- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
Belki önemsiz yalanlar olabilir ama yalan sonuçta bilmiyorum aklımda hala soru işaretleri var yani.
Tabi birazda benim abartmalarım var aynı şehirlerdeykende böyleydim. Şimdide uzakta olunca daha beter oldum sanırım mesela geçen beklemediği bi anda aradım napıyorsun dedim oyun oynuyorum dedi neden ses falan gelmiyor dedim seninle konuşcam diye sesini kıstım şüpheci dedi. Sonrada sesini açtı inanmam için.
Bazen böyle annesinden aratmaya başladım evde olduğuna inanmak için
baya sinirlenmişsin sen canım
canım böyle gitmez ama biliyorsun dimi sende patlak vermezse onda verir bir zaman sonra böyle olmaz yani biraz güvenmeye çalışsan canım ya ayrılık zor bak görüyorsun valla beter bir şey ama güvensizlikte çok zor tabiki sürekli bir şüpheyle yaşamak kötü
iyi yapmışsın canım belirtmekle
aramanda iyi olmuş bana göre
sen elinden geleni yaptın üzülme lütfen artık
Ayrılıkta zor böylede zor bebeğim ne yapcağımı şaşırdım cidden ne onla ne onsuz durumunu yaşıyorum şuanda...
evet soğuk olma ama kırgınlığını sorunsuz bir ilişkiniz olmadığınıda belli et canımEvet canım çünkü ben artık sorunsuz güzel bir ilişki istiyorum bu zor değilde işte.
Soğuk davranmadan biraz kendimi çeksem iyi olur belkide.
tanımıyorum ama çok kızdım onaelimden geleni yaptım canım evetama o hiç bir şey yapmadı bir zorlukta gitti hemen hakkımda haram olsun çok üzdü o beni çok yaktı canımı çok göz yaşı döktüm onun için ben affetmeyeceğim hiç bir zaman onu
bende yaşamıştım öyle ve ayrıldık yani
çok yansıtırsan bunu ona dayanamaz bir noktadan sonra ben şahsen ayrıldığım şahsa sana güvenmiyorum demiş olsaydım o dakika bitirirdi güvene o kadar önem verirdi rahmetli
ya güvenmeye çalışacaksın yada noktayı koyacaksın bebeim başka bir yol yok yani bu durumda
evet soğuk olma ama kırgınlığını sorunsuz bir ilişkiniz olmadığınıda belli et canım
o ince çizgiyi tutturman lazım
evet soğuk olma ama kırgınlığını sorunsuz bir ilişkiniz olmadığınıda belli et canım
o ince çizgiyi tutturman lazım
tanımıyorum ama çok kızdım ona
sana bunu yapmaya hakkı yoktu
birdaha böyle seveni bulabilir mi kigeldi dağıttı gitti kısaca canım ama o çok üzülecek kaybettiğine ona söylemeden ben kapının önüne çıkmazdım her dediğine tamam dedim yaptım yani o tavırmı tribimi çekemedi gitti
birdaha böyle seveni bulabilir mi ki
yüzyüze tanışmıyoruz ama çok iyi niyetli temiz kalpli bir insan olduğunu düşünüyorum canım senin
gerçekten çok büyük hata etti o
çok sağol canım benim sende öylesinben çok üzmüş olabilirim onu ama beni deli eden sözleriydi ben keyfimden üzmem kimse üzülsün istemem benim yüzümden sonuçta Allah görüyor kalp kırmak çok kötü bir şey bana evlenince akrabalrımada gelmesinler dersin diyince ben çok kötü oldum hani gerçekten öyle biri değilim ben onu ailesine akrabalrına küçük düşüreecek hiç bir şey yapmam ben bilmiyorum haketmediğim çok şey söyledi yinede kıyamadım affttim bunu haketmedim ben
ya insan sinirliyken ne söylediğinin farkında olamıyor ben bunu defalarca kez yaşadım
keşke daha sakin olabilse daha mantıklı bakabilse olaylara
bu kız hep benim yanımda oldu beni küçük düşürecek birşey yapmadı güvenimi sarsmadı diyebilseydi.
doktor mu koymuş canım bu tanıyıbir ara bana dedi benden asperger sendromu var öyle üzüldüm ki dedim normaldir böyle olması o sendrom varsa ama banada yazık ömrüm gitti bir yılda vallah
bu sendromda şöyle
Empati eksikliği,
- Naif, uygunsuz tek yönlü iletişim,
- Arkadaşlık kurmada beceri eksikliği,
- Takıntılı, tekrar edici konuşma,
- Sözel olmayan iletişimde eksiklik,
- Belirli konularla yoğun meşguliyet,
- Sakar, koordinasyonu bozuk hareketler, tuhaf vücut duruşları.
Aniden çikmak zorunda kaldim kizlar kusura bakmayin..
doktor mu koymuş canım bu tanıyı
ilaç falan kullanıyor muydu
anladım canımevet canım psikologa gitmiş geçen yıl hep ilaç alıyormuş sınav yüzünden çok ileri derecede değilmiş ama varmış ilaç falan vermemiş ama söyledi böyle bir şeyin kendisinde olduğunu baştan dedim atıyor ama araştırınca böyle bir şey varmış takınıtılığı buradan geliyor demek
anladım canım
o zaman onuda çok fazla suçlamamak gerekiyor şu noktada davranışları için
ama yinede bırakıp gitmesi gerekir miydi
iyi canım çok şükür hallettik sorunlarıbilmiyorum canım demek ki öyle daha mutlu ama kimseye bana güvendiği kadar güvenemez kesinlikle Allah hakettiğini versin herkese bende hata varsa eğer banada hakettiğimi versin ben başka bir şey demiyorum
sizin aranız nasıl canım nasıl gidiyor