mesajını okudum ama mesaj sayım 100 olmadığı için cevap atamıyorum. şuan telefondan msj atamıyo musun peki bazı durumlardan dolayı?
tanışmadık canımbiz tanışmadık sanırım
Ben de geldiim :)
Bu 2. gelişim geçen sefer araya kaynadım galiba dedim tekrar geliyim
Tuğçecim sorun ne ben de tam bilmiyorum ama 2 yıl geçirmişsiniz atlatırsınız bence.. Üzülme bırakma kendini.Arama da. Bırak o arasın o uğraşsın madem bu kadar kırmış seni düzeltsin bi zahmet
tanışmadık canım
ben tanıştırıyım kendimi
eskişehirliyim öğrenciyim anadolu üniversitesi öğretmelik okuyorum
5 aylık güzel giden bir ilişkim var
pek sosyal biri değilim o yüzden arkadaşm yok
Kızlar bitti ben bitirdim artık her şeyi.
2 sene verdiğim emeklerin hiçbirini haketmemiş o.
Bu kadar değer verdim bu kadar sevdim ya ondan şımardı kaybetmekten korkmadı.
Bi kaç mesaj attım ve artık aramamaya kararlıyım...
noldu anlat istersen niye canını sıktı aramadı mı konuşmaya devam mı etti sana özel mesaj atmıştım geldi mi
Geldi canımda moralim bozuktu yazamadım kusura bakma.
Cevap vericem ama.
Bu sabah telefonumu açtım arayan soran yoktu bizim facelerimizde kapalıydı içime doğdu açtım bi baktım kendi facesini açmış.
Aradım neden açtın bittimi yani diye oda bitiren sen değilmiydin vs dedi sonra konuşalım diye kapattık.
Tekrar konuştuk 1 saat işte önce ben çok fazla üzerine gitmişim şu 1 aydır bunaltmışım sıkmışım onu sürekli sinirli tepkiler vermişim ilişkiden bunalmış artık.
Bende bitirmeye sebebin bumu biliyorum bunun sebebi benim çok değer verdim kaybetme korkusu ne hiç bilmedin.
Aşk sevgi bu değil 2 sene geçiripte istediğinde çekip gitmek adamlık değil dedim.
Ben tam şuanda soğudum senden meger kimi sevmişim kimin için emek harcamışım gerektiğinde annemi bile karşıma almışım değmezmiş bu kadar gözyaşına değmezmişin dahada fazla konuşmaya gerek yok dedim.
anladım canım üzülme yaşın daha çok genç gerçekten erkek milletine değmiyor hiç arkalarında koşturunca böle oluyorlar işte boş ver kolay sildin desin onlar daha olay siliyorlar ailemizi karşıma alınca böle oluyor aslında sana bakınca ben hiç değmez bir şey yapıyorum hep istediği oldu her konu tamam demicen bu erkekler inşallah düzelirsiniz düşünün biraz belki barışırsınız hayırlısı olsun
Ben onun neleri karşıma aldım tamam oda bazı şeylerde çok fedakarlık yaptı ama her seferinde canımı acıtıp acıtıp gitmeye alıştı.
O şuanda ilişkiden sıkıldı bunaldı hatta benden soğudunu bile düşünüyor eminim.
Kafasına öyle bi dank etcekki belkide çok geç olucak.
Hayırlısı buymuş...
öle evet hayırlısı barışma ihtimaliniz yok mu peki sakince konuşsanız
Ne zaman bensizlik canını acıtır ne zaman yokluğumu hissederse o zaman konuşmak ister.
Bende artık bi lafa kanıpta barışmam canım ne zaman gerçekten pişman olur hata yapmaktan vazgeçer benim değerimi anlar belki o zaman.
Buda zor geliyor bana çünkü inancımı kaybettim bilmiyorum soğudum belkide şuanda hiçbir şey hissetmiyorum.
anladım canım zor tabi ki senin içinde kolay değil bilirim inşallah gerçekten pişman insan soğudu mu yakın da davranamıyor bir daha ama değen erkek yok gerçekten koşturucan peşinde
Aynen canım. Ben çok sevdim çok değer verdim ondan kaybettim zaten her zaman.
Şimdide o yüzden bitti.
aynen çok sevmek yaramıyor bunlara kaybediyoruz hep
Tugcecim, umarım senin icin en hayırlısı budur,
umarım her zaman verdigin kararların sonucunda cok mutlu olursun...
İyi akşamlar canımlaaarr :)
haydi dertleşmeye