Teşekkürler canım benim
Kızlar durun şimdi anlatıyorum olanlarıı, hazır oluun
Ya biz dün doğa yürüyüşüne gittik ailecek orman ve deniz bir arada müthiş bir yer.. İnsan hep orada kalmak istiyor.. Sabah erkenden çıktık yola gittik oraya bir güzel yürüdük tam 5 km
Bu arada bahsettiğim yer bir Millipark yani korunuyor ve tertemiz bir yer denizi ormanı havası her şeyiyle tertemiz ve çok güzel..
Bir koy var yorulduk orada oturduk..
Birkaç gündür aklımda olan kişiyi düşünüyordum yineNedense sürekli aklıma gelmeye başlamıştı
Tam onu düşünürken deniz kıyısına bir tekne yanaştı, baktım baktım alla alla ona benziyor diyorum ama tam çıkaramadım.. Sonra baktım bu gülümsüyor bana, o zaman anladım o olduğunu
Koca şehrin en kuytu yerinde, deniz kenarında tam da onu düşünürken karşıma çıkmasına tesadüf denilemez
Neyse biz sonra devam ettik yolumuza, balık falan tuttum hayatımda ilk kez ama hep o var aklımda..
Akşam eve geldik mesaj atsam mı atmasam mı diye düşünürken bir bakmışım mesaj atmışım
Bugün gördüğüm sen miydin? diye. O da Evet sana baktım gülümsedim o kadar anlamadın mı yani yuh :) dedi..
Konuştuk biraz
Öyle yani, kalbim küt küt atmaya başladı..
Ay ona da olmuş mudur ki bu küt küt atma falan
Bir de kendisi kızlarla pek ilgilenmez yani mesajıma cevap vermesine bile şaşırdım
Ay böyle işte, yorumlarınızı alayım hemmen
Ay canım benim ne kadar hoş yaa
Bu arada doğum günün de şimdiden kutluorum canım
Yarın doğum günün olduğunu biliyor mu? Biliyorsa atacağı mesaj özel olur anlarsın kesinlikle..
Genelde böle özel günleri beklerler bilirsin
İnşallahh hakkında hayırlısı olur..
kıyamam olsun canısı bende senın gibiyim zaten kırmızı tonları özellikle siyah saçta daha iyi durduğunu düşünüyorum :)) ben rimmel kate moss 107 numaradan aldım :) fotodaki kadının dudağındaki renk benım aldığım Eki Görüntüle 597083
Öncelikle doğum günün şimdiden kutlu olsun Allahım sağlık, mutluluk dolu bi ömür yaşatsın sana :) Bu çocuk konusundada hayırlısı, kızlarla pek işinin olmaması + bi özellik bana göre
Aşk tesadüfleri sever
Canım benim çok güzel şeyler bunlar inş devamıda gelicek yakında daha güzel olucak
Sağol canım, yok bilmiyor doğum günüm olduğunu
Bu arada bu kişi kim biliyor musun Lovefairy'ciim
Çok şaşıracaksın biliyorum, hani bilgi yarışması konusu vardı hatırlarsın. Bir çocuk var demiştim sinirliydim ona Berkay diye. Hatta kavga ettik demiştim bağırdım çağırdım demiştim.. Ta kendisi işte
İnsan başına neler geleceğini önceden kestiremiyor
İnşallah gelir canım, bir de biz bununla 2 hafta önce baya bir kavga etmiştik aynı sınıftayız da
Acaaba diyorum büyük aşklar kavgayla başlar
Aaa inanamıyoruummBüyük aşklar nefretle başlar balımm
Doğum gününü bileydi iyiydi
Yarın doğum günüm için okuldan sonra arkadaşlarla waffle yemeye gideceğiz, ben özellikle onun yanında söylerim arkadaşlara 'Bak bugün benim doğum günüm satmak yok' falan derim
Oradan anlar herhalde
Ay hatta keşke o da gelse bizimle
yalnız süpermiiiiiiiiiiiişşşş
güle güle kullan canım bayıldım!!
Ay canım inşallah
Allah kalbine göre versiin
Kuzum çok teşekkür ederim bugün giremedim ilgilenemedim pek :)
evet yaa hadi çıkın çıkın gelin bu güzel karlı İstanbul gününde sıçak çaylar çörekler simitler kekler gelsin kahveler gitsin dertler ..mutluluk bizim olsun doyum olmasın sohbetlere ...arkadaşlıklarımızartsın.. güçlensin..paylaşalımmm.