Ah o moral bozuklukları.. Kim bozdu canım moralini toplaşıp düzeltelim :)
Düşünmesi bile yetiyo gidince düşünemiyorum bileBizim de tecilimiz vardı ama okuluna kayıt yaptırmayı unutunca gitti bitti tecil meselesi canım
Kavgada hep bozdurur giderim lafını ben de duyuyodum sonunda kendi kendine bozuldu tecil işte
:
2 senelik bir ilişkim vardı canım 2 gün önce bitti maalesef.
1 aydırda aramız baya kötüydü zaten.
Sağol canım hem de nası zor oluyo. Bu aralar hep asker yarenleri topiklerine bakıyorum okuyorum arada çok zor gerçekten Allah sabır versin yani tüm bekleyenlere de beklenenlere de .
Düşünmesi bile yetiyo gidince düşünemiyorum bileBeklemek çok zor ama ona daha bi zor düşünsene ..
Zor tabi ona da zor psikolojisi bozulan çok var yani
Elim kolum bağlı aramasını bekleyeceğimi düşündükçe içim sıkılıyo
Zaman çok çabuk geçiyor ama inan buna ilk başlarda zor olucaktır tabiki canımda vatani görev gitmesi bile gurur verici...
Kızlar benim çıkmam gerekiyor arkadaşımla görüşücem tekrar girerim akşam falan...
Bence geldiği zaman olacak güzel şeyleri düşün biraz olsun rahatla. Sağ sağlim gidip gelsin inşaallah
kızlar kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok mutsuz . Uzun zamandır beni seven bana değer veren biri olmadı.
bende aynı gibiyim tek fark beni seven birisi varkızlar kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok mutsuz . Uzun zamandır beni seven bana değer veren biri olmadı.
ben kendi topiğimi karıştırdım galiba :26:
Ya ben güya hazırlamıştım kendimi Şubatta gideceği kesinleşmemişti daha o zamanlar kesinleşene kadar gidene kadar kendimi hazırladım (!)
Dün kesinleştiğini öğrenince hepsi uçtu gitti onların
1 2 ay sonraya alışabilirim öyle öyle inşallah
Amin canım inşallah sağ sağlim gidip gelir
Olsun yahu nolcak
Biz de hem burdayız hem ordayız