- 5 Eylül 2012
- 3.055
- 8
ayy Allah razı olsun kızlar sizden ya rahatladım :) çok sağolun içimdeki sıkıntı keder üzüntü gitti hep peki ben annesini aramakla hatamı ettim acaba :26:
Yoo bence helalleşmek istemen çok doğal ve güzel bir şey canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy Allah razı olsun kızlar sizden ya rahatladım :) çok sağolun içimdeki sıkıntı keder üzüntü gitti hep peki ben annesini aramakla hatamı ettim acaba :26:
canım senin içini kemiren bir kurt varsa aşkı mutluluğu doyasıya yaşayamıyorsan
hiçbirşey yokmuş gibi davranmak sadece olayları kapatmaya yarar
anladığım kadarıyla o böyle yapıyor
telefonda falan değilde yüzyüze konuşmalısınz bence bunu
o güveni sana tekrar aşılaması lazım
güven bir ilişkide olması gereken en önemli şey
Benimde moralim bozuk sizlerle paylaşmak istedim biraz rahatlamaya ihtiyacım var.
Bilmiyorum belkide sadece benim kuruntularım benim düşüncelerim bu.
Sevgilime artık güvenemiyorum güven sorunu başladı bende. Bi kaç hatasını görmüştüm ve onları unutamıyorum.
Aklımda bazen bir sürü soru oluyor. Oturup düşünüyorum güvenmediğim adamla neden beraberim ben diye.
Kuruntu yapıp abarttığım şeyler çok oluyor ama bu duruma bi çözüm bulamadım. Gerçi 2 buçuk senedir aramızdaki güvensizliğe çözüm bulamadık ki biz.
Şuanda bir sorun yok fakat bu şekilde bizim geleceğimizin olmayacağını düşünüyorum. evlilik hayalleri kuran o bu sene Antalyaya yanına gelicem üniversiteyi beraber okucaz diyen o fakat benim o laflara bile inancım yok...
Hala benim için çabalamıyor gibi geliyor evet beni düşünüyor zaten düşünceli biridir her gün seni seviyorum demedende uyutmaz geceleri.
Yinede eksik olan bir şey var anlayamadığım ve bunaldım bu düşüncelerden...
Onsuzda olmuyor çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum onlada bu şekilde.
Sabah sana güvenmiyorum dedim oda bu kadarda açık sözlü olma vs dedi. Sabahtan beride arayıp sormuyorum soğuk davranıyorum ya yoksa bunların çözülmesi gerektiğini anlamıycak gibi yada hatamı yapıyorum iyice kötümü olur her şey ne yapmalıyım sizce ?
İkinizde de hata vardır illaki, sen hatalısın diyemem. Ciddi anlamda mı sinirlendiriyor şakacıktan mı?
Hahah sana bir şey diyeyim mi, benimki de beni her fırsatta sinirlendirirdi. Sonra da seni sinirlendirmeyi seviyorum derdi
Eğer çok ciddi bir olay olursa kavganı edersin ama güvenmemekten bahsetme bence
Yoo bence helalleşmek istemen çok doğal ve güzel bir şey canım :)
Bence iyi olmuş canım annesiylede konuşmuşluğunuz var sonuçta.
canım güvenememendeki sebep ne yani ne olduda güvenin yıkıldı ona karşı???
Ay yanlış anladın kuzum sen
Sinirlendircek bir şey yapmıyor yani Allah için çok düşünceli arayıp soruyor sohbetimiz iyi o konularda sorun yok.
Sadece güvenmediğimi bildiği halde çözmeye çalışmaması beni sinirlendiriyor.
Birazcık çaba bekliyorum ya arayıp sormak ilgilenmek çaba göstermekmidir sizce bilemiyorum ben mi abartıyorum :26:
Kız öyle desene
Ben de burda yanlış tavsiyeler veriyorum :)
Bence çaba göstermektir yani sana değer verdiğini gösteriyor.
Ama yine de güven çok önemli ya :26:
Canım eski bi arkadaşı vardı kız arkadaş.
Benimle olduğu içinde baştan konuşmasını istememiştim.
Ve ayrılmadan önce kızla konuşmalarını gördüm fakat içeriğini bilmiyorum olay çıkarttım tabi.
Ondan sonrada küçük küçük yalanlar yakaladım gibi ama emin değilim bunlardan. O günden sonrada güvenmemeye başladım.
canım hata etmemişsin ama annesi sanki ondan medet umduğunu düşünmüş gibi geldi bana nedenseayy Allah razı olsun kızlar sizden ya rahatladım :) çok sağolun içimdeki sıkıntı keder üzüntü gitti hep peki ben annesini aramakla hatamı ettim acaba :26:
bence şu an soğuk davranma canım ters tepebilirYani ben bu konuda huzursuzum canım oda zamana bırakıp olayları kapatmayı tercih ediyor.
Şubatın başında gelicek buraya ordanda beraber Konyaya gidicez 10-15 gün beraberiz acaba o süreçtemi güzelce konuşsam nasıl olsa vaktimizde var.
Şimdi nasıl davranmalıyım soğuk davranmakla hatamı yapıyorum ama bişeyleri anlamasını istiyorum.
Ay gülme krizine girdim burda zaten
İşte benim için ilgilenmesi arayıp sorması çaba göstermek değil bebeğim ben sorunlarla ilgilensin çözmeye çalışsın istiyorum.
Eğer bu şekilde güvensizlik devam ederse ben onunla bi gelecek düşünmüyorum geçende askerlikten vs konuştuk ordada bişeyler diyemedim çünkü güven yok ve düzeltende yok.
canım benim güven olmazsa olmaz ki güven ilişkinin temelini oluşturur yani güvenmezsen konuştuğunuz sürece ne sen mutlu olursun nede o güven çok çok önemli ya neden yalan söyledi dertleri ne bunların ya canım siz ayrı şehirlerdesiniz ondanda böyle hissediyor olabilirmisin acaba :26:
bence şu an soğuk davranma canım ters tepebilir
o da soğuk davranmaya başlarsa üzülürsün konuşarak halletmek varken boş yere kırmayın birbirinizi.eminim o da böyle olmasını istemezdi
ne güzel uzun zamanınız var konuşarak halledersiniz.sık sık görüşüceğiniz için ben o dönemde bu sorunu halledeceğiniz düşünüyorum
Güldürebildiysem ne mutlu bana :)
Peki bu konuyu onunla konuştunuz mu?
Gerçi telefondan ne kadar etkili olabilir ki, yüz yüze görüşmeniz lazım.
Yanına geldiğinde hemen konuya girme son güne kadar bekle, yine çaba sarfetmediğini düşünürsen o zaman konuşursun
canım hata etmemişsin ama annesi sanki ondan medet umduğunu düşünmüş gibi geldi bana nedense
ben aranızdaki sorunlara karışamam sorumluluk alamam falan demiş ya
sen ondan bişi bekleyerek aramadın ki sadece helallik istemişsin
acaba ben mi yanlış düşünüyorum :44:
Bu konuyu çözmeye çalışmadığından dolayı çok kızgınım ama onu ya hep ben çabalıyorum hep ben düşünüyorum gibi geliyor.
O şimdi alttan alıyor iyi davranıyorda sabrı taşabilir.
Yüz yüze konuş diyorsun yani ? Daha 10-12 gün var nasıl sabretcem bilmiyorum
işte canım benimde bahsettiğim şey tamda buydu
iyi yapmışsın canım belirtmeklecanım bende öyle düşündüm ama sonrasında bir kaç kere belirttim sadece son kez konuşmak helalleşmek istediğim için aradım dedim anlamıştır herhalde bende dedim hayırlısı hani bir değeri olmasaydı bende aramazdım ayrıldıda bir kere aramadı konuştuk o kadar görüştük demesin kırılmasın diye zaten gelsede istemem daha güvenemem hep bırkamam dedi bıraktı ben bir daha güvenipte yola çıkamam onunla
baya sinirlenmişsin sen canımAy hiç arayıp sorasım yok ama neden ki