Benim sevdiceğim yengeç ama o da hemen parlar yükseleni oğlak ya da yay heralde
Canım sen de içine atma ama konuş bence sevgilinle sıkıntılarını benden neden çıkartıyosun de. Doğru düzgün paylaşsan destek olmayacak biri değilim ki ben elimden geleni yaparım ama böyle yaptığın zaman olmuyo de.
Böyle kendi kendimize dert ediniyoruz. Acabalarımız oluşuyo sonra. Halbuki onların hiçbir şeyden haberleri olmuyo.
Sonra içimizde biriktirip biriktirip taşma noktasına geliyo. Sonra suçlu ilan ediliyosun
"Bardak ağzına kadar doluysa gül yaprağı düşse taşar." Bunu da nerde duydum hatırlamıyorum ama çok doğru bi söz.
çok doğru bir söz canım haklısın
gerçekten yükü ağır çalışıyor okuyor
dersleride çok zor
o yüzden birde ben yük olmayayım diyorum
her zaman yanındayım senin diyorum
ama neden böyle oluyor anlamıyorum ya
yoruldum
ufak bir çantayla alıp başımı gitmek istiyorum
konuşucam canım buluştuğumuz zamanYükü ağırdır canım tabi benimkinin de yükü sıkıntısı tasası çok. Ama konuşuyoruz işte yani.
Konuşmadan olmaz ki:26:
Sen yardımcı olmak destek olmak isterken o senden çıkarmaya çalışıyorsa olmaz yani senin de sabrın taşar bi noktadan sonra
Sabrın taşmadan önce konuşun güzelce derim ben
konuşucam canım buluştuğumuz zaman
bende aynı gibiyim tek fark beni seven birisi var
ama yinede yalnız hissediyorum kendimi
hoşgeldin aramıza
anlatmak istersen dinlerizInsanın yanında derdini anlatacak birinin olmaması ne kadar zor bi durum. . Şuan çok daraldım , çıkmazdayım sanki ;(
öyle düşünme herkesin biyerde bi kısmeti vardırhoş bulduk canım. Yaş 25 oldu hala seven değer veren biri yok. Artık kendimde kusur aramaya başlayacağım. Artık umudum kalmadı. Arkadaşlarım da bir köşeye dağıldı. Kimse kalmadı çevrem de. Bende kk ye takılıyorum.
anlatmak istersen dinleriz
seni düşünüyor ya halaİyi akşamlar kızlar nasılsınız :)
Bugün arkadaşımla buluşmaya gitmiştim ya gerçekten iyi geldi bana.
Bide arkadaşım benimkinin çok yakın arkadaşıyla beraber 2 senedir.
4müz takılırdık yani hep.
Bugün durduk yerde aramış arkadaşımı tuğçeyle çıkın gezin demiş oda şaşırmış tabi kesin seninki demiştir çıksınlar tuğçeyle gezsinler falan diye dedi.
Evde kalıp üzülmemi istemedi herhalde yapar böyle şeyler çünkü
erkek arkadaşın neden geçiştiriyor ki acabaCanım neresinden başlayıp anlatsam ki bilmiyorum , bir yıldır görüştüğüm biri var 6 yıldır tanıyorum . Ailem biliyo ve kimle görüştüğümü bilmek istiyo haklı olarak , ailesiyle tanışmak istiyo. Ama erkek arkadaşım beni hep geçiştiriyo annemler sana değer verse gelirdi diyo. Bunaldım 2 arada kaldım. Üstüne gitmekte istemiyorum biliyorum ki beni çok seviyo ama ailesi gelmek istemiyo sanki bilmiyorum. Annemle tartıştım , hiç bi arkadaşım yanımda yok öyle bunaldım doldum ki şaşırdım . Üstelik daha ailesiyle tanışmak istemiyorum , ama annem baskı yapıyo utanıyorum da ondan ben ;(
seni düşünüyor ya hala
içim bir garip oldu canım biliyor musun
siz ayrı kalmayaydınız iyiydii
arasa dönmek istese cevabın ne olurduEvet ama kendi istedi bide hep böyle yapıyor iyi bi dersi haketti yani
Eğer arkadaşımın dediği gibiyse mutlu oldum birazcık :)
arasa dönmek istese cevabın ne olurdu
aşk sen daha ne oluyor diyemeden düşer kalbine izin almaz, hazır mısın diye sormaz.Yani 1 hafta geçmeden ararsa daha yumuşak olurdum barışırdım fakat uzun süre geçtikten sonra ararsa daha sert olurdum.
Maalesef hala çok aşığım ona hiçmi soğumaz bi insan bunlardan dolayı
aşk sen daha ne oluyor diyemeden düşer kalbine izin almaz, hazır mısın diye sormaz.
ve günü geldiğinde yine habersiz izinsiz çeker gider anlamazsın bile
elimizde değil canım ikiside malesef
bencede öyle yapmalısınHaklısın kalbe söz geçmiyor ne dersem diyeyim. Ama dediğim gibi uzun bi süre sonra ararsa dönmek istediğini söylerse sert olucam...
kaç yaş vardı ki aranzdakzlr hc iyi dglm btrdm bnde annm olmz dedi ikna edmdm crsz kldm ynma yaksmyr byuk dye btti ayrlk ktymus cok kotuyum aglamaktan