Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

sagom bu face olayı seni mahvetmiş ben biliyorum sen böyle değildin
daha güçlü gibiydin ya
noldu birden böyle

Ne demek o canım, biz de burada senin moralini düzeltmek için bulunuyoruz
Bence asıl merak ettiğinden engeller, Tuğçe de söyledi zaten, onun şimdi habire senin profilinde gezmemek için, paylaştıklarını görmemek için, kısacası seni daha fazla özlememek için seni engellediğini düşünüyorum.
O senden ayrıldı ya şimdi, senin de aynen şuanda olduğun gibi bitkin, mutsuz, ağlayan ve onu özleyen biri olmanı istiyor. Ona istedklerini verme ne olur..

moral bozmak ne demek ya
burda yeri geliyor dertlerimizi dinliyoruz
yeri geliyor gülüyor eğleniyoruz
gerçek arkadaşlıkta böyle değil midir

özleyip dayanamayıp arayacak ben öyle hissediyorum :26:

özlemez o canım taş kalpli öfkesi onu değişik bir insana döndürmüş ya bu kadar kötü hiç bir şey yapmadım da ben aramaz o tamamen bitirdi

Uzaktan öyle gözükür canım kimsenin içinde neler hissettiğini bilemeyiz ama değil mi ?
Kendini toparlamaya çalış lütfen...

geçici olsun bu üzüntü yoksa ben böyle nasıl yaşarım bakmayacağım artık facene baktıkça kötü oluyorum ya düşünmemeye çalışacağım Allahım sabır ver

Salma kendini bu kadar yav hadi gül birazz

Of ya ben bu erkeklerin tümünü yok etmek istiyorum
(Sözüm meclisten dışarı kızlar )

canım elimde değil valla arada böyle kötü oluyorum hep birde ne kadar uyusam rüyama geliyor

Olur mu öyle şey bugün senin moralin bozuk olur yarın bizim...

ya hiç umrumda değildi yemin ederim çok mantıklı düşünüyordum ama facene baktım bakalı beter oldum ben birde keyfinin yerinde olduğunu görünce böyle daha bir üzüldüm hep yalvarırdım yazık etmesin bize diye bu sefer tek mesaj atmadım özledimde galiba

sagom bu face olayı seni mahvetmiş ben biliyorum sen böyle değildin
daha güçlü gibiydin ya
noldu birden böyle

evet canım aynen öyle face olayı beni mahvetti bitirdi ya iyiydim ben fazla takmıyordum her dakika bakıyorum nolur dondrumuş olsun diyorum sanki dondrup gelse affedecem ya ama bilmiyorum değişik oldum böyle inancımı herşeyimi yitirmiş durumdayım Allahım affetsin isyan ettim bugün hep

Benimde moralim bozuk sizlerle paylaşmak istedim biraz rahatlamaya ihtiyacım var.
Bilmiyorum belkide sadece benim kuruntularım benim düşüncelerim bu.
Sevgilime artık güvenemiyorum güven sorunu başladı bende. Bi kaç hatasını görmüştüm ve onları unutamıyorum.
Aklımda bazen bir sürü soru oluyor. Oturup düşünüyorum güvenmediğim adamla neden beraberim ben diye.
Kuruntu yapıp abarttığım şeyler çok oluyor ama bu duruma bi çözüm bulamadım. Gerçi 2 buçuk senedir aramızdaki güvensizliğe çözüm bulamadık ki biz.
Şuanda bir sorun yok fakat bu şekilde bizim geleceğimizin olmayacağını düşünüyorum. evlilik hayalleri kuran o bu sene Antalyaya yanına gelicem üniversiteyi beraber okucaz diyen o fakat benim o laflara bile inancım yok...
Hala benim için çabalamıyor gibi geliyor evet beni düşünüyor zaten düşünceli biridir her gün seni seviyorum demedende uyutmaz geceleri.
Yinede eksik olan bir şey var anlayamadığım ve bunaldım bu düşüncelerden...
Onsuzda olmuyor çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum onlada bu şekilde.
Sabah sana güvenmiyorum dedim oda bu kadarda açık sözlü olma vs dedi. Sabahtan beride arayıp sormuyorum soğuk davranıyorum ya yoksa bunların çözülmesi gerektiğini anlamıycak gibi yada hatamı yapıyorum iyice kötümü olur her şey ne yapmalıyım sizce ?

Hadi dediğin gibi olsun. Dediğin gibi keyfi yerindeyse ve seni özlemiyorsa, halinden memnunsa (Kİ BENCE ÖYLE BİR ŞEY YOK) daha fazla üzülme bir karaktersiz için. Hayırlısını iste kendin için.
Ben kendimden örnek vereyim. Kızlarla erkekler bu konuda bir tutulamaz tabi ama, ben 5 ay önce deli gibi sevdiğim sevgilimden ayrıldığım zaman oh be demiştim. 1 ay geçti ayrılık o kadar kötü değilmiş insan rahat oluyor diyordum. 2 ay geçti hiç düşünmemeye başlamıştım. 3 ay geçti ve ben de pişmanlık kırıntıları başladı. Günlerce ağladım ona geri dönmek istedim ama onun da artık başka bir sevgilisi vardı.
Yaa işte böyle. Üzülme, onu umursama. O kim ki ya? Böyle düşün. Göreceksin o zaman nasıl da özlediğini seni..
Seni teselli etmek için söylemiyorum unları gerçekten, kendimden, çevremden, arkadaşlarımdan biliyorum. Sonuç hep aynı

Bence ona biraz güvenmeye çalış bebeğim, yoksa böyle düşünmekten ilişkinizin güzel yanlarını göremezsin..

canım senin içini kemiren bir kurt varsa aşkı mutluluğu doyasıya yaşayamıyorsan
hiçbirşey yokmuş gibi davranmak sadece olayları kapatmaya yarar
anladığım kadarıyla o böyle yapıyor
telefonda falan değilde yüzyüze konuşmalısınz bence bunu
o güveni sana tekrar aşılaması lazım
güven bir ilişkide olması gereken en önemli şey

Bazen öyle anlar oluyor canım üzüntümüzden ne yapacağımızı şaşırıyoruz...

moral bozmak ne demek ya
burda yeri geliyor dertlerimizi dinliyoruz
yeri geliyor gülüyor eğleniyoruz
gerçek arkadaşlıkta böyle değil midir

ayy Allah razı olsun kızlar sizden ya rahatladım :) çok sağolun içimdeki sıkıntı keder üzüntü gitti hep peki ben annesini aramakla hatamı ettim acaba :26:

Kuzum yani hata sendemi diyorsun ? Ama oda bişeyler yapmıyor beni sinirlendiriyor hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor

İkinizde de hata vardır illaki, sen hatalısın diyemem. Ciddi anlamda mı sinirlendiriyor şakacıktan mı?
Hahah sana bir şey diyeyim mi, benimki de beni her fırsatta sinirlendirirdi. Sonra da seni sinirlendirmeyi seviyorum derdi
Eğer çok ciddi bir olay olursa kavganı edersin ama güvenmemekten bahsetme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…