Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Düşünüyorum cnm ben meslek lisesi giyim mezunuyum 1 yıl geç başladım 1 yıl sınıf tekrarı yaptım bu yıl bitti okul :) moda tasarımı okumak hayalim tercihimde tekstil teknolojisi geldi gitmedim çok pişmanım . Sen ne mezunusun :)

Okumuştum konunu gerçekten bende etkilenmiştim.
Eski sevgilin ayrıldıktan sonra çok çektirdi sanırım sana ama ölüm farklı bişey ister istemez insan üzülüyor.
Kız arkadaşınmıydı giden ?

Canım inan hepsi aynı nerdeyse.
Umursamamak lazım bunlarıda yapamıyoruz...
Bende onunla kavga ederken gider anneme patlardım bu sefer annemle aramızı bozardım...

oğlak burcu öldürsen aramaz bunu belirtiyim canım mesajına istinaden.
yalan söylemişse gercekten çekicek elbette.. diyecek başka bi şeyim yok mutlu olsun.

Bu sene gir şansını dene canım inş istediğin olur :)
Benim bölümüm eşit ağırlık psikolojik danışmanlık istiyordum uzun zamandır geçen senede puanım düşük gelince tekrar giriyim dedim eğer bu senede yetmezse bankacılık yazmayı düşünüyorum...

Ben neresi olursa diyorum artık , psikolojim çok bozuldu ona buna patlar oldum :) Hakkımızda hayırlısı olsun da neresi olursa olsun :)

oğlak burcu öldürsen aramaz bunu belirtiyim canım mesajına istinaden.
yalan söylemişse gercekten çekicek elbette.. diyecek başka bi şeyim yok mutlu olsun.

Aslında benimkide aslan burcu çok gururlu olması lazımda öyle değil. Kaç kere sinirle kötü şeyler söyledim o gurur yapmadı.
Birazda insana göre sanırım.
Yalan olup olmadığını tam bilmiyosun sanırım ama eğer hatalıysa aramasını bekle tabi.

Asker yareni olmak üzereyim canım onun stresidurgunluğu endişesi var
Olmak üzereyim dediğime bakma Şubatta oluyorum ama bana çok yakın geliyo işte

Gözüm doldu inan içim bi tuhaf oluyo , henüz çok var 2 yıl tecil var ama bozdurur giderim dediği anda kopuyorum Allah yardımcın olsun canm

Gözüm doldu inan içim bi tuhaf oluyo , henüz çok var 2 yıl tecil var ama bozdurur giderim dediği anda kopuyorum Allah yardımcın olsun canm
Bizim de tecilimiz vardı ama okuluna kayıt yaptırmayı unutunca gitti bitti tecil meselesi canım
Kavgada hep bozdurur giderim lafını ben de duyuyodum sonunda kendi kendine bozuldu tecil işte

Allah sabır versin canım ya uzun dönem gerçekten çok zor oluyordur...

Sağol canım hem de nası zor oluyo. Bu aralar hep asker yarenleri topiklerine bakıyorum okuyorum arada çok zor gerçekten Allah sabır versin yani tüm bekleyenlere de beklenenlere de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…