evet yaa hadi çıkın çıkın gelin bu güzel karlı İstanbul gününde sıçak çaylar çörekler simitler kekler gelsin kahveler gitsin dertler ..mutluluk bizim olsun doyum olmasın sohbetlere ...arkadaşlıklarımızartsın.. güçlensin..paylaşalımmm.
Cevapveriyorum, doğum günün kutlu olsun canımcııım. İnşallah bugün çok güzel geçer senin için
cevapveriyorum doğum günün kutlu olsun canım
Merhabaaaa :)
Naber Tuğçe, nasıl gidiyor hayat anlatsana biraz
İyiyim canım nasıl olsun her şey bildiğin gibi bi problem yok şimdilik.
Sen nasılsın anlat bakalım
Burası çok eğlenceli bi yer sıkıntın kalmaz inan :)
Kızlaaarr
Çok kötü bi rüya gördüm yaaa
Onun evine gidiyordum annesi babası bide yakın bi arkadaşı vardı o evde yoktu.
Sonra o arkadaşına diyorum ki arasana bi nerdeymiş diye, arkadaşı arıyor nerdesin falan diyor oda sonra konuşuruz kapatmam gerek diyor arkadan bi kadın sesi geliyor ben nasıl ağlıyorum ama.. arkadaşı da :26: böyle bakıyor bana sanki herşeyden haberi varmış gibi
Sonra ben donup kalıyorum öyle, anneside sen gitmelisin artık diyor ben ama neden? neden sevmiyorsunuz beni diyorum. bilmiyorum git hadi sen diyor. Ay çok kötüydü yaa
Uzun zamandır rüyamda görmüyordum ama dünkü rüya çok kötüydüü.
Birde bizim ayrılık sebebimiz yok gibiydi ama onu engelleyen bişiler vardı bana söyleyemiyordu.
Bu rüya bi işaret mi acaba? Annesi mi istemedi ki diye düşünüyorum sabahtan beri :44:
Çok etkilendim rüyadan. Rüya bile değil kabustu bence o
Kızlaaarr
Sonra o arkadaşına diyorum ki arasana bi nerdeymiş diye, arkadaşı arıyor nerdesin falan diyor oda sonra konuşuruz kapatmam gerek diyor arkadan bi kadın sesi geliyor ben nasıl ağlıyorum ama.. arkadaşı da :26: böyle bakıyor bana sanki herşeyden haberi varmış gibi
Sonra ben donup kalıyorum öyle, anneside sen gitmelisin artık diyor ben ama neden? neden sevmiyorsunuz beni diyorum. bilmiyorum git hadi sen diyor. Ay çok kötüydü yaa
Birde bizim ayrılık sebebimiz yok gibiydi ama onu engelleyen bişiler vardı bana söyleyemiyordu.
Bu rüya bi işaret mi acaba? Annesi mi istemedi ki diye düşünüyorum sabahtan beri :44:
Ay bende az önce mathiye rüyamda görmüyorum diye yakınıyordum böyle görsem çığlık çığlığa ağlayarak uyanırım sanırım, gerçi toparlanayım hemen annesini arayacağım bi hukukumuz var neticesinde
Ben de iyiyim bebegimArkadaslarim bugün aldilar beni pasta yemege götürdüler
Cok güzel hediyeler almislar peluş oyuncaklari cok sevdigimi biliyorlar peluş fil almislar, pembe bir kalp kutuya çikolata doldurmuslar
Cok güzel bir gün gecirdim en güzel dogum günlerimden biriydi
Atilay'la nasil gidiyor ? Konusmalariniz falan nasil icinden gelerek konusuyor mu ?
insallah :18:
bu arada siz neler yapıyorsunuz ?
Kızlaaarr
Kızlar biri deri tayt aldım diye yazmış bende normal siyah taytların yan tarafları deri olanlardan arıyorum gören bilen var mıdır nerede bulabilirim acaba istanbulda :)