Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Benimde şuan abim askerde canım şafak 32 :) Allah kısmet ederse çok yakın zamanda hasretiimiz bitecek darısı başıınıza

Son düzenleme:

ya butün gün evde çok sıkıldım :2:

Aynen bende,evden dışarı adımımı atmadım.
erkek arkadaşımla kavga ettik,ayrılmak istediğimi söyledim.
yarın yüzyüze konuşmak istediğini bitirmek istemediğini vs söyledi kısacası benım cumartesim daha korkunç geçmiş seninkinden

haklısın öyle olmuş neden ne ki

haklısın öyle olmuş neden ne ki

Bana yalan söylediğini düşünüyorum.. ama sorun orda sadece düşünüyorum.. büyük bir yalan değil ama benim için yalanın büyüğü küçüğü önemli değil açıkcası emin olsam 1 saniye durmam yanında..
bir sürü yemiinler etti söylemediğine dair..
3 seneyi aşmışız hala böyle basit şeylerle uğraşıyoruz ona yanıyorum zaten.
Allahım ne kadar zormuş oğlak erkeğiyle baş etmek yaa !!

Bazen bende diyorum ki biran önce gidip gelse , ama beklemek zor belki günlerce sesini bile duymadan . . Neyse içini karartmayım canım :) güzel şeyler konuşalım :)

İçim zaten kapkara daha kararmaz merak etme
Of daha gitmeden böyleyim bakalım gidince kendimi hangi topiklere atıcam
Beklemek çoook zor.:18:

Benimde şuan abim askerde canım şafak 32 :) Allah kısmet ederse çok yakın zamanda hasretiimiz bitecek darısı başıınıza

Ay canım çok az kalmış ne güzel
Ama azaldıkça geçmez derler o da var tabi :26:
İnşallah darısı başımıza canım

Son düzenleme:
benimkiside oğlak
ve bizde şu an tartışıyoruz

kendi sıkıntıları var bana patlıyor ya
aralıkta 25ine girecek
ama hala birinci sınıf
benim suçum mu bu

ben kendi sıkıntılarımı kendim yaşıyorum ama kimseye özelliklede ona yansıtmıyorum

Benim sevdiceğim yengeç ama o da hemen parlar yükseleni oğlak ya da yay heralde

Canım sen de içine atma ama konuş bence sevgilinle sıkıntılarını benden neden çıkartıyosun de. Doğru düzgün paylaşsan destek olmayacak biri değilim ki ben elimden geleni yaparım ama böyle yaptığın zaman olmuyo de.
Böyle kendi kendimize dert ediniyoruz. Acabalarımız oluşuyo sonra. Halbuki onların hiçbir şeyden haberleri olmuyo.
Sonra içimizde biriktirip biriktirip taşma noktasına geliyo. Sonra suçlu ilan ediliyosun
"Bardak ağzına kadar doluysa gül yaprağı düşse taşar." Bunu da nerde duydum hatırlamıyorum ama çok doğru bi söz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…