Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Yani ben bu konuda huzursuzum canım oda zamana bırakıp olayları kapatmayı tercih ediyor.
Şubatın başında gelicek buraya ordanda beraber Konyaya gidicez 10-15 gün beraberiz acaba o süreçtemi güzelce konuşsam nasıl olsa vaktimizde var.
Şimdi nasıl davranmalıyım soğuk davranmakla hatamı yapıyorum ama bişeyleri anlamasını istiyorum.

canım güvenememendeki sebep ne yani ne olduda güvenin yıkıldı ona karşı???

Ay yanlış anladın kuzum sen
Sinirlendircek bir şey yapmıyor yani Allah için çok düşünceli arayıp soruyor sohbetimiz iyi o konularda sorun yok.
Sadece güvenmediğimi bildiği halde çözmeye çalışmaması beni sinirlendiriyor.
Birazcık çaba bekliyorum ya arayıp sormak ilgilenmek çaba göstermekmidir sizce bilemiyorum ben mi abartıyorum :26:

canım güvenememendeki sebep ne yani ne olduda güvenin yıkıldı ona karşı???

Canım eski bi arkadaşı vardı kız arkadaş.
Benimle olduğu içinde baştan konuşmasını istememiştim.
Ve ayrılmadan önce kızla konuşmalarını gördüm fakat içeriğini bilmiyorum olay çıkarttım tabi.
Ondan sonrada küçük küçük yalanlar yakaladım gibi ama emin değilim bunlardan. O günden sonrada güvenmemeye başladım.

Kız öyle desene
Ben de burda yanlış tavsiyeler veriyorum :)
Bence çaba göstermektir yani sana değer verdiğini gösteriyor.
Ama yine de güven çok önemli ya :26:

Kız öyle desene
Ben de burda yanlış tavsiyeler veriyorum :)
Bence çaba göstermektir yani sana değer verdiğini gösteriyor.
Ama yine de güven çok önemli ya :26:

Ay gülme krizine girdim burda zaten
İşte benim için ilgilenmesi arayıp sorması çaba göstermek değil bebeğim ben sorunlarla ilgilensin çözmeye çalışsın istiyorum.
Eğer bu şekilde güvensizlik devam ederse ben onunla bi gelecek düşünmüyorum geçende askerlikten vs konuştuk ordada bişeyler diyemedim çünkü güven yok ve düzeltende yok.

canım benim güven olmazsa olmaz ki güven ilişkinin temelini oluşturur yani güvenmezsen konuştuğunuz sürece ne sen mutlu olursun nede o güven çok çok önemli ya neden yalan söyledi dertleri ne bunların ya canım siz ayrı şehirlerdesiniz ondanda böyle hissediyor olabilirmisin acaba :26:

ayy Allah razı olsun kızlar sizden ya rahatladım :) çok sağolun içimdeki sıkıntı keder üzüntü gitti hep peki ben annesini aramakla hatamı ettim acaba :26:
canım hata etmemişsin ama annesi sanki ondan medet umduğunu düşünmüş gibi geldi bana nedense
ben aranızdaki sorunlara karışamam sorumluluk alamam falan demiş ya
sen ondan bişi bekleyerek aramadın ki sadece helallik istemişsin
acaba ben mi yanlış düşünüyorum :44:
bence şu an soğuk davranma canım ters tepebilir
o da soğuk davranmaya başlarsa üzülürsün konuşarak halletmek varken boş yere kırmayın birbirinizi.eminim o da böyle olmasını istemezdi
ne güzel uzun zamanınız var konuşarak halledersiniz.sık sık görüşüceğiniz için ben o dönemde bu sorunu halledeceğiniz düşünüyorum

Güldürebildiysem ne mutlu bana :)
Peki bu konuyu onunla konuştunuz mu?
Gerçi telefondan ne kadar etkili olabilir ki, yüz yüze görüşmeniz lazım.
Yanına geldiğinde hemen konuya girme son güne kadar bekle, yine çaba sarfetmediğini düşünürsen o zaman konuşursun

Belki önemsiz yalanlar olabilir ama yalan sonuçta bilmiyorum aklımda hala soru işaretleri var yani.
Tabi birazda benim abartmalarım var aynı şehirlerdeykende böyleydim. Şimdide uzakta olunca daha beter oldum sanırım mesela geçen beklemediği bi anda aradım napıyorsun dedim oyun oynuyorum dedi neden ses falan gelmiyor dedim seninle konuşcam diye sesini kıstım şüpheci dedi. Sonrada sesini açtı inanmam için.
Bazen böyle annesinden aratmaya başladım evde olduğuna inanmak için

Bu konuyu çözmeye çalışmadığından dolayı çok kızgınım ama onu ya hep ben çabalıyorum hep ben düşünüyorum gibi geliyor.
O şimdi alttan alıyor iyi davranıyorda sabrı taşabilir.
Yüz yüze konuş diyorsun yani ? Daha 10-12 gün var nasıl sabretcem bilmiyorum

Canım geçen küçük bi konuşma yaptık ama sorun şurda oda bana güvenmiyor önceki olaylarımdan dolayı şimdide ben ona güvenmiyorum karşılıklı oldu yani bizim güvensizliğimiz.
Ben eğer bu şekilde yürütemiyeceksek ayrılalım çünkü güven çok önemli dedim oda çözelim demek yerine hemen ayrılmayı seçiyorsun hani nerde bizim o sevgimiz dedi.
O günden sonrada bugün kafam attı durduk yerde sana güvenmiyorum dedim işte.
Yüz yüzeykende günleri mahvetmeyelim diye düşünüp duruyorum

canım bende öyle düşündüm ama sonrasında bir kaç kere belirttim sadece son kez konuşmak helalleşmek istediğim için aradım dedim anlamıştır herhalde bende dedim hayırlısı hani bir değeri olmasaydı bende aramazdım ayrıldıda bir kere aramadı konuştuk o kadar görüştük demesin kırılmasın diye zaten gelsede istemem daha güvenemem hep bırkamam dedi bıraktı ben bir daha güvenipte yola çıkamam onunla

işte canım benimde bahsettiğim şey tamda buydu

iyi yapmışsın canım belirtmekle
aramanda iyi olmuş bana göre
sen elinden geleni yaptın üzülme lütfen artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…