Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Kalbin tak tak tak atıyormu yoksa kuzum
Bu arada doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

Canım iyi olmana çok sevindim

çok sevindim canım almana
iyi günlerde kullan taytını ve rujunu

cevapveriyorum
yarın giremezsen şimdiden kutlayayım bende
doğum günün kutlu olsun
nice güzel yaşlara

sağolun kızlarr :)) kraliçem valla dediğin kadar var anında dudakları kaplıyor diğer rujlar gibi kenar köşe uğraşmıyosun acayip kalıcı aşık oldum bu ruja

yaa demiştim değil mii
en pahalı rujum macden 43 liraya
ama bunun yerini tutmuyor
kampanyanın bitmesine üzüldüm valla
toplayacaktım tüm renkleri

yaa demiştim değil mii
en pahalı rujum macden 43 liraya
ama bunun yerini tutmuyor
kampanyanın bitmesine üzüldüm valla
toplayacaktım tüm renkleri

Aynen kuzumm ben 12 tl ye aldım biraz daha pahalı sizin ordakilerden ama olsun değdii çok seksi duruyor kesinlikle bu ton

Aynen kuzumm ben 12 tl ye aldım biraz daha pahalı sizin ordakilerden ama olsun değdii çok seksi duruyor kesinlikle bu ton

ya merak ettim.
ben siyah saç beyaz tene sahip olduğumdan kan kırmızısı rujla birliktelik yaşayanlardanım. sen ne aldın tatlım fiyatıda çok uygun..
markası ve rengi nedir resmi yok mu buracıklarda
ay söz konusu ruj olunca bir ton soru sormuşum

kıyamam olsun canısı bende senın gibiyim zaten kırmızı tonları özellikle siyah saçta daha iyi durduğunu düşünüyorum :)) ben rimmel kate moss 107 numaradan aldım :) fotodaki kadının dudağındaki renk benım aldığım

cevapveriyorum
yarın giremezsen şimdiden kutlayayım bende
doğum günün kutlu olsun
nice güzel yaşlara

Teşekkürler canım benim
Kızlar durun şimdi anlatıyorum olanlarıı, hazır oluun

Ya biz dün doğa yürüyüşüne gittik ailecek orman ve deniz bir arada müthiş bir yer.. İnsan hep orada kalmak istiyor.. Sabah erkenden çıktık yola gittik oraya bir güzel yürüdük tam 5 km
Bu arada bahsettiğim yer bir Millipark yani korunuyor ve tertemiz bir yer denizi ormanı havası her şeyiyle tertemiz ve çok güzel..
Bir koy var yorulduk orada oturduk..
Birkaç gündür aklımda olan kişiyi düşünüyordum yine Nedense sürekli aklıma gelmeye başlamıştı
Tam onu düşünürken deniz kıyısına bir tekne yanaştı, baktım baktım alla alla ona benziyor diyorum ama tam çıkaramadım.. Sonra baktım bu gülümsüyor bana, o zaman anladım o olduğunu
Koca şehrin en kuytu yerinde, deniz kenarında tam da onu düşünürken karşıma çıkmasına tesadüf denilemez
Neyse biz sonra devam ettik yolumuza, balık falan tuttum hayatımda ilk kez ama hep o var aklımda..

Akşam eve geldik mesaj atsam mı atmasam mı diye düşünürken bir bakmışım mesaj atmışım
Bugün gördüğüm sen miydin? diye. O da Evet sana baktım gülümsedim o kadar anlamadın mı yani yuh :) dedi..
Konuştuk biraz
Öyle yani, kalbim küt küt atmaya başladı..
Ay ona da olmuş mudur ki bu küt küt atma falan

Bir de kendisi kızlarla pek ilgilenmez yani mesajıma cevap vermesine bile şaşırdım
Ay böyle işte, yorumlarınızı alayım hemmen

Ay canım benim ne kadar hoş yaa
Bu arada doğum günün de şimdiden kutluorum canım
Yarın doğum günün olduğunu biliyor mu? Biliyorsa atacağı mesaj özel olur anlarsın kesinlikle..
Genelde böle özel günleri beklerler bilirsin
İnşallahh hakkında hayırlısı olur..

Öncelikle doğum günün şimdiden kutlu olsun Allahım sağlık, mutluluk dolu bi ömür yaşatsın sana :) Bu çocuk konusundada hayırlısı, kızlarla pek işinin olmaması + bi özellik bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…