- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
iyi canım çok şükür hallettik sorunları
iyi bebeim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi canım çok şükür hallettik sorunları
Günaydın kızlar
günaydın tatlım nasılsın
İyi değilim canım moralim bozuk.
Bizim facelerimiz kapalıydı dün arkadaşım onun facesinin açık olduğunu söyledi ben arada açardım ama bu sefer ben açmamıştım.
Hemen sordum neden açık vs diye. Haberim yok ben açmadım zaten yeni eve geliyorum dedi.
Ee nasıl açıldı o zaman dedim. Bilmiyorum benimki otomatik açıldığı için babam beni bilgisayarı açmış olabilir dedi.
Kapatcağını söyledi bi girip kapatamadı dünden beri.
Zaten güvenmiyorum ne iş çeviriyor bu
ya insan biraz dikkat eder zaten güven sorunu var buda çıkmış şimdi nasıl otomatik açılıyor anlamadım
tünaydıınnnn
hoşbuldummmm nasılsınıız kızlar:) Ay ankarada şuan kocamaaan kocaman kar yağıyor onu izliyorumm işyerinde:)
nedir bu erkeklerdeki face merakı ya
Benden gizli açıp kızlarla konuşmak istiyor herhalde tebrik ediyorum onu yine hayal kırıklığına uğrattı beni...
canım ya bitirme hemen belkide dediği gibidir sen şifreyi biliyorsan sen kapatsaydın :26:
Moralim bozuk benim biraz.
Ne güzel bende Antalyadayım dünde burda fırtına çıktı çok kötüydü...
neden moralin bozuk canm ne oldu
Kuzum önemli olan kapatmak değilde ya güvenmiyorum ona kendisinin bi işler çevirmek için açtığını düşünüyorum ve oda üstüne umursamaz davranınca.
Yapcağı şey girip kapatmak 2 dk yani yok tv izliyorum kalkamam yok babam var... Beni oyalamaya çalışıyor sanki.
Erkek arkadaşımla bizim facelerimiz kapalıydı ben onun şifresini biliyorum arada açardım fakat dün arkadaşım facesinin açık olduğunu söyledi.
Bende açmadığıma göre o açmış diye düşündüm.
Neden açtığını sordum.
Benim haberim yok yeni eve geldim zaten biliyorsun benimki otomatik açıldığı için babam benim bilgisayara girince açılmıştır belki öğreniyim bi söz falan dedi.
Kapatcağını söyledim fakat dün akşamdan beri bi kapatamadı. Ve bizim aramızda güven sorunu var bide bu olunca ben yanlış düşündüm.
tv izliyorum diyorsa gerçekten oyalamaya çalışıyor bencede ama bu acıları göze alabiliyormusun valla çok zor çok beter bir acı