- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
Teşekkürler canım benim
Kızlar durun şimdi anlatıyorum olanlarıı, hazır oluun
Ya biz dün doğa yürüyüşüne gittik ailecek orman ve deniz bir arada müthiş bir yer.. İnsan hep orada kalmak istiyor.. Sabah erkenden çıktık yola gittik oraya bir güzel yürüdük tam 5 km
Bu arada bahsettiğim yer bir Millipark yani korunuyor ve tertemiz bir yer denizi ormanı havası her şeyiyle tertemiz ve çok güzel..
Bir koy var yorulduk orada oturduk..
Birkaç gündür aklımda olan kişiyi düşünüyordum yine Nedense sürekli aklıma gelmeye başlamıştı
Tam onu düşünürken deniz kıyısına bir tekne yanaştı, baktım baktım alla alla ona benziyor diyorum ama tam çıkaramadım.. Sonra baktım bu gülümsüyor bana, o zaman anladım o olduğunu
Koca şehrin en kuytu yerinde, deniz kenarında tam da onu düşünürken karşıma çıkmasına tesadüf denilemez
Neyse biz sonra devam ettik yolumuza, balık falan tuttum hayatımda ilk kez ama hep o var aklımda..
Akşam eve geldik mesaj atsam mı atmasam mı diye düşünürken bir bakmışım mesaj atmışım
Bugün gördüğüm sen miydin? diye. O da Evet sana baktım gülümsedim o kadar anlamadın mı yani yuh :) dedi..
Konuştuk biraz
Öyle yani, kalbim küt küt atmaya başladı..
Ay ona da olmuş mudur ki bu küt küt atma falan
Bir de kendisi kızlarla pek ilgilenmez yani mesajıma cevap vermesine bile şaşırdım
Ay böyle işte, yorumlarınızı alayım hemmen
Aşk tesadüfleri sever
Canım benim çok güzel şeyler bunlar inş devamıda gelicek yakında daha güzel olucak