Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Boy kilo kaç kuzum ?

156-59 kuzum çok hızlı bi kilo alışı yaşadım ya o yüzden vermem lazım
Spor solunu yapıldı bizim buraya yeni aletler falan geldi açılışı yapmadılar daha ilk müşterisi benim galiba hemen gidicem bi açılsa

meraba adım rumeysa antepte yaşıorm 8 gün sonra 18 e giriş yapıcam. sınavlar bu hafta üst üste geldi.senin adın tuğçe mi?

Evet canım bende tuğçe 19a giricem yıllardır Konyada yaşıyordum 4 aydırda Antalyada yaşıyorum.
Ne okuyorsun ?

Bu yaşlarda kolay verilir canım biraz düzenli bir şekilde gitsen spora verirsin bence.

Bu yaşlarda kolay verilir canım biraz düzenli bir şekilde gitsen spora verirsin bence.

Bencede canım ya bi de annemin yemeklerinden kurtulursam daha hayırlı olucak
Müsli aldım bugün sabah kahvaltıda müsliyle başlycam yeşilçay aldım öyle şeyler işte

lisedeym henüz benimde arkadasım vardı münevver oda antalya da 1 senedir. manavgattalar.muratpaşa mh. ona uzak kaldım bir arkadım var oda elazıgda o daha uzak tabi işte ole tm bolumundeym. ama sayısalı secmedigme pişmanım. burada güzel sayılır kar yagdı 2 gündür. donuyorum okula giderken. yarında psikoloji sınavım var. :S iki sınav olduk bugün. dil ve edebiyat berbattı resmen.

Umarım yarınki güzel geçer canım ben çok severdim psikoloji dersini yine olsa yine zevkle dinlerim Kaç yıl geçti hala hatırlarım dersleri
Kaçıncı sınıftasın ?

2 yıllıgm ben 10.sınıftaym devamsızlıktan tekrar yani. bnmde psikoloji iyi 75 aldım sınavdan en yüksek notu :) zatn bi iyi dersim varsa oda ing ve psikoloji oluo. gecen sene de 97 85 almıstım biyojiden şimdi de biyolojiyi özlüorm keske sayısal secseydım. ttnet vitamnden bakıorm derslere bende

Anladım canım bu yıl dikkat et devamsızlık yakar adamı

aynen ya gecen sene 20 günü geceli cok olmus daha ben okula gıdıodum eve de hiç okuldan uyarı gelmedi e okul da sorun vardı hiç bişi takip edemedk bi baktık :S
ya antalya ya gelmek cok istiorm arkadasım hep anlatıo orada kapalı hava cok olmuomus keske sogusada kıyafetlerimi giysem diyor oda antepteydi şimdi toros kolejine gidio orda

BUrda genelde güzeldir ama bu aralar çok soğudu burasıda:26:

hım zaten son hafta tüm türkiye sogudu :) habire kar haberi izliorm

Burası sabahları biraz soğuk oluyor öğlene doğru güneş çıkıyor. Zaten buraya 4-5 yılda bir kar yağar kiii. En son geçen yıl şubat ayında 1 kere yağdı. Ondan önce de 2005 yılında yağmış :44:

Nerede yaşıyorsun canım ?
Bu arada hep karşılaşıyorum seninle bi tanışmak nasip olmadı.:44:
Ben Özlem Antalya'da yaşıyorum 18 yaşındayım sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…