Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

bilmiyorum
dışardan görenler dert arıyor diyebilirler
üniversite okuyorum beni sevdiğine inandığım bir sevgilim var böyle bakınca bir sorun yok
ama yalnz hissediyorum kendimi

Moralin mi bozuk bişeye sıkıntılı zamanlarda insan stres atmak için sigara içmeye başlıyor...

2012 bana subat ayina kadar yaradi.. diplomami aldim ve subat ayindan sonra hayatim hep tepetaklak devam etti..

yani neredeyse kendimde degildim.. hic benim yilim olmadi bu yil.. tamam meslegimi bitiridm güzel bir ise girdim ama onun disinda özel hayatim sirf kaos ve halen öyle devam ediyor..

bir ayaga kalkamadim yerdeyim sürünüyorum.. kendimi cok yorgun hissediyorum hic gucum yok ..

:) 20 yaşındayım nevşehirdeyim bu yıl üni.ye gitmeyip hayatımın hatasını yaptım. bütün arkadaşlarımı gönderdim kaldım bir başıma :)) tabi var 3 5 tane ama fazla görüşmüyorum ,sanırsam sizlerde öylesiniz :)

ve insanin özel yasantisi berbat gidiyorsa is yerindede fazla verimli olamiyor.. dalgin oluyor..

hatalar yapiyor.. müdürün sinirlerini ziplatiyor..

Anlıyorum ama hepimizin yüzü elbet bir gün gülücek bu zorlukları yaşıyorsak karşılığınıda alıcaz...
Herkesin hayatında sorunlar var dört dörtlük bi yaşamı olan yoktur.
Bak ne güzel eline almışın mesleğini bu en önemli şey bence.

bilmiyorum
dışardan görenler dert arıyor diyebilirler
üniversite okuyorum beni sevdiğine inandığım bir sevgilim var böyle bakınca bir sorun yok
ama yalnz hissediyorum kendimi

ama bunun bir nedeni olmali degilmi?

belkide huzurun eksiktir.. yada derslerden fln bilemiyoum.. ögrencilik hayatin olabilir gerci ask hayatinida bilmiyorum..

Bende 19a giricem aramızda fazla bi yaş farkı yok yani :)
Üniversite sınavına hazırlanıyorum ikinci senem... Geçen sene puanım fazla iyi gelmedi bi daha şansımı denemek istedim.
Sınava tekrar girmeyi düşünüyomusun peki ?

belkide huzurun eksiktir.. yada derslerden fln bilemiyoum.. ögrencilik hayatin olabilir gerci ask hayatinida bilmiyorum..

alışverişe çıkmak istiyorum oturup bir yerde birileriyle sohbet etmek istiyorum
yok yani kimse
hayatım okul ve ev arasında geçiyor

Ya ben bıktım bu adamların çocukluklarından resmen bunaldım artık!
ona siniirleniyorum yapıcağını yapıyor sonra ailemle aram bozuluyor onlara patlıyorum.
yüzüm mahkeme duvarı gibi oluyor.
ne istiyor benden anlamıyorumki

Ah o huzur .. İnsanın herşeyi 4 4lük olsa bile huzuru olmayınca hiç bişeyden zevk alınmıyo maalesef..

bana da 2012 hiç yaramadı çok kötü anlar yaşadım hiç sevmediğim bir bölüm okudum yeniden okumak istedim olmadı.. 1 sene boyunca kpssye hazırlandım sınav günü trafik kazası geçirdim ... 2 senedir iş arıyorum yok .. sürekli evdeyim canım sıkılıyor parasız da hiç bişey yapılmıyor .. yer yer kendimi işe yaramaz hissediyorum dileğim 2013 hepimize iyi gelsin .. buna ihtiyacım var mutlu olmak istiyorum bende düzgün bir işim olsun kendıme ait param olsun kendi düzenimi kurayım yanımda sevdiklerim olsun .. çok şey gibi ama hakettiğimi düşünüyorum.. aslında istediğim sadece huzur ! :/ işsizlik de kötü insan sürekli kendine sarıyor ..olur olmaz şeyleri dert ediyor.. bir işim olsa hiç bişeyi takmam bu kadar ama istanbulda yaşamak zor..

zor cok zor nerden ve nasil baslicami bilmiyorum.. sasiyorum müdür halen beni nasil kovmadi diye.. o kadar cok hata yaptim ki su son aylarda is yerinde.. ve izin aldim durdum.. bilmiyorum insallah hayirlisi olur hakkimda..

konumu okmussundur eski sevgilm öldü 1ay dolmadi daha.. cok fena sarsildim yani öyle böyle degil..tokat gibi geldi bana bu haber.. yapistim yere daha kalkamiyorum..

ve cok iyi anlastigim hatta sevdigim..kisa bir sürede icimin isindigi ciddi ciddi sevdigim insan cekti gitti .. is arkadasimdi...yabanciydi..macaristanli..biz viyanada yasiyoruz..o gitti memlketine

ve insanin özel yasantisi berbat gidiyorsa is yerindede fazla verimli olamiyor.. dalgin oluyor..

hatalar yapiyor.. müdürün sinirlerini ziplatiyor..

Haklısın o konuda. Bi insanın özel yaşantısı kötü gidiyorsa her şeyini etkiliyor dikkatini veremiyor yaptığı bişeye...

Canım inan hepsi aynı nerdeyse.
Umursamamak lazım bunlarıda yapamıyoruz...
Bende onunla kavga ederken gider anneme patlardım bu sefer annemle aramızı bozardım...

Bunları yaşamamız lazımmış diye düşünmemiz lazım her zaman. Belkide yaşadıklarımız bizi olgunlaştırıyor güçlü kılıyor.
Maalesef hepimizin hayatında sorunlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…