben güya hazırlamıştım kendimi Şubatta gideceği kesinleşmemişti daha o zamanlar kesinleşene kadar gidene kadar kendimi hazırladım (!)

Dün kesinleştiğini öğrenince hepsi uçtu gitti onların

1 2 ay sonraya alışabilirim öyle öyle inşallah

Amin canım inşallah sağ sağlim gidip gelir

kızlar kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok mutsuz . Uzun zamandır beni seven bana değer veren biri olmadı.

kızlar kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok mutsuz . Uzun zamandır beni seven bana değer veren biri olmadı.

Biz burda arkadaş oluruz canım
Tabi senin bahsettiğin bi sevdiceğinin olması sanırım:26:
Onun yerini tutmasa da değer veriyoruz burda birbirimize

kızlar foruma büyük resim nasıl eklenir biliyor musunuz
ben ekliyorum ama küçük oluyor tıklayınca büyüyor

Bazen bende diyorum ki biran önce gidip gelse , ama beklemek zor belki günlerce sesini bile duymadan . . Neyse içini karartmayım canım :) güzel şeyler konuşalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…