Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Aşk tesadüfleri sever
Canım benim çok güzel şeyler bunlar inş devamıda gelicek yakında daha güzel olucak

Sağol canım, yok bilmiyor doğum günüm olduğunu
Bu arada bu kişi kim biliyor musun Lovefairy'ciim
Çok şaşıracaksın biliyorum, hani bilgi yarışması konusu vardı hatırlarsın. Bir çocuk var demiştim sinirliydim ona Berkay diye. Hatta kavga ettik demiştim bağırdım çağırdım demiştim.. Ta kendisi işte
İnsan başına neler geleceğini önceden kestiremiyor

Öncelikle doğum günün şimdiden kutlu olsun Allahım sağlık, mutluluk dolu bi ömür yaşatsın sana :) Bu çocuk konusundada hayırlısı, kızlarla pek işinin olmaması + bi özellik bana göre

Amin canım teşekkürler
Evet bana göre de + bir özellik ama bu özelliği yüzünden beni de es geçerse üzülürüm

Aaa inanamıyoruumm Büyük aşklar nefretle başlar balımm
Doğum gününü bileydi iyiydi

Aaa inanamıyoruumm Büyük aşklar nefretle başlar balımm
Doğum gününü bileydi iyiydi

Yarın doğum günüm için okuldan sonra arkadaşlarla waffle yemeye gideceğiz, ben özellikle onun yanında söylerim arkadaşlara 'Bak bugün benim doğum günüm satmak yok' falan derim
Oradan anlar herhalde
Ay hatta keşke o da gelse bizimle

Ay canım inşallah
Allah kalbine göre versiin

Cevapveriyorum, doğum günün kutlu olsun canımcııım. İnşallah bugün çok güzel geçer senin için

evet yaa hadi çıkın çıkın gelin bu güzel karlı İstanbul gününde sıçak çaylar çörekler simitler kekler gelsin kahveler gitsin dertler ..mutluluk bizim olsun doyum olmasın sohbetlere ...arkadaşlıklarımızartsın.. güçlensin..paylaşalımmm.

Merhabalarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…